Vodolija u velikim LJUBAVNIM PROBLEMIMA, dok će OVA 2 znaka UŽIVATI u NAJVEĆOJ LJUBAVNOJ SREĆI!

Vodolija u velikim LJUBAVNIM PROBLEMIMA, dok će OVA 2 znaka UŽIVATI u NAJVEĆOJ LJUBAVNOJ SREĆI!

28 studenoga, 2023 0 By Admin

VODOLIJA

Vaša veza već mnogo vremena ne funkcionira onako kako biste vi to ustvari htjeli. Imate mnogo uspona i padova, svađa i nesuglasica koje su postale sve učestalije. Povjerenja imate oboje ali ne dovoljno i ne onoliko koliko je potrebno, te je to najčešće i najveći uzrok vaših sve češćih nesuglasica i svađa.

U vašoj vezi postoji jako puno problema, no ipak ste ostali optimistični, te se nadate da će sve ipak završiti na najbolji mogući način. Nažalost, vaše pretpostavke se neće ispuniti. U skorijoj budućnosti možete očekivati jako mnogo problema na planu vaše ljubavne veze.

Toliko problema da ćete u nekim trenutcima razmišljati čak da će ta veza doživjeti svoj kraj i jednostavno se ugasiti. Najviše od vas zavisi hoće li ta veza opstati. Dolaze vam jako teški trenutci zbog vašeg partnera. On se neće ponašati onako kako bi ustvari trebao, te će vas do još više pogoditi, te nećete više znati što da činite.

Vaša veza je u velikoj opasnosti. Neke osobe će uvjeriti vašeg partnera u neke laži koje se tiču osobno vas. Čeka vas velika borba za opstanak vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Razgovorom pokušajte pronaći izlaz iz problema i vratiti vaš život u normalu. Normalu u kakvoj ste bili prije nego je počeo ovaj loš period koji vam je polako počeo uništavati živote.

OVAN

U skorijoj budućnosti možete očekivati jako lijepe dane na planu vaše ljubavne veze. Ti dani dolaze zahvaljujući jednoj osobi koja će polako ući u vaš život kada se vi najmanje budete nadali u to. Tu osobu ćete upoznati vrlo brzo, a odmah nakon upoznavanja možete očekivati da ćete se veoma dopasti toj osobi. Poslije tog susreta ta osoba će pokušavati na sve načine da vam se približi i da shvatite da nešto osjeća prema vama.

Ta osoba će biti spremna na mnogo toga kako bi vam dokazala da osjeća nešto prema vama i da joj ukažete priliku. Vrlo je vjerojatno da ćete tokom bliske budućnosti uploviti u novu ljubavnu vezu sa tom osobom. Vezu koja će vam biti najbolja do sada. Karakterno jako ste si slični i imate slične poglede na život i na sve ono što život sačinjava.

 

BLIZANCI

U vremenu koji je ispred vas, očekuje vas jako puno stvari do kojih vam je u posljednje vrijeme jako stalo. Pred vama je velika ljubavna sreća na koju dugo čekate. Biti ćete iznenađeni na krajnje pozitivan način, te ćete blistati od sreće svakoga dana. Naredni period obilježen će vam biti sa krajnje pozitivnim dešavanjima.

Nakon mnogo vremena vaš partner priznati će neke greške iz prošlosti. Priznanje  je ponajviše zbog toga što će shvatiti da mora biti iskren prema vama i da vam to zapravo duguje.

Iskrenost je pola ljubavi i osnovni temelj bilo kakvog odnosa, a posebno ljubavnog odnosa između dvije osobe. Očekujte razne načine pokazivanja koliko ste ustvari bitni svome partneru. Jako puno vremena čekali ste na ovu promjenu u ponašanju svog partnera te će vam biti mnogo lakše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš partner će biti najviše zaslužan što ćete tokom narednog perioda biti sretni i raspoloženi. Ništa vam neće moći pokvariti sreću u kojoj ćete bit, jer ćete bit pod zaštitom zvijezda. Očekujte da će mnogo sreće ući u vaš život.