Mjesečni TAROT za MAJ prema SVAKOM horoskopskom znaku: dolaze dani ljubavi, pomirenja, novca i lijepih vijesti, a evo i kojim znacima…

Mjesečni TAROT za MAJ prema SVAKOM horoskopskom znaku: dolaze dani ljubavi, pomirenja, novca i lijepih vijesti, a evo i kojim znacima…

26 travnja, 2023 0 By Admin

Dobro došli u maj! Kao i uvijek, Maj ulazi s velikim obećanjima i uvijek lijepo isporučuje.

Tarot za sve znakove zodijaka je ovdje i izgleda prilično uzbudljivo. Iako se čini da se ne događa ništa što je previše, previše grubo, čini se da čitanja imaju osjećaj da zvuče osvježavajuće i inspirativno.

A opet, to je maj za vas — uvijek spreman nekoga nasmiješiti.

Ono što postaje očito je da je posao vrlo velik dio naših života i da, ako želimo živjeti svoj život punim plućima, moramo raditi da bismo si mogli priuštiti ono što nam donosi bijeg, avanturu i uzbuđenje.

Ovaj mjesec posvećen je radu i kreativnosti. Svi shvaćamo da želimo više od ovog života od ‘mljevenja’, a opet, mljevenje je ono što nam donosi robu, stoga, hi ho, hi ho, idemo na posao.

Neki od nas će naići na novi uvid kada je u pitanju posao i radno mjesto; kada stavimo sve što možemo na prvo mjesto, na kraju imamo pozitivan stav, a naš rad i proizvod imaju koristi od naših napora.

 

Mjesečno čitanje tarot karte svakog znaka zodijaka za maj:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sedam pehara

Prilike su obilne i obećavajuće ovog mjeseca za osobu koja je spremna, voljna i sposobna prihvatiti sreću. Iako se može činiti očitim da bi svi trebali biti otvoreni za sreću, to nije uvijek slučaj; ponekad mi — vi, ne vjerujemo uvijek u ono što vam se predstavlja.

Tijekom maja možda ćete htjeti poraditi na pouzdanijoj strani svoje prirode. Dobit ćete darove i prilike – iskoristite ih.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Pustinjak

Ono što je sjajno kod ove tarot karte je to što pokazuje da ste u stanju odvojiti se od gomile kako biste učinili ono što je ispravno za sebe.

To bi moglo značiti zahtjevnu promjenu u vezi ili dati do znanja ljudima na poslu da niste tu da biste bili iskorišteni. Maj donosi val samopoštovanja, a to stvara efekt mreškanja; poštuj sebe i gledaj kako te i drugi počinju poštovati.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Stranica pentakla

Ovaj mjesec posvećen je novim pothvatima i novim načinima zarade. Možda to podrazumijeva novi posao ili nastup; sve ti je to jako svježe i zanimljivo, pa svoju pažnju usmjeriš na ovu novu ideju/posao/avanturu.

U ovom trenutku u godini imate ljude u svom životu koji vjeruju u vas i sada računaju na to da ćete uspjeti. Međutim, nije za njih da žele vidjeti vaš uspjeh; to je za tvoje dobro, jer zaslužuješ to tapšanje po leđima.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Devet mačeva

Ova karta često dolazi s osjećajem straha jer obično predstavlja loše snove ili nemogućnost otresanja negativnog. Ono što je dobro znati je da je ovo privremeno stanje i da se s njim može raditi.

Možda ćete otkriti da vam um stane na put u vašim postupcima tijekom maja i možda ćete morati upotrijebiti određene provjerene metode suočavanja kako biste se snašli. Imajte ovo na umu: sve će to proći i ništa što doživite (što je negativno) nije trajno stanje.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Stranica štapića

Bit će vam drago znati da ćete tijekom ovog mjeseca biti voditelj nečega umjetničkog i kreativnog. Iako vam je sve ovo novo, to je još uvijek nešto što obećavate sebi da ćete se moći nositi, i to radite.

Vi ste profesionalac, čak i kada ne znate što radite. Možda ćete tijekom ovog mjeseca teško učiti jer izvrsnost u izvedbi može zahtijevati istraživanje i stručnost. Kvalificirani ste za posao, bez obzira na to kakav je.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Carica, obrnuto

Iako vam mjesec općenito izgleda prilično dobro, imat ćete osjećaj da ste srušeni – u određenoj mjeri. Ovdje se misli na to da ste počeli ovisiti o svom statusu ‘mudrog vodiča’ i iako ovo možda nije baš izgrađeno na mudrosti, volite glumiti šamana.

Bit ćete stavljeni na kušnju tijekom maja i netko u vašoj gomili prevrnut će vam vagu u nastojanju da vas otkrije kao neku prevaranta. Tebi nije stalo, ali budi upozorena: tamo je netko tko želi tvoju krunu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2