Naredna 3 dana nekome će obilježit ponuda za brak, samci u OVIM znakovima će započet vezu, afere, a jedan znak će se moći vratiti bivšem…

Naredna 3 dana nekome će obilježit ponuda za brak, samci u OVIM znakovima će započet vezu, afere, a jedan znak će se moći vratiti bivšem…

24 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna 3 dana: Potrebno je procijeniti svoju vezu i postaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i nastavlja zahtijevati više. Ograničenje ovih zahtjeva zapravo će ojačati vašu vezu i pomoći vam da u njoj uživate na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

 

BIK

Bili ste više na strastvenoj strani i stoga ne prepoznajete da su veze višestruka vrata. Morate se kretati u krugovima koji su i uzbudljivi i izazovni. Dobit ćete priliku približiti se nekome kome se duboko divite proteklih godina. Bit ćete jako oduševljeni što imate ovu osobu u blizini.

 

BLIZANCI

Dani su idealni za kvalitetno provođenje vremena s obitelji. Sada možete obaviti i neke važne obiteljske obveze. Odvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima ili prijateljima. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimna druženja. Ovih dana možete duboko istražiti osjećaje jedno drugoga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete društveno dostupniji kako biste upoznali potencijalnog partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš ljubavni život će definitivno krenuti u pozitivnom smjeru.

 

LAV

Pravo je vrijeme za planiranje velikih promjena pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste preći na višu razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je ostavilo vašeg partnera u neznanju o vašim pravim osjećajima. Samo ogolite svoje srce i vidjet ćete da sve nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

 

DJEVICA

Sada će vjerojatno doći do komplikacija u vašoj romantičnoj vezi. Morate se čvrsto obuzdati jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koju osjećate prema svom partneru, a koja je zakopana pod brdom stresa. Održavanje dobre ravnoteže između samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

VAGA

Kamo god idete postoji nešto što vas podsjeća na davne dane kada ste vodili ljubav sa svojim voljenim. Može se predvidjeti da više niste u skladu s njim. Ne žalite za neizrečenim stvarima, a neke stvari se ne mogu promijeniti, pa neka budu takve kakve jesu!

 

ŠKORPIJA

Ovo su dani stvaranja novih veza. Trebali biste se javiti možda nekome. Na vidiku su nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uvučeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok tražite nove veze.

 

STRIJELAC

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje o vašoj trenutnoj ili budućoj vezi okupirale su vaš um. Ovih dana će sve sumnje biti otklonjene i moći ćete jasno sagledati svog partnera, ali i vezu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu. Ako ste slobodni, vjerojatno ćete početi polako obnavljati staru ljubav sa bivšim partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje, a vrijeme je posebno povoljno za organiziranje prijateljskog izleta. Izađite i pogledajte film ili organizirajte običnu prijateljsku večer i osjetit ćete kako stres koji niste ni primijetili lako nestaje. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekoć bio blizak.

 

VODOLIJA

Strastveni ste i romantični. Proživljavali ste vrlo intenzivan odnos sa svojim partnerom. Oboje uživate u društvu jedno drugoga. Danas je dan da poštujemo jedni druge. Svaki odnos treba prostor za rast i cvjetanje. Ako to ne učinite, raspadat će se za kratko vrijeme. Posjetite svoje prijatelje i obitelj. I oni vas trebaju.

 

RIBE

Dani je savršeni da podignete svoju vezu na višu razinu. Ako ste slobodni, možete se odlučiti za ekskluzivnu vezu, a ako već idete stabilnim putem, onda je ponuda za brak u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pokrenuti ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati inicijativu.