3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas moći IZBACITI IZ GLAVE za vrijeme prve četvrtine Mjeseca u Lavu od 26. aprila

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas moći IZBACITI IZ GLAVE za vrijeme prve četvrtine Mjeseca u Lavu od 26. aprila

25 travnja, 2023 0 By Admin

Koliko često smo sjedili i pitali se misle li naši bivši uopće na nas?

Ako si postavimo to pitanje, dolazimo do mnoštva odgovora, u rasponu od: “Taj kreten vjerojatno ne može prestati misliti na mene!”

Ili: “Kada smo prekinuli, vjerojatno su zaboravili moje ime, kao i sve ostalo.”

Kada razmišljamo o ljudima s kojima smo nekoć bili intimno povezani, skloni smo pisati scenarij, a sve se temelji na našoj mašti.

Misle li na nas? Pomisle li ikada na nas? I zašto nas je toliko briga? Ovo su pitanja od kojih će se um zavrtjeti.

Postoji, međutim, astrološki tranzit koji pobuđuje misli u ljudima, posebno onu vrstu razmišljanja koja uključuje prošle ljubavne veze i raskinute zaruke.

Neki od nas će se zaputiti u prošlost, a malo tko će pobjeći od ovog dana, a da ne primijeti da nam je jedino na umu bivši.

Ako je to istina, to bi samo značilo da funkcionira u oba smjera: ako mi mislimo na njih, oni misle na nas.

Naglasak je na ‘dobrom’ pamćenju, a ne na lošem. Dakle, ako ste ostavili dojam na život te osobe, ona će  misliti na vas.

Njihova će sjećanja biti ohrabrujuća i dobra. Međutim, to ne znači pomirenje.

Ne treba misliti kao na dan kada se dobra sjećanja bivšeg na nas pretvore u ponovno okupljanje; to se NE događa danas.

Ovo nam daje slatku pomisao da netko tamo misli na nas nježno i ljubazno.

Tri horoskopska znaka čija bivša misli na njih tijekom kvadrata Sunca i Neptuna 14. prosinca 2022.:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Dobro vam je, a jedan od razloga zašto se tako osjećate je taj što osjećate da konačno možete zatvoriti vrata svojoj prošloj vezi.

Mnogo ‘zle krvi’ je bilo uključeno, a vas dvoje niste prekinuli u dobrim odnosima. Ali prošlo je dovoljno vremena i čini se da ste se vas dvoje počeli oporavljati na različite načine.

Iscjeljivanje dolazi s nekoliko neočekivanih dobrobiti,  upoznat ćete te dobrobiti. Uglavnom, možete razmišljati o svom bivšem bez da osjećate bol, kroz što on prolazi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

On danas misli na vas jer se čini da je to iscjeljenje duhovno iskustvo. Sada konačno možete pustiti jedno drugo, i sve je u redu. Vjeruj tome.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2