Ako ste Blizanci, Vaga i OVAJ znak, dana 25. aprila ćete imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život

Ako ste Blizanci, Vaga i OVAJ znak, dana 25. aprila ćete imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život

24 travnja, 2023 0 By Admin

Mogli bismo sve prepustiti ljubavi i smijehu jer nam ovaj dan donosi jedan od sretnijih tranzita, a to je Mjesec u konjunkciji s Venerom… gotovo da ne možemo pogriješiti kad je ova ‘zvijezda’ grad.

Očekujemo sreću za gotovo sve, a ako se iz nekog razloga osjećate zaobiđenim Mjesecom u konjunkciji s Venerom, to je zato što imate druge stvari na umu. Danas je za ljubav, za dijeljenje i za davanje do znanja svima u našim životima da smo sastavljeni od dobrote i svjetla. Da, postajemo takvi — kakav huk!

Danas uvelike koristimo svoju dobru stranu, a ako ne osjećamo ljubav, onda je, kao što je ranije spomenuto, to zbog ideje da smo zaokupljeni nečim negativnim — nečim što bismo mogli osjećati nepokolebljivim. U redu je, proći će, a mi ćemo doskočiti novim izazovima.

No, na današnji dan većina nas neće htjeti imati ništa s negativnošću, jer nećemo moći zanemariti dobru vibru koja nas prati tijekom dana. Ovo je savršen dan da dođemo do osobe koju volimo i damo joj do znanja od čega smo sazdani.

Tijekom Mjeseca u konjunkciji s Venerom, jedna od stvari zbog kojih se osjećamo najzadovoljnije je da ništa ne preispitujemo. Rado prihvaćamo ono što imamo; ne pokušavamo saznati nešto bezveze o našim voljenima i ništa nam nije sumnjivo.

Samo smo sretni što smo zaljubljeni i prihvaćamo romantiku, to je vrhunsko stanje uma. To je to; uživajte u ovom danu i za tri horoskopska znaka koji bi mogli završiti do kraja, sretno vam jer ovaj dan može završiti jednako slatko za pamćenje.

Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi 25. aprila su:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Jedan od ‘zabavnijih’ aspekata ovog tranzita, Mjeseca u konjunkciji s Venerom, jest da ćete se danas osjećati spektakularno privlačno. Vau dečko! Svi volimo takve dane i vrlo je vjerojatno da bismo svi mogli iskoristiti takav dan da podignemo razinu samopouzdanja.

Za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Venerom, dobit ćete teret sebe u ogledalu i nasmijat ćete se od uha do uha jer “Tko je ta ljepotica u ogledalu?” To ste vi, Blizanci, i iako se ovako dobro osjećate, lako ćete moći podijeliti dobre vibracije s ljudima u svom životu.

Vaš će romantični partner, na primjer, primijetiti tu vibru ‘dobrog izgleda’ koja dolazi iz vas i dat će vam obilato komplimente. Ono što je još bolje jest da vaša unutarnja ljepota danas zauzima sve svjetla reflektora. Ti si zvijezda, dušo. Idi pokazi se!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Kakav lijep dan za vas da odvojite vrijeme da jednostavno prihvatite ono što imate i poštujete to sa zahvalnošću. Danas, dan je kada ni u čemu — niti u bilo kome ne nalazite ništa loše, a za vas je to velika nadogradnja.

Lijepo je prihvatiti svoju sudbinu jer vam to omogućuje da vidite istinu svog života u živim bojama. Tijekom tranzita Mjeseca u konjunkciji s Venerom, nećete biti toliko skloni osuđivati ljude ili davati svoje mišljenje, jer vaše mišljenje ponekad može biti pomalo … oštro. Danas nije.

Danas je sve za vas oslobađanje dobrote u vama u obliku komplimenata i pozitivnih potkrepljenja. Želite da ljudi koje volite napreduju; želite podijeliti svoj optimizam i hoćete. Danas ne manjka ‘dobrih stvari’, a čini se da će se vaš rezervoar preliti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ono što vas danas čini tako sjajnim raspoloženjem ima mnogo više veze s vašim osjećajem neovisnosti nego s Mjesecom u konjunkciji s Venerom, međutim, ovaj tranzit od danas svakako pospješuje stvari.

Nedavno ste se oslobodili nekog tereta i sada počinjete shvaćati koliko je dobro biti slobodan. Sada možete pretočiti svu svoju koncentraciju na stvari koje vam imaju najviše smisla … poput ljubavi i osobe kojoj želite dati svu svoju ljubav.

Vi ste netko tko živi vrlo praktičnim, razumnim životom. Iako ste još uvijek podložni negativnostima i oštrijim vremenima, vi ste također osoba koja se može ukloniti iz negativnih situacija, a za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Venerom, to ćete učiniti s tako velikim uspjehom. Samo vaše samopouzdanje učinit će vas najprivlačnijom osobom u sobi.