Poziv bivše ljubavi promijeniti će životnu situciju OVOG znaka, dok će OVAJ znak upoznati osobu u kojoj će vidjeti svoju srodnu dušu…

Poziv bivše ljubavi promijeniti će životnu situciju OVOG znaka, dok će OVAJ znak upoznati osobu u kojoj će vidjeti svoju srodnu dušu…

27 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaše društvene veze mogle bi potaknuti vaš ljubavni život, a romantična veza također bi mogla imati koristi od jake doze pravog prijateljstva. Mjesečev posjet vašoj 11. kući umrežavanja, ciljeva i želja veliki je podsjetnik da zdravo partnerstvo treba čvrst temelj prijateljskog međusobnog uvažavanja i zajedničkih snova za budućnost. Čak i najsentimentalnije ili najstrastvenije s******ne zavrzlame mogu i trebaju imati trenutke kada ste razigrani najbolji prijatelji. Pogledajte kakav je to osjećaj.

 

 

BIK

Romantična empatija može proizaći iz vaših snova. Divlje ste inspirirani svojom psihom, a to će vjerojatno imati pozitivan utjecaj na vaš se*****ni život. Jednostavno se lakše možete povezati sa svojom voljenom – prošlošću, sadašnjošću ili budućnošću – jednostavnim ugađanjem u njihovu dušu. Iako je ta sposobnost usmjerena na srce uvijek tu za vas, trenutno je super snažna, stoga je dobro iskoristite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaši su odnosi trenutno prožeti senzualnošću i magijom. Astralna konfiguracija  ispunjava vaše srce, tijelo i dušu vrstom slatkoće koju možete podijeliti sa svojim voljenim. Ako ste slobodni, ovo je jedna od najboljih prilika cijele godine da se povežete s novim ljubavnikom. Posebno ste pažljivi prema misterijama erosa i trenutno ste nevjerojatno privlačni. Ljudi će primijetiti.

 

 

RAK

Romantika sada može biti snažan izvor rasta u drugim područjima vašeg života. Mogli bi se osjećati kao da je sve moguće, pogotovo kada se posvetite poslu uspješnog odnosa. Jedina potencijalna zamka je idealiziranje nekoga kao savršenog umjesto priznavanja njegovih mana, stoga pazite da zadržite osjećaj praktične stvarnosti dok sanjate velike snove.

 

 

LAV

Povezivanje s vašom zajednicom može obogatiti vaš ljubavni život na izvanredne načine. Vaše bi se romantične namjere mogle neprimjetno podudarati s vašim mogućnostima umrežavanja. Iako biste možda radije zadržali svoje veze uglavnom privatne, malo zdravog zabavljanja moglo bi vam pomoći da uronite u duboke uvide o značenju ljubavi – i napravite proboj u vlastitom partnerstvu. Obratite se svojim društvenim kanalima ili se jednostavno posavjetujte s prijateljima u grupnom chatu.

 

 

DJEVICA

Rođeni ste romantičar, ali stvari bi stvarno mogle izmaknuti kontroli. Možda ćete biti u iskušenju da unesete ljubav i ljepotu u svaku sekundu dana. Usavršavate 24-7 tečaj uronjenja u izlaske, parenje i odnose gdje ste istovremeno učenik i učitelj. Pretvaranje svih budnih trenutaka u živi umjetnički projekt nije vam teško, ali vaš bi ljubavnik trebao znati koliko je sretni.

VAGA

Romantična atmosfera danas super avanturistička. Zvijezde su na vašoj strani, a to bi vas moglo natjerati da razmišljate izvan okvira kada su u pitanju ljubav i odnosi. Ako se u posljednje vrijeme uopće pojavio osjećaj dosade, možda ćete tražiti stimulaciju, intelektualnu ili neku drugu. Vjerojatno samo trebate vidjeti neki novi krajolik sa svojim ljubavnikom, pa se pobrinite da barem izađete van i zajedno razgledajte znamenitosti.

 

 

ŠKORPIJA

Kada su u pitanju vaši odnosi, mnogo ste moćniji nego što mislite, pogotovo danas. Položaj planeta stavlja vas u poziciju dominacije, makar samo nakratko. Iako je poznato da vaš znak preferira da ljubav bude diplomatska i ravnomjerna razmjena (na kraju krajeva, održavajući te vage u ravnoteži!), zdravo je da s vremena na vrijeme istupite i predvodite. Bez obzira jeste li slobodni ili zauzeti, iskoristite trenutak.

 

 

STRIJELAC

Slatka promjena mogla bi donijeti dobrodošlo osvježenje u vaš život u vezi. Bez obzira jeste li slobodni ili privrženi, vibra se može osjećati kao početak veze, gdje je svaki spoj topliji od prethodnog. Još bolje, vi ste super vidovnjak i možda ćete znati misli svog ljubavnika prije nego što izgovori riječ. Malo je ovakvih trenutaka – vrijeme je za uživanje u svakoj divnoj sekundi.

 

 

JARAC

Dan je iznimno zaljubljen na svim mogućim razinama, što vam olakšava otvaranje srca i tijela za iskustva koja vas duboko dotiču i mijenjaju u korijenu. Istraživanje dijelova sebe koje vi ili drugi obično smatrate subverzivnim može biti prosvjetljujuće i iscjeljujuće. Bez obzira jeste li slobodni ili u vezi, ne ustručavajte se ispitati želje koje biste inače zanemarili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nešto nevjerojatno ljubavno je u zraku. Položaj planeta  inspirirat će vas da preuzmete romantični rizik ili dva. Vjerojatno žudite za dubokim znanjem o načinu na koji odnosi funkcioniraju i koji će vam promijeniti život, ali samo vaše životno iskustvo može vas naučiti više od svega što biste mogli pročitati u knjizi za samopomoć. Možda ćete pronaći mudrost koju tražite, plus obilje užitka, ako krenete u malo drugačijem smjeru nego inače.

 

 

RIBE

Danas bi mogao biti jedan od vaših najromantičnij dana dana u mjesecu, ako ne i cijeloj godini. Možete doživjeti snažnu transformaciju u tome kako doživljavate ljubav, ljepotu i privlačnost. Eros je sada probuđen za vas na sve moguće načine. Čak iu vašim najobičnijim trenucima može biti izazov ne razmišljati o tome što vas pali. Samo dopustite sebi da osjetite sve!