DNEVNI TAROT za 28. Oktobar: Jedan znak će konačno prevladati tugu i razočaranost i krenuti u bolji život i sretniju budućnost…

DNEVNI TAROT za 28. Oktobar: Jedan znak će konačno prevladati tugu i razočaranost i krenuti u bolji život i sretniju budućnost…

26 listopada, 2023 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak.

Tarot karta Mađioničar daje nam naznaku da imamo mnogo talenata i vještina u sebi – neki su razvijeni, a drugi ne toliko – ali svaki nam je na raspolaganju da s njime radimo kako hoćemo.

Kako biste saznali više o svom horoskopskom znaku, pogledajte što kaže vaš tarot horoskop.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kraljica štapića

Dnevni tarot: Nevjerojatno ste jaki i ponekad tvrdoglavi. Ali kad znaš da si u pravu, malo više nego inače.

Danas ste punom parom naprijed i to samo zato što imate osigurano samopouzdanje i znate da je ono što morate učiniti potrebno.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: as pentakla, obrnuto

Možda nećete dobiti ono što ste željeli, koliko god se trudili. Ali unatoč svim vašim osjećajima očaja i tuge, postoji svjetlo na kraju ovog tunela.

Otkrit ćete kroz razočaranje da vas novi put vodi tamo gdje vam je suđeno biti.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Toranj

Nitko ne može planirati svaku pojedinu hitnu situaciju ili krizu. Ali možete biti psihički spremni nositi se sa svime što vam život baci na put ako imate ispravan način razmišljanja. Budućnost može biti neizvjesna, ali jedina konstanta u životu uvijek ćete biti vi.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Budala

Život je utrka u kojoj možete pobijediti. Jedan od uvjeta je donijeti odluku: možete učiti iz prošlosti, ali koliko god se bojali ostaviti ono što znate, izaći iz svoje zone udobnosti daleko je bolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Dvojka mačeva, obrnuto

Spremni ste poduzeti korak i donijeti veliku odluku. Razmišljali ste o tome cijelim putem. Znate što želite i sve što sada trebate učiniti je krenuti prema tome.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Desetka mačeva, obrnuta

Ubodu izdaje i povrijeđenosti konačno dolazi kraj. Možete disati. Više ne dopuštate da vas definira osoba iz prošlosti. Prevladali ste tugu i stižete na bolje mjesto u svom životu i bolju budućnost.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: petica pentakla, obrnuta

Ako imate financijskih problema, postoji jednostavan način da riješite svoje probleme. Sastavite vrstu proračuna i potražite nove prilike za povećanje prihoda kako biste riješili novčanu misteriju.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Vitez pehara

Kada ljudi imaju snažna osjećanja u vezi s nečim, mogu postati skloniji svađi s drugima. Ne želite se sukobljavati sa svadljivim ljudima. Izbjegnite svađu tako što ćete iznijeti svoj stav, a zatim nastaviti dalje.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Snaga, obrnuta

Ne moraš uvijek biti onaj jak. Dopušteno vam je da s vremena na vrijeme imate slabe trenutke. Možda ste rastegnuti do svojih granica, ali izdržite. Stvari će biti puno bolje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Osmica pehara, obrnuta

Suze su se osušile i više ne plačeš za bivšim kojeg si imala. Dobar je osjećaj i sada ste spremni otići tamo i ponovno upoznavati nove ljude.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Sunce, obrnuto

Čak i u lošim vremenima, život ima dugu na kraju oluje. Možda ne vidite dobro u negativnoj situaciji, ali ono je tu za vas.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Desetka pehara

Ovo je emocionalno vrijeme. Možda ste skloni velikom gubitku. suze, ali to te ne čini slabom osobom. To jednostavno znači da ozdravljate i to je dobra stvar.