Sljedećih sedam dana može SVE PROMIJENITI u životu OVIH znakova i više ništa neće biti isto…

Sljedećih sedam dana može SVE PROMIJENITI u životu OVIH znakova i više ništa neće biti isto…

4 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Isprike  vam je ponestalo. Možda još uvijek nije savršeno vrijeme za sljedeći skok, ali to ne znači da možete nastaviti kako ste do sada.

Pokušajte utjeloviti najbolje od svog horoskopskog znaka tijekom ovog tjedna. Upotrijebite svoju odlučnost i smjelost, ne dopustite sebi da pretjerujete ili se pitate jeste li impulzivni, unoseći sumnje tamo gdje ih ne bi trebalo biti.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Shvatit ćete da vas ono čega ste se prije bojali više toliko ne plaši.

Ovaj tjedan možda nećete biti spremni za potpuni prekid. Ipak, morat ćete ponovno pregovarati o izvornom sporazumu u vašoj vezi, bilo da to znači granice ili čak status.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Još jednom vam je dopušteno da se uistinu oslobodite svoje prošlosti. Ostaje pitanje, hoćete li to učiniti? Nešto što su vas posljednje dvije godine pokušavale natjerati da vidite dio je vaše prošlosti i nije namijenjeno da bude dio vaše budućnosti.

Zato se nemojte bojati otpustiti bol ili nedostatak iz straha da neće biti ništa. Pravite mjesta za neočekivano.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Kada se čini da je sve izgubljeno, često dolazi do najnevjerojatnije jasnoće. Iskoristite ovaj tjedan da izgradite svoj osjećaj samopouzdanja. Ne treba vam život da izgleda kao svi ostali, niti morate igrati po njihovim pravilima.

Kako postajete sve sigurniji u to da vam je sreća prioritet, vaš će se život mijenjati u skladu s tim. Samo budite sigurni da je sve u malim koracima naprijed jer nikad ne znate koji će vam promijeniti život.

 

 

Lav

Vatrena energija vas uvijek inspirira, a ni sada nije ništa drugačije.

Obratite posebnu pozornost na to gdje biste se mogli osjećati stegnuto u svojoj romantičnoj vezi i žudite za više slobode. Može biti da vas sputava vjerovanje ili osoba.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Uzmite ono što ste naučili o sebi i kako ste pristupili ljubavi i upotrijebite to za stvaranje namjera oko veće odgovornosti, pa čak i otvorenosti tijekom ovog tjedna. Ne možete reći da želite nešto, a istovremeno biti zatvoren za to.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Nagrade od izazovnog rada vidite u liječenju svojih prošlih obrazaca. Ovaj tjedan se nastavlja s šansom da potvrdite da više niste ista osoba kakva ste bili.

Znajući to i povjerenje u nove odluke koje donosite u ljubavi učinit će sve razlike. Postaje nemoguće vratiti se nakon što shvatite koliko ste daleko stigli.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Promjenjivi pijesak možda je najbolji način da opišete tjedan koji je pred vama. Promjene ima, ali se događaju polako, na trenutke gotovo neprepoznatljive.

To ne znači da stvari ne idu u vašu korist. Morat ćete vježbati strpljenje na svom putu prema svojoj vječnoj ljubavi.

Toliko od onoga što vam se događa ovog tjedna jest da svemir reagira na vibraciju koju šaljete, vjerujte tome i pustite da stvari padnu gdje god mogu.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Svemir će vam uvijek pružiti prilike za rast. Samo je pitanje hoćete li ih uzeti ili ne. Možda volite biti slobodni i lutati, ali postoje trenuci na vašem putovanju kada se bojite da ćete moći učiniti upravo to.

Razmislite o tome gdje ste odabrali konformizam ili stezanje umjesto slobode jednostavno zato što ste se bojali što će se dogoditi ako to učinite, a zatim dopustite sebi da se krećete u smjeru onoga što vam zapali srce.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Život više nije isti, i iako je besmisleno pokušavati, to je nešto što pokušavate učiniti.

Ovotjedna astrologija uništit će svako preostalo uvjerenje da imate kontrolu nad mijenjanjem stvari ili ne nakon što konačno vidite da već imaju. Zato pazite da se ne hvatate za prošlost iz straha od budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Nakon dugog i teškog putovanja sada je vrijeme da ponovno možete disati.

Bit će olakšanja u vašoj vezi jer ćete shvatiti da vi i vaš partner nikada niste bili na suprotnim stranama.

Radilo se samo o različitim perspektivama. Dakle, konačno, svijetliji dani su pred vama.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Svemir će vam ovaj tjedan nastaviti pružati više prilika za rast.

Ovo je izvrsno vrijeme da se usredotočite na ljubav i stvaranje veze koju želite.

Stoga ovaj tjedan budite dosljedni u svojim uvjerenjima i samopoštovanju jer to postavlja temelj za ono što dolazi.,