Nekome stiže dugoočekivano pismo ili poziv donoseći sa sobom mnogo sreće, a jednom znaku dolazi novac…

Nekome stiže dugoočekivano pismo ili poziv donoseći sa sobom mnogo sreće, a jednom znaku dolazi novac…

10 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Putovanje zrakom moglo bi biti u vašoj budućnosti. Možda planirate obići daleke države ili strane zemlje kada to bude moguće. Možda idete s prijateljima ili grupom s kojom ste povezani. Neobični novi interesi mogli bi zaokupiti vašu pozornost i potaknuti vas na daljnje učenje. Možete se prijaviti na online radionicu. Gledate prema proširenju svojih horizonata.

 

BIK

Vaše raspoloženje bi moglo biti pomalo odvojeno i rastreseno. Ovakav stav bi vas mogao dovesti u nevolju ako ne budete pažljivi. Budite sigurni da ste barem jednom nogom na tlu. Važno je ostati čvrsto povezan sa stvarnošću ili biste se mogli naći uz potok bez vesla. Slobodno se dublje uključite u projekt koji biste inače prepustili drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mogli biste biti fantastično raspoloženi, pa možda niste previše usredotočeni na ovaj svijet. Ovo je sjajno za umjetničke ili metafizičke studije, kao i za osjetljivost na druge. Čuvajte se sklonosti sanjarenju kada biste trebali obratiti pozornost! Možda želite pobjeći iz svakodnevnog svijeta i slijediti svoje snove, ali ovo niau dani za to. Dobar je dan za planiranje.

 

RAK

Vi ste po prirodi intuitivni, a sada biste gotovo mogli biti vidoviti. Poslušajte svoje instinkte. Ne dopustite da vam vaš racionalni um stane na put. Ovo nisu dani za logiku! Možete osjetiti potrebe drugih, tako da možete zaraditi malo zahvalnosti dajući im ono što im je potrebno, a da vas to ne traži. Romantični odnosi trebaju biti topli, puni ljubavi i intimni.

 

LAV

Potražite savjet nekoga starijeg i mudrijeg. Htjeli vi to ili ne, možda ćete naići na nekoga s autoritetom koji će vam vjerojatno reći što on ili ona misli. Poslušajte savjete koji dolaze od drugih. Vani postoji sasvim druga perspektiva koju morate razmotriti kako biste stvari vratili u ravnotežu.

 

DJEVICA

Neobična iskustva mogu potaknuti novi interes za znanosti ili okultne prakse poput magije ili alkemije. Ovo je izvrsno vrijeme da počnete proučavati takve predmete, ili da se upustite u formalni studij astrologije. Mogao bi vas dočekati sretan novac. To može biti dar ili vraćeni kredit. Vaša bi sklonost mogla biti da izađete i sve potrošite. Čuvaj se!

VAGA

Nemiri u kući ili susjedstvu mogu dovesti do iznenadne odluke da se presele, uzrokujući veliku aktivnost. Možda još niste sigurni kamo idete. Organizacija i disciplina su vitalni u ovakvim trenucima. Moglo bi biti korisno napraviti popise i prekrižiti svaki zadatak dok ga završavate. Nemojte paničariti. Ovo bi se moglo pokazati kao najbolja stvar koja vam se ikada dogodila.

 

ŠKORPIJA

Vatreno iskazivanje emocija možda neće biti dobrodošlo kao inače. Shvatite da ćete možda morati prigušiti stvari kako biste zaslužili poštovanje ljudi oko vas. Smanjite to i shvatite važnost uzemljenja i stabilnosti. Snažne sile mogle bi vas spustiti na ovu razinu htjeli vi to ili ne, pa zašto se mučiti pokušavajući oduprijeti se?

 

STRIJELAC

Kreativno nadahnuće moglo bi doći ili iz vaše prošlosti ili iz povijesti. Možda biste se htjeli okušati u slikanju, glazbi ili poeziji, ali je vjerojatnije da ćete tu inspiraciju okrenuti prema svom domu. Ako planirate ponovno opremanje ili preuređenje, ovo je dan za početak. Vaš ukus i osjećaj za estetiku djeluju na visokoj razini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Dugoočekivano pismo ili poziv mogao bi doći od ljubavnog partnera ili voljenog prijatelja, donoseći mnogo sreće u vaš život. Nemojte se iznenaditi ako osoba treba rame za plakanje. ovih dana biste mogli doživjeti neke snažne psihičke uvide, a to bi moglo biti pomalo zastrašujuće. Ne dopustite da to stane na put objektivnom sagledavanju ovih otkrića. Mogli bi biti važni.

 

VODOLIJA

Ovih dana bi moglo biti napetosti dok pokušavate stabilizirati svoje emocije. Na djelu bi mogla biti sila koja je prilično bezlična i odvojena. Više je nego vjerojatno da ova sila nije toliko povezana s tim kako se osjećate koliko s tim koliko ste dobro obavili posao. Držite se svojih zadataka na praktičan, utemeljen način.

 

RIBE

Mogli biste dobiti uznemirujuće vijesti u vezi s vašim poslom. Moglo bi doći do potresa u hijerarhiji ili bi netko na poziciji autoriteta mogao naglo otići. Vi i vaši suradnici mogli biste imati trenutne strahove o sigurnosti posla, ali oni su vjerojatno neopravdani. Vaša sigurnost će preživjeti ove događaje, a vama će vjerojatno biti bolje nego prije.