Počela je VLADAVINA BIKA i traje do 20. Maja: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

Počela je VLADAVINA BIKA i traje do 20. Maja: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

24 travnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sezona Bikova može vas potaknuti da usporite i usredotočite se na svoje financije i materijalna dobra. Ovo je odlično vrijeme za vas, za stvaranje i razmišljanje o planiranju budućnosti. Možda ste potrošili malo previše vremena za vrijeme sezone Ovna, a sada je vaša prilika da iskoristite nešto od tog Bikovog ‘osjećaja za sigurnost’ da odustanete od trošenja i počnete gomilati. Dobro ćete se snalaziti tijekom sezone Bikova jer dolazi u vaš život baš u pravom trenutku.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Zasigurno hoćete i ovaj ćete mjesec apsolutno sjajiti. Možda ćete se osjećati samopouzdanije i utemeljenije tijekom sezone Bikova, a druge će možda privući vaša stabilnost i pouzdanost. Nećete imati ništa protiv da budete uslužni partner svojim prijateljima, a vaš ljubavni život definitivno će se poboljšati tijekom ovog vremena. Pazit ćete na financijsku stabilnost i dati sve od sebe da stvorite bogatstvo. Za to vrijeme vam ništa ne prijeti.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Sezona Bikova može biti spora i stabilna za vaš ukus, ali je dobro vrijeme da se usredotočite na brigu o sebi i pronalaženje ravnoteže u svom životu. Divite se onima oko sebe koji mogu lako, ali radije biste išli brže.

Sezona Bikova može vam dati nenamjerni godišnji odmor, a možda čak i otkrijete da je dobro uzeti slobodno vrijeme. Umjesto da se koncentrirate na uspjeh i dobitak, odvojite trenutak tijekom ove sezone da počastite sebe, jer vam je u posljednje vrijeme jako dobro išlo, Blizanci.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Možda će vas tijekom sezone Bikova privući udobnost i stabilnost doma – vrlo tipično ponašanje za vas. Dobro je vrijeme da se usredotočite na svoju obitelj i obiteljski život.

I ne samo to, ovdje ćete pronaći svoju radost. Dobro funkcionirate s energijom Bika jer ne volite da vas se tjera; idete svojim tempom, a tijekom ove sezone vi ćete biti taj koji odlučuje kada, kako i gdje morate ‘obaviti posao’.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Sezona sunca u znaku Bika može vas potaknuti da usporite i zauzmete praktičniji pristup svojim ciljevima. Dobar je trenutak da se usredotočite na izgradnju čvrstih temelja za svoju budućnost. Ovo privlači onu vašu ‘drugu’ stranu, koja nije izvan ravnoteže.

Potrebna vam je ova fluktuacija jer ste skloni ponekad dopustiti da odete predaleko. Tijekom sezone Bika, vratit ćete se na pravi put, dopuštajući velikoj kreativnoj energiji da teče kroz vas.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Iako nemate ništa protiv odmora i opuštanja, ova je sezona možda previše luksuzna za vaš ukus, što znači da uz slobodno vrijeme dolazi i potrošen novac, a ne dopuštate si uvijek takvu vrstu uživanja.

Međutim, zaslužujete da se ugodite i trebali biste iskoristiti opuštenu sezonu Sunca u Biku. Ovdje se navikavate na promjenu kroz koju ste nedavno prošli i doživljavate ljekovitu vibru sezone.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ako ste se željeli skrasiti s partnerom ili unijeti mir u svoju romantičnu vezu, imate bolje šanse za to tijekom sezone Bikova nego u bilo koje drugo vrijeme. Ovdje žudite za stabilnošću i sigurnošću u svojim odnosima.

Dobro je vrijeme da se usredotočite na izgradnju čvrstih partnerstava i veza. Ostavite svoje sumnje u zemlji Ovna; sada je vrijeme za iscjeljenje, ponovnu izgradnju i stvaranje čvrste veze.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Iako je ovo “ljubazna” sezona za vas, ona također može testirati vaše strpljenje, budući da spokojna stabilnost koja dolazi s ovogodišnjom sezonom Bikova također može biti malo prespora za vaš osobni ukus.

Ipak, tu je i morate se nositi s tim, što bi moglo biti jako dobro. Tempo je važan ovog mjeseca, a budući da sezona može završiti s manje trenutnog zadovoljstva nego što biste inače željeli, ideja da morate čekati ili imati strpljenja bit će jedna od boljih stvari koje će vam se dogoditi ove godine.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ako ste prolazili kroz kreativno razdoblje, sezona Bika pomoći će vam da uravnotežite divlju stranu svoje kreativne prirode uz neke praktične upute.

Lako biste se mogli izgubiti u svojoj mašti, a uz pomoć ovih znakova zodijaka ravnoteže i stabilnosti, bit ćete spušteni na zemlju na neke vrlo praktične i korisne načine. Uživat ćete u osjećaju ‘ravnoteže’ jer vaše nevezano stanje ponekad može biti problematično. Bik vas vraća na sve prave načine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovo je sjajno vrijeme da se počnete fokusirati na izgradnju svoje javne slike. Osjećate se kao da ste iznevjerili sami sebe tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, a tijekom sezone Bika, ne samo da ćete se oporaviti, bit ćete izliječeni i spremni za akciju.

Ova sezona vas osvježava energijom i inspiracijom, a vi ćete htjeti pokazati ljudima od čega ste zapravo sazdani, jer biste mogli osjećati da ste na njih ostavili pogrešan dojam. U redu je; tijekom ove nove sezone moći ćete uspješno ostvariti neki osobni uspjeh i satisfakciju.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Gledate u sezonu koja vam donosi novi pogled na staru situaciju, koja može biti vaša romansa. Stvari će vam se popraviti kod kuće u zoni ljubavi i s prijateljima.

Iako sezona Bikova nije nešto čemu se možete lako prilagoditi, nećete moći poreći pozitivnu vibru koja dolazi uz ovaj utjecaj. Pusti si da budeš blag – nema potrebe da se ponašaš pretjerano zaštitnički u ovom trenutku. Biti ranjiv omogućit će vam da iskusite više ljepote života.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Trebate i dobit ćete praktičnost tijekom sezone Bika. Volite da stvari imaju smisla, a također znate da se ponekad nađete na vlastitom putu, što kod svih izaziva zabunu.

Tijekom sezone Bikova otkrit ćete da ste otvoreniji prema tuđim doprinosima i da vam drugi mogu ozbiljno pomoći da dosegnete viši nivo. Vidjet ćete da će vam tijekom ove sezone biti usredotočen na to da ostanete udobni, dok ćete se fokusirati na naporan rad i sigurnost.