Počela je VLADAVINA BIKA i traje do 20. Maja – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak

Počela je VLADAVINA BIKA i traje do 20. Maja – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak

23 travnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tijekom prve polovice mjeseca, mogli biste se osjećati malo preplavljenim svojim osjećajima, i to je u redu. To je dio procesa koji vas priprema za izražavanje bezuvjetne ljubavi koju vam može donijeti ovaj mjesec.

Bilo je to zanimljivih nekoliko tjedana za prolazak jer ste morali vježbati više strpljenja nego što je inače bilo potrebno. Naučili ste razliku između impulzivnosti i samo poduzimanja radnji prema onome što želite, ali sada su vam na raspolaganju veće stvari.

Ima puno srca za razvrstavanje. Dajte si vremena da osjetite ono što osjećate radije nego da se gurate naprijed.

Bit će vremena za akciju, ali sada je u redu samo osjećati, čak i ako je to posljednja stvar koju želite učiniti.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Oči širom otvorene čini se kao najbolji način da opišete prvu polovicu mjeseca dok samo uzimate u sebe i promatrate što se događa oko vas.

Ovo nije isto što i čekati ili biti pasivan. Ali je također u redu samo promatrati što drugi rade kada vi ne radite baš ništa.

Također bi moglo biti utjehe u ponovnom vraćanju svojim osjećajima. jer shvatite da je u redu ostati čvrst u svojim uvjerenjima sve dok znate za što se zalažete.

Očekujte neke teške trenutke sredinom mjeseca kada zaokrenete neke uglove u svojim odnosima oko onoga što želite i svoje nesposobnosti da prihvatite manje. Vjerujte procesu čak i ako se čini da se odvija drugačije nego što ste zamislili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ovog mjeseca doći će do omekšavanja svih onih zidova za koje ste mislili da su vam potrebni. Možda ćete se osjećati pomalo kao da se poništavate, ali ovo je korak do toga da možete izgraditi život i ljubav koju želite.

Vrijeme je da to pustite ovog mjeseca, da osjećate, plačete, volite, da jednostavno dopustite svom srcu da se pokaže.

Stvarno ste zakoračili u to što znači istinski voljeti sebe. Što znači da ste spremni dopustiti sebi da volite drugoga na isti način.

Prihvatite svoju mekoću i cijenite da ne postoji ništa što ne biste učinili za ljubav.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ne možemo samo osjetiti ono što želimo, a da ne osjetimo čak i one dijelove koje ne osjećamo. Ponekad se radije bavite samo onim što je ugodno i dobro. Ali onda kada nije, tada se stvarnost sruši i vi se povlačite.

Ako si dopustimo da osjetimo sve onda ne živimo u strahu da ćemo se morati suočiti s onim čega se najviše bojimo. Ljubav nisu samo ruže i sunce, čak i najbolji odnosi traže od nas da osjetimo ono što je s vremena na vrijeme najneugodnije.

Ovo će biti lekcija sljedećih nekoliko tjedana jer će doći do velikih prekretnica u vašim odnosima dok vidite i prihvatite sve što se događa, a ne samo ono što ste prvobitno željeli vidjeti.

Kako se bližimo kraju mjeseca, postoji novi početak s vašim imenom ispisanim posvuda; isplatit će se čekati.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Primamljiva sudbina je čin da učinimo nešto za što duboko u sebi znamo da nije nešto što nam je suđeno. Ili da nije u našem najboljem interesu, ali ipak nastavljamo.

Imajte na umu ovaj tok misli dok hodamo uz rub vodenog i vatrenog znaka ovog mjeseca.

Samo zato što se čini kao nešto s čime biste se mogli izvući, poput afere, ne znači da hoćete ili čak da biste trebali.

Umjesto toga, pokušajte pogledati razlog zašto i bojite li se zapravo imati nešto tako dobro.

Samosabotaža je prava stvar i za vas sljedeći mjesec. To je nešto čega morate biti svjesni i razlog zašto ste u iskušenju putem za koji znate da nije dobar za vas.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Prvo izliječite sebe. Uvijek i na sve načine. Dođite kući ovaj mjesec. Budite sami sa sobom, stavite sebe na prvo mjesto i dopustite sebi da se nosite sa sobom.

To ne znači da će uvijek morati biti tako. Ali dok ne izliječite one dijelove sebe koji vas bole onda ćete nastaviti privlačiti one koji će to učiniti umjesto vas.

To uključuje one idealizirane misli o ljubavi. Nijedan partner nikada neće biti savršen niti će raditi sve ispravne stvari cijelo vrijeme. Ali radi se o nekome tko želi uložiti posao s nama.

Ipak, ako vam je i dalje ugodnije fokusirati se na njih nego na vas, onda se nikada neće raditi o timskom radu. Usporite ovaj mjesec i shvatite sebe, a onda kada započnemo novu sezonu, ljubav će imati više smisla.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Prijelaz u ovaj mjesec mogao bi vam se činiti pomalo dezorijentirajućim jer vas povlače da osjetite ono što ste možda prešutjeli u posljednjih nekoliko tjedana.

To može doći čak i u obliku provjere stvarnosti jer shvatite da ne možete pobjeći od upijanja te prijeko potrebne lekcije o ljubavi koju biste najradije zaboravili.

Umjesto da se nađete u vezi na početku mjeseca, možda je to više o liječenju i procesuiranju za vas.

I ovo je u redu. Ostavite si prostora da možete razmisliti o tome zašto ste donijeli odluke koje ste poduzeli, a da ne krivite sebe za to.

Puno mira i oprosta treba imati u prihvaćanju vlastitih izbora s ljubavlju. Jer to je ono što nas oslobađa da donosimo nove u budućnosti.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Čak i kada želite da ljubav odustane, neće. Ponekad ta ljubav koja je tako nevjerojatna nije zgodna ili čak ugodna.

Ponekad mislimo da bi bilo lakše da nas ljubav ostavi na miru kako bismo mogli nastaviti raditi istu staru stvar i ostati u istoj starim rutinama.

Ali to je svrha ljubavi; da nas toliko otrese da postane moguće ikada više zaspati.

U mjesecu koji je pred nama ovo će biti vaš put. Morate hodati tom linijom pokušaja zaboraviti kako biste naučili da ne možete.

Morate se toliko potruditi stvoriti alternativni završetak kako biste vidjeli da se ne isplati.

Ništa od ovoga nije uzaludno, već je sve dio procesa. Jer koliko god da ste kod kuće u svojim osjećajima, ljubav koja je zapravo sve što vam treba i više od toga je nepoznata voda.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Sloboda napreduje u tome što smo zapravo slobodni. Ne možemo zapravo reći da jesmo sve dok još uvijek živimo u kavezu.

Iako je ovo nešto što se jako trudite izbjegavati, postoje trenuci na vašem putovanju kada ih kreirate, tako da imate razloga ne riskirati.

Ali ako vam je proteklo vrijeme išta pokazalo do sada, to je da će nas bilo kakav strah samo ikada sputavati.

Sada kada ste naučili da sljedećih nekoliko tjedana možete provesti ne samo osjećajući svoje emocije – već i djelujući iz srca poduzimajući strastvenu akciju prema onome što vas najdublje zove.

Ako se u bilo kojem trenutku osjećate kao da ste otišli predaleko ili napravili prevelik korak. Samo zapamtite da ne postoji nešto kao što je biti previše slobodan. Pogotovo za ljubav koja vas inspirira da budete upravo to.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Nema razloga da se pretvarate da je život isti kada vrlo jasno nije, ali još bolje, niste ni vi. Vrijeme je da vjerujete u sebe ovog mjeseca, što također znači da vjerujete u izbore koje donosite za ljubav.

Samo zato što to nikada prije nije uspjelo ne znači da nikada neće, to samo znači da ste trebali naučiti sve što imate kako biste mogli biti u ovom trenutku sada.

Ovo je i vaša prilika da zaista pokažete svoje srce, posebno onima do kojih vam je stvarno stalo.

Budite hrabri ovog mjeseca, posebno kada je riječ o ljubavi i odlukama koje donosite jer iskreno nemate što izgubiti, pogotovo sada kada ste naučili vjerovati sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ovo je dobar mjesec da se provjerite sami sa sobom i uvjerite se da je vaše srce stvarno uloženo u sve što radite, što uključuje nove veze.

Obećali ste sebi da ćete ove godine raditi stvari drugačije, što znači da dopuštate sebi da uživate u svim aspektima života za koje ste se prije lišili – ili pomislili da nisu bili za vas.

Sada kada ste došli do tog prostora da više ne morate birati između svoje strane, sada možete slobodno hodati uz ritam vlastitog bubnjara.

Shvaćanje da ljubav ne mora biti nešto što nam je netko drugi rekao da očekujemo ili da čak moramo voljeti prema tuđim pravilima znači da smo konačno slobodni živjeti sami.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ovo je vaš mjesec da volite i da budete voljeni na sve načine na koje ste ikada trebali, ali ste se previše bojali prihvatiti.

Kako sviće ovaj mjesec, čini se da ste konačno naučili da se više ne morate bojati gubitka ljubavi.

Kad ljubav ne odustaje, to također znači da ne odlazi. I ne moramo ga forsirati ili se pretvarati da postoji ako nije.

To je povjerenje u ljubav toliko potpuno da ona postaje sve što je važno, što znači da sve što je bilo prije više ne vrijedi.