LJUBAV VIKENDOM: OVAJ znak mora pokazati više razumijevanja i tolerancije prema voljenoj osobi, inače će ju izgubiti…

LJUBAV VIKENDOM: OVAJ znak mora pokazati više razumijevanja i tolerancije prema voljenoj osobi, inače će ju izgubiti…

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav vikendom: Kamo god idete postoji nešto što vas podsjeća na davne dane kada ste vodili ljubavni život sa svojim voljenim. Može se predvidjeti da više niste u skladu s njim. Ne žalite za neizrečenim stvarima, a neke stvari se ne mogu promijeniti, pa neka budu takve kakve jesu!

 

 

BIK

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne valove energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego što je to normalno i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako s tim postupiti. Ako ste slobodni, mogli biste odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom, čak i ako to nikada niste planirali.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav je danas u zraku. Možete iznenaditi voljenu osobu planiranjem nečeg posebnog. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu čaroliju koja ju je učinila tako posebnom. Intimni planovi vjerojatno su prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati vašeg budućeg partnera.

 

 

RAK

Božica Sunčevog sustava i planeti koji donose osjećaj njegovanosti danas sjaje u vašem znaku. Dajte svojoj ljubavi osjećaj utjehe. Neka se vaša ljubav osjeća važnom. Položaji planeta zaštitit će vaš ljubavni život. Savršeno je vrijeme da uživate u ljubavi. Danas biste mogli imati malo osobnog i intimnog vremena jedno s drugim.

 

 

LAV

Živjeli ste vrlo užurbanim životom i obveze sa svih strana postavljale su zahtjeve pred vas. Danas će pritisak vjerojatno malo popustiti. Iskoristite ovu priliku za odmor i opuštanje sa svojom obitelji ili partnerom. Utjehu ćete izvući iz poznatih stvari. Uživajte u mirnoj večeri kod kuće sa svojim partnerom umjesto da izađete u žustrija uživanja.

 

 

DJEVICA

Morate baciti vrlo praktičan pogled na ono što pritišće vaše gumbe. Ne smijete pretjerano reagirati na ono što nađete jer to neće biti korisno. Ako želite da vaša trenutna veza potraje, hitno morate izgladiti te nedostatke. Za to ćete morati potisnuti svoje emocije u stranu i sagledati situaciju logično. Tijekom toga, možda ćete se također morati suočiti s nekoliko neugodnih istina o sebi.

VAGA

Vaši planovi o druženju s dragom osobom bi mogli biti raspršeni. Nemojte snažno pritiskati svog partnera u ovom trenutku kako biste saznali razlog za zeznuti plan. Smireno sjedenje kod kuće i gledanje omiljene TV emisije ili čitanje dobre knjige jednako će vas dobro zabaviti.

 

 

ŠKORPIJA

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

 

 

STRIJELAC

Pobijediti u svađi uvelike se razlikuje od osvajanja srca. Možda imate sposobnost dokazivanja svoje tvrdnje, ali to će udaljiti vašeg partnera. Dajte svojoj ljubavi priliku da pobijedi u svađi. Neka vam ljubav čita misli kada ništa ne kažete. Pomozite svojoj ljubavi poduzimanjem nekoliko dodatnih koraka i vaš će partner cijeniti vaše suptilne poteze.

 

 

JARAC

Napetost između vas i vašeg partnera može porasti na početku dana, ali ljubav će ublažiti sve što se pojačava. Zavladat će mir i intima, a dan će završiti toplo. Možete čak isplanirati izlazak i sa svojim voljenim na svojim omiljenim odredištima za druženje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trenutno je važno posvetiti vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druga vanjska pitanja zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, status vaše veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će golemo nagrađeno.

 

 

RIBE

Bespotrebno komplicirate svoj ljubavni život. Razlog je taj što odbijate vidjeti i priznati ono što je točno tu ispred vas. Morate procijeniti situaciju jasnog i otvorenog uma i zatim poduzeti odgovarajuće korake. Morat ćete vidjeti koje će radnje zapravo proizvesti rezultate, a koje ćete poduzeti jednostavno vođeni svojim egom.