3 horoskopska znaka čije će SRCE ZACIJELITI i konačno doživjeti KRAJ TUGE i BOLI za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Plutonom od 14. aprila

3 horoskopska znaka čije će SRCE ZACIJELITI i konačno doživjeti KRAJ TUGE i BOLI za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Plutonom od 14. aprila

12 travnja, 2023 0 By Admin

DJEVICA

Možda ćete se za vrijeme ovog tranzita zamisliti da duboko razmišljate i ono što ćete smisliti bit će izlaz iz vaše boli i ući u novu verziju vas.

Tako je, ažurirat ćete se, a to će izgledati kao konačna odluka da krenete naprijed i oslobodite talog iz prošlosti.

Nitko ne zna bolje od vas koliko ste se suzdržali, a to će vas jako pogoditi, stvoreni ste za više od pukog tugovanja nad nekom starom ljubavlju, kakav je ovo apsolutni gubitak vremena.

Ne vraća se, pa čak i da je htio, ne želite ga, pa, koja je svrha čak i zadržavati se na njemu ili na raskidu? Nema smisla.

A kad ovo udari, izaći ćete na poslovična vrata brže od munje. Ono što je dobro je što ćete ovaj slom srca prepoznati kao privremen i doista nepotreban. Sada ste potpuno spremni za bolju budućnost.

 

VAGA

Osjećat ćete se toliko zaštićenim od vlastite bijede da nećete htjeti izazivati ​​nikoga zbog toga.

To znači da ste toliko dugo držali slomljeno srce da ne znate koliko je to bilo razorno, niti shvaćate koliko ste raspoloženi i razdražljivi postali zbog njegovog učinka na vas.

Kad se tranzit dogodi, možete dobiti odgodu, a to biste trebali u potpunosti iskoristiti; ne moraš više nositi ovu težinu.

Ono što se dogodilo u prošlosti se ne vraća, niti će vam dati daljnji uvid. Morate se osloboditi ovog slomljenog srca i morate iskoristiti čistinu koju vam ovaj tranzit pruža.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Napredujte s revolucijom svijeta – nemojte postati prepreka vlastitom osobnom rastu. Jedini način da se oslobodite je vjerovati da će puštanje dovesti do boljeg mjesta – i hoće. Vjeruj svemiru – ovo je tvoja velika prilika; ne dopustite da vam prođe.

Stranice: 1 2