U NAREDNOM PERIODU: Ako ste rođeni u OVIM znacima stiže vam poruka ili poziv od osobe iz prošlosti koju bi rado čuli…

U NAREDNOM PERIODU: Ako ste rođeni u OVIM znacima stiže vam poruka ili poziv od osobe iz prošlosti koju bi rado čuli…

29 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

U narednom periodu: Prisutnost djece u vašem domu mogla bi probuditi vaše instinkte njegovanja. Možda biste im željeli čitati ili im pričati priče. Klonite se bilo kakvih posebno jezivih bajki. Atmosfera može biti pomalo tmurna, a sablasnost može imati previše snažan učinak na njih i vas. Navečer isplanirajte privatnu, intimnu večer sa svojom posebnom osobom.

 

 

BIK

Novine mogu donijeti saznanja o čudnim događajima koji zaokupljaju vašu maštu. Možda biste željeli saznati više o pričama i sličnim događajima. Vaš um je dovoljno oštar da sve to shvati, ali će i dalje postojati skriveni elementi koji ga čine toliko fascinantnijim. Ljudski um i njegova tamna strana mogli bi vam danas biti posebno zanimljivi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Pojačani osjećaj ambicije mogao bi vas navesti da razvijete svoje vještine pisanja. To bi moglo značiti učenje tehničkog ili kreativnog pisanja. U svakom slučaju, ako ste razmišljali o tome, ovo je izvrstan trenutak da pohađate tečaj ili uskočite i učinite to. Knjige na tu temu, kao i razgovori s onima koji su iskusni u tim stvarima mogu pomoći.

 

 

RAK

Pismo ili druga komunikacija danas služi kao neka vrsta poziva za buđenje. Dugoročni cilj će konačno biti postignut. Vaša bi ambicija trebala poprimiti novu dimenziju, možda ići na drugu karijeru uz ili umjesto one koju imate. Možda niste sigurni gdje ga želite odvesti, ali vrijedi ga nastaviti.

 

 

LAV

Pismo ili poziv od nekoga koga znate mogao bi stići ovih dana. Možda ćete odlučiti posjetiti ovu osobu. Možda ga ne poznajete dobro, ali vaši su se humanitarni instinkti probudili. Pobrinite se za posao koji treba riješiti, a zatim idite vidjeti ovu osobu. Osjećat ćete se bolje zbog toga.

 

 

DJEVICA

Pisma i pozivi koji se odnose na vaše dugoročne ciljeve ili ciljeve grupe s kojom ste povezani mogli bi vam  oduzeti mnogo vremena. Možda ćete se u nekom trenutku morati pozabaviti papirologijom, a neke od njih možda nećete razumjeti. Zatražite pomoć ako vam je potrebna. Možda niste upoznati s materijalom, a stvari koje su uključene su previše važne da biste riskirali da pogriješite.

VAGA

Danas bi možda trebalo obaviti mnogo papirologije. Osjećat ćete se mentalno oštroumno i moći ćete se lako pobrinuti za to, iako vam nešto od onoga što treba učiniti može vam na trenutak izbjeći. Komunikacija susjeda ili drugih poznanika mogla bi se činiti sumnjivom. Možda mislite da imaju svoje vlastite planove. Ne ponavljajte ništa što čujete.

 

 

ŠKORPIJA

Priznanje bi konačno moglo doći za naporan rad i postignute ciljeve. Osjećate se jako dobro u vezi sa situacijom. Vaše samopouzdanje i mentalna snaga su visoki. Primit ćete puno pisama ili poziva, neke i iz daleka. Nemojte se iznenaditi ako većinu dana provedete u razgovoru.

 

 

STRIJELAC

Informacije o psihologiji, posebice snovima, mogle bi zaokupiti vašu maštu. Možete odlučiti prikupiti što više informacija. Tamna strana osobnosti može biti posebno privlačna. Sjetit ćete se svega što ste pročitali ili čuli, jer je vaš um posebno zadržan. To uključuje financijska kretanja i načine povećanja prihoda.

 

 

JARAC

Kratka putovanja i dugi razgovori s vašom posebnom osobom su na dnevnom redu. Možda ćete se odlučiti voziti u selu, možda posjetiti neobične trgovine i rustikalne restorane. Večeras bi od poznanika mogao doći zbunjujući poziv. Čini se da vam osoba neće ništa reći, ali očekujte neku vrstu povratne informacije. Nemojte se bojati tražiti objašnjenje!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Puno papirologije koju trebate ispuniti moglo bi vas učiniti nervoznim i pod stresom. Možda ćete osjetiti neke glavobolje. Nemojte žrtvovati svoju dobrobit za ovo. Nećete izgubiti fokus ako neke zadatke morate odgoditi do sutra. Pozivi ili posjetitelji također bi vam mogli ići na živce. Isključite telefon i recite ljudima da ćete ih kasnije posjetiti. Oni će razumjeti.

 

 

RIBE

Ideje koje pročitate mogu vas potaknuti da razvijete neke vlastite nove ideje. Možda biste ih htjeli zapisati ili podijeliti s drugima. Neke od ideja koje istražujete mogu biti nejasne na neki način, ali uživat ćete kopati po njima. Tamna strana života mogla bi i za vas sada imati posebnu fascinaciju.