Ovi dani omogućit će OVOM znaku LJUBAVNO POMIRENJE, ali jednom znaku LJUBAV na PRVI POGLED koja će biti obostrana!

Ovi dani omogućit će OVOM znaku LJUBAVNO POMIRENJE, ali jednom znaku LJUBAV na PRVI POGLED koja će biti obostrana!

2 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Položaj planeta potiče vas da svoje trenutne ljubavne interese ne vidite na isti stari i izlizani način. Vratite malo čarolije u vezu, a ako je potrebno, stavite svoje ružičaste naočale tek toliko da dopustite malo smijeha i zabave da prožmu vaše zajedništvo. Ako je moguće, dogovorite izlazak na obrok ili šetnju po mjesečini – potaknite iskrenu romansu.

 

BIK

Sukob ponekad može biti vrlo kreativan, čak i ako je pomalo neugodan. Današnja nebeska energija znači da se vi i voljena osoba možda nećete vidjeti oči u oči, pa čak i ne slagati se oko određenog pitanja koje treba riješiti. Ali upravo kroz pokušaj pronalaženja perspektive s kojom se oboje možete složiti, otkriva se novo i potpuno izvedivo rješenje. Dobre vijesti!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U današnjem nebeskom ozračju nećete imati druge nego donijeti odluku o određenoj neodoljivoj osobi. Jednostavno ne možete čekati da krenu prema vama, što je način na koji inače radite. Zaista trebate pokazati da ste zainteresirani, ne samo jednom, već više puta na različite načine. Uskoro će dobiti poruku.

 

RAK

Imate puno dopuštenje iz kozmosa da se dotjerate za noć glamura. Položaj planeta označava da ćete se, ako večeras izlazite na spoj, provesti uistinu prekrasno, a stopala će vam jedva dodirivati ​​tlo. Iako su ovakve prilike prilično udaljene od stvarnosti, iskoristite ovu priliku da podijelite malo kvalitetnog vremena sa svojim najnovijim ljubavnim interesom.

 

LAV

Današnje planetarno poravnanje neće pružiti onu vrstu utjecaja koji vam se sviđa, jer narušava vaš osjećaj harmonije. Vaša vaga se može privremeno divlje ljuljati, jer se čini da problem u vašoj trenutnoj vezi izmiče kontroli. Ako možete ostati mirni i nositi se s tim, otkrit ćete da se stvari mijenjaju i da će biti bolje nego što ste mislili da je moguće.

 

DJEVICA

Lakše vam je danas govoriti o svojim osjećajima nego ne govoriti o njima. Planetarne energije vas potiču da budete ono što jeste, potpuno. Ne pokušavajte umanjiti svoje osjećaje; samo pokušajte biti pristojni kada iznosite svoju istinu kako ne biste izgledali da nemate takta ili diskrecije. Bit će bolje biti pošten u svim područjima i priznati sve.

VAGA

Položaj planeta čini ovu predivno mističnu večer, onakvu koja je savršena za vas ako s nekim izlazite na prvi spoj. Možete sjediti i razgovarati o međusobnim astrološkim znakovima, o tome tko ste mogli biti u prošlim životima i jeste li ikada prije bili ljubavni interesi. Čitajte jedni drugima dlanove i općenito provedite zaista nevjerojatnu zajedničku večer.

 

ŠKORPIJA

Ne brinite ako se čini da između vas i voljene osobe postoji element trvenja ili napetosti. Trenutna planetarna usklađenost otežava prenošenje vaših osjećaja. U iskušenju ste otići u krajnosti, što možda nije najbolji odgovor. Način na koji to možete riješiti je isprobavanje različitih perspektiva za veličinu i pronalaženje one koja vam oboje odgovara.

 

STRIJELAC

Trenutno planetarno poravnanje predstavlja pozitivan znak uspješnog spoja s nekim tko vas čini malo nervoznim, samo zato što je tako prekrasan. Nećete se morati ni malo brinuti, niti osjećati da ste nekako neadekvatni, jer ćete i oni biti potpuno slomljeni. Samo budite svoj prirodni sretni i nasmijani i zabavljat ćete se jednostavno zapanjujuće.

 

JARAC

Ovo su sjajni dani da se prepustite nekim od svojih uzbudljivijih maštarija s voljenom osobom. Položaj planeta omogućuje vam da otkrijete više o vrsti stvari koje oboje smatrate inspirativnim i fascinantnim – što god one bile. Raspoloženi ste za izmišljanje, za zabavu i samo glupost, stoga samo naprijed i izbacite sve iz svog sustava.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Današnje astralne energije potiču vas da se ne uvrijedite odmah kada večeras s nekim izađete na prvi spoj. Ima vrlo “drugačiji” stav prema životu i odnosima koji će vam u početku možda biti potpuno zbunjujući. Međutim, ako ustrajete, otkrit ćete da ispod kriju sve kvalitete koje tražite, čak i ako dolaze u čudnom pakiranju.

 

RIBE

Sve što trebate je malo odlučnosti da prevladate prividnu prepreku koja se čini da leži na putu prave ljubavi. Današnje nebeske energije ukazuju na to da ono što doživljavate kao problem zapravo nije tako; samo što se niste dovoljno potrudili da je uklonite. Imate dodatnu hrabrost i dinamiku koju vam je danas posudio kozmos, stoga ih iskoristite da krenete naprijed.