Slijede sjajni dani za OVE znakove; jednom za LJUBAV, drugom na poslovnom i financijskom planu, dok će OVAJ znak pretrpjeti financijski gubitak…

Slijede sjajni dani za OVE znakove; jednom za LJUBAV, drugom na poslovnom i financijskom planu, dok će OVAJ znak pretrpjeti financijski gubitak…

10 studenoga, 2023 0 By Admin

Slijede sjajni dani za OVE znakove; jednom za LJUBAV, drugom na poslovnom i financijskom planu, dok će OVAJ znak pretrpjeti financijski gubitak…

OVAN

Bit ćete impulzivno raspoloženi. Skloni ste žuriti s projektima bez dobrog razmišljanja i to vam može stvoriti nepotrebne probleme na poslu i u obiteljskom životu. Pokušajte zadržati mirnu glavu, iako se to sada može činiti preteškim. Nekoliko prilika će se pojaviti zajedno i morate vidjeti što vam odgovara, a što ne.

 

BIK

Odlučni ste igrati igru ​​moći koja može uključivati ​​poštena i nepoštena sredstva za postizanje vaših ciljeva. Nakon što ste dugo bili stjerani u kut, nalet energije s planeta sada bi vas mogao ispuniti samopouzdanjem. Možete donositi odluke na temelju svojih instinkata i budite sigurni, nitko vam se neće smijati u lice.

 

BLIZANCI

Bit ćete puni energije. Vaš šarm i duhovitost vjerojatno će zaslijepiti sve i kod kuće i na vašem radnom mjestu. Izađite s prijateljima ili nekim posebnim i uživajte. Dani će biti opušteni i bez pritiska. Postoje šanse da ostvarite značajan novčani dobitak, ali pripazite na iznos koji trošite na kupovinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovih dana ćete razviti prirodnu sklonost ka tvrdoglavosti. Nažalost, vjerojatno ćete se zabiti čak i kada logično shvatite da to nije u vašem najboljem interesu. Osvijetliti. Morate jasno razmišljati i činiti ono što vam um predlaže umjesto da se ponašate prema svojim instinktima. Ako se ipak uspijete malo popustiti, situacija se može brže riješiti i bit ćete puno sretniji.

 

LAV

Odvojite malo vremena da ga provedete u samoći i razmislite o tome što doista želite od života. Posljednjih nekoliko dana bilo je užurbano. Dakle, morate ponovno procijeniti svoje životne ciljeve i kako vaši postupci utječu na vaš život, kao i na vaše odnose. Putovanje je indicirano, iako je bolje otići na opuštajući odmor nego na uragansku turneju punu uzbuđenja i avanture.

 

DJEVICA

Dani vam mogu biti ugodni, ali postoji mogućnost da ćete završiti opsjednuti nekom sporednom točkom. Ovo može biti sasvim opravdano, ali vaš pristup zapravo može poremetiti vrijeme mira i harmonije kod kuće ili na radnom mjestu. Vrijeme je da uzmete u obzir veliku sliku i zanemarite manje stvari.

VAGA

Osjećate se mnogo otvorenije nego što inače radite. Ponašali ste se taktično već neko vrijeme i sada bi to moglo djelovati pomalo zagušujuće. Vjerojatno ćete izbrbljati neugodnu istinu i to se neće svima dobro svidjeti. Bolje je planirati neku samotnu aktivnost jer vjerojatno nećete modificirati svoje ponašanje kako bi odgovaralo drugima.

 

ŠKORPIJA

Dani su savršeni da pokažete svoje talente. Možda ćete se ponašati agresivnije ili asertivnije nego inače i to će iznenaditi ljude oko vas. Bit će izbačeni iz ravnoteže i vjerojatno će morati revidirati svoje mišljenje o vama. Ovaj element iznenađenja može vam pružiti prijeko potrebnu prednost. Iskoristite ovo u najvećoj mjeri.

 

STRIJELAC

Budite svjesni kako rukujete svojom torbicom. Zvijezde predviđaju da vam se spremaju neočekivani ogromni troškovi. Ako ne budete oprezni, mogli biste se uskoro rastati od svog novca. Izbjegavajte rasprave i sukobe jer nije vrijeme u kojemu pobjeđujete. Nema brige za svoje zdravlje i slobodno možete uživati ​​na otvorenom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Prijateljstvo je tema ovih dana dana. Možete se sastati sa starim prijateljima ili vas može iznenada posjetiti netko od njih. Također ćete pomoći jednom ili više svojih prijatelja da izađu iz tijesne situacije. S druge strane, prijatelj vam se može oštro obrušiti, ali ne biste se trebali osjećati loše. On ili ona se istresa na vas jer on/ona ima svoje/svoje probleme i zato ovako reagira.

 

VODOLIJA

Općenito ste vrlo bistre glave. Ali će vaša sposobnost logičnog razmišljanja biti ometena vlastitim problemima i nesigurnostima. Stoga, ovo nisu najbolji dani za preuzimanje novog projekta ili novog partnera. Možete pogriješiti u svojoj prosudbi. Dakle, zasnivanje vaših budućih aktivnosti na tome možda neće biti plodonosno. Pokušajte se malo opustiti.

 

RIBE

Vaša društvena priroda rezultirala je mnogim prijateljima, ali nisu svi pouzdani. Morate istražiti malo dublje prije nego što odlučite vjerovati prijatelju. Vrlo ste bistre glave i vjerojatno ćete kovati komplicirane planove koje ćete moći savršeno izvesti. Dovršite svoje nedovršene poslove i raščistite zaostatke.