Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, dolazi vam VELIKA RADOST na koju DUGO ČEKATE!

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, dolazi vam VELIKA RADOST na koju DUGO ČEKATE!

7 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Razapeti ste između različitih potreba, jedne da ostanete kod kuće, ugodno i uživate, a druge radite na visokim ciljevima i dajete im svu svoju energiju. Ne postoji savršen odgovor, a vaša organizacija će varirati. Što god da ste postavili kao prioritet, svakako planirajte ispuniti i drugu stranu vage.

Jednom izgovorene riječi još uvijek se na neki način vraćaju u vaš um, izazivajući iste emocije i odgovore za koje ste mislili da ste gotovi. Dopustite sebi bilo kakvu negativnu emociju da se oslobodite veza iz prošlosti.

 

 

BIK

Mi smo jedina vrsta koja može precizno bacati predmete. Uz fokus, mogli biste postići puno više nego što ste se nadali, a partnerstva i jake veze s drugima tu su da vas podrže na vašem putu. Što se više pažnje posveti određenim pitanjima, ona će biti veća.

Ne bi trebalo biti teško učiniti se ponosnim, pogotovo kada već dajete sve od sebe. Ostavite si prostora za opuštanje i zapamtite da je Univerzum u stanju savršene ravnoteže, s vama u njemu, baš kao što ste i danas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Niste očekivali da će na pojedinim projektima ići dobro i ovo je vrijeme pozitivnih ishoda, posebno na poslu i u svakodnevnoj rutini. Pobrinite se da se oslobodite toksičnih utjecaja i da drugi ljudi budu iskreni. Ako osjećate da je nešto sumnjivo, tražite istinu radije nego idite protiv svoje intuicije.

Uz prave ljude pored vas, poštovanje se dijeli s obje strane i neka pitanja se nikada neće postavljati. Cijenite one koji razumiju vaše granice i daju vam dovoljno prostora.

 

 

RAK

Osjećate se testirano i stavljeno pod mikroskop u situacijama koje bi trebale biti lake. Vjerujte svojoj intuiciji i dopustite joj da vas vodi kroz odnose koji bi trebali biti bliski i intimni, ali ipak nemojte donositi osjećaj povjerenja koji želite osjećati na svakom koraku.

Izbjegavajte otrovne tvari, liječeći svoje tijelo ispravno. Ono što dajete svojoj fiziologiji može definirati tijek određenih odnosa, čak i ako niste potpuno svjesni procesa koji se odvija ispod površine.

 

 

LAV

Sean Connery je odbio ponudu da igra Gandalfa u Gospodaru prstenova. Postoje stvari koje se čine privlačnim, ali još uvijek niste raspoloženi za njima. Drugi ne moraju razumjeti vaše razloge sve dok ih vi pravilno razumijete. Umjesto da se objašnjavate, jednostavno zadržite neke stvari za sebe.

Promjena teme može biti dobra ideja ako se osjećate zaglavljeni u dijalogu koji zahtijeva previše energije. Nemojte dopustiti da nesporazumi izazovu osjećaj krivnje. Svatko ima svoj pošten dio odgovornosti.

 

 

DJEVICA

Bilo bi dobro ograničiti vrijeme pred ekranom i povezati se s prirodom. Nedostatak buke mogao bi pomoći glasovima u vašoj glavi da se smire, stvarajući prostor za usredotočenost da se konačno aktivira i pokaže vam koji put pred vama je dovoljno zdrav i moćan.

Za ljubav zaista nema zamjene, ni u hrani, ni u novcu, ni u brojnim društvenim kontaktima. Morate osjetiti ljubav prema sebi, duboko u svom srcu, da ne pretjerujete u onome što ne treba pretjerivati.

VAGA

Gradite snagu iz dana u dan i čini se da se ona oduvijek skrivala u vašoj ranjivosti i čistoći kontakta sa Sebstvom. Neće svi razumjeti vaše odluke, ali nema druge osobe odgovorne za vaše izbore i spremni ste preuzeti sve posljedice koje bi mogle doći.

Neki su izbori veći od drugih. Vi ste jedini koji možete osjetiti pravi trenutak i osjetiti kada ste spremni za to. Dajte si malo vremena za samoću da pronađete najbolji trenutak.

 

 

ŠKORPIJA

Prva uniforma koja je službeno patentirana u SAD-u bila je odjeća Playboy Bunny. Čak iu ozbiljnim stvarima i papirologiji možete pronaći nešto zabavno, a ako danas imate problema s odgodama i ograničenjima, neće vam biti teško okrenuti se smijehu i pozitivnom stavu.

Ovo je vrijeme optimizma kada većina predstavnika ovog znaka ima tendenciju previše pričati o svojim planovima. Neke od njih zadržite za sebe kako bi vaša energija bila sačuvana za stvarna djela.

 

 

STRIJELAC

Imate izvrsne ideje i osjećate se motiviranim da ih pokrenete. S vjetrom u jedrima, stvari koje su vam stajale na putu sada se čine mnogo manjim i možete vidjeti veću sliku koja vam pomaže da se usredotočite na prioritete i stvari koje su stvarno važne.

Učinite nešto ugodno, nešto za svoje zadovoljstvo, otiđite na masažu ili nekoliko sati u toplice i pokažite ljubav prema sebi bez obzira na vanjske okolnosti i odnose s drugim ljudima.

 

 

JARAC

Ovo nije baš vrijeme za uravnotežene odnose, ali tu zlatnu sredinu možete pronaći u svakoj situaciji. Ostanite smireni i budni, inače bi se nesporazumi mogli izmaknuti kontroli i dovesti do napetosti koja se može izbjeći uz dovoljno pažnje i ljubaznosti.

Vremenski okviri i rokovi pritiskaju, kao da ukazuju na potrebu da se zanemarite zbog vanjskih ciljeva. Neka vam ravnoteža bude prioritet kako biste sačuvali dovoljno energije da izdržite kroz dugoročne obveze i projekte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Za svoj drugi mandat Ronald Reagan pobijedio je na izborima u 49 od 50 država. Kada postoji podrška u vanjskom svijetu, lako je osjećati podršku i samopouzdanje u svojim odlukama. Ipak, vaš smjer ne može uvijek biti u potpunosti prikladan za svačije potrebe i namjere, a važno je da sebi date prednost pred ograničenjima drugih ljudi.

Mogu nastati sukobi. Kroz njih možete veslati polako, riječ po riječ, i bez toliko buke. Nastavite disati i ostanite mirni.

 

 

RIBE

Problemi nestaju, kao da ih uopće nije bilo. Atmosfera se konačno mijenja i nakon dugog razdoblja napetosti ili frustracije, osjećate se opuštenije i fleksibilnije oko svojih mogućnosti. Energija se vratila i više se ne bojite problema koji su vas nekada jako brinuli.

Potrebni su realistični pogledi, ali oni zasad mogu isključiti druge ljude. Pokušajte komunicirati otvoreno i iskreno, uvidjevši što nečije pritisne i taktično izbjegavajući nepotrebnu napetost.