SEDMIČNI TAROT od 15. do 21. Aprila: OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM DANIMA, dok će OVAJ znak srediti svoj ljubavni život!

SEDMIČNI TAROT od 15. do 21. Aprila: OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM DANIMA, dok će OVAJ znak srediti svoj ljubavni život!

12 travnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kralj mačeva, obrnuto

Sedmični tarot: Ovo je dobar tjedan za vas da se suzdržite i ne nastavite s nečim što ste planirali. Ako se ukaže prilika, odvažite njezinu vrijednost prije nego što krenete s njom. Pogrešan potez ovog tjedna mogao bi vas koštati svežanj.

Birajte mudro i uvijek pazite da sve što radite ima pozitivan ton. Ovo je važno. Lako biste mogli pasti u zečju rupu negativnosti ako niste na vrhu.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Kraljica štapića

Sedmični tarot: Imat ćete dobar tjedan, jednostavno. Glava ti je uspravna i poznaješ dobro od zla. Osjećate se pozitivno u vezi tjedna i budućnosti općenito. Osjećate se dobro kao da uzgajate povrće u vrtu. Ovo bi moglo biti metaforično; želite započeti nešto novo, nešto kreativno.

Ne razmišljate o tome što nije u redu s vašim životom i usredotočeni ste na ono što je ispravno. Vaš stav će vam pomoći da se izdignete iznad svih sukoba na koje biste mogli naići ovog tjedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Umjerenost, obrnuto

Sedmični tarot:  Pripremite se za jedan od onih razgovora o politici ili vjeri s nekim ovaj tjedan. I znate o kakvoj vrsti razgovora govorim – onoj koja izaziva toliko emocija i neslaganja da svi odlaze osjećajući se neprijateljski i agresivno.

Ovaj tjedan ima različita mišljenja i možda nećete biti spremni da vas osporavaju ili vam kažu da možda postoji drugačiji način razmišljanja.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Pet pentakla, obrnuto

Sedmični tarot:  Možda ćete se ovaj tjedan osjećati kao da ste malo van igre jer ćete na poslu napraviti nekoliko očitih pogrešaka. Srećom, ništa previše strašno, ali to je znak da morate više paziti na detalje.

Bili ste opušteni u svom pristupu i možda ćete na kraju izgubiti novac ili poziciju zbog lijenog pravljenja pogrešaka. Pazi na pogreške ovog tjedna, jer bi te mogle povrijediti.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Vitez od štapova

Vrijeme je za odlazak. To znači da ćete negdje otići ovaj tjedan i da ćete imati određenu svrhu za ovaj polazak. Vi ste savjesni i pažljivi i želite raditi stvari po pravilima, a izgleda da ako to želite ispuniti, morate ustati i izaći i to ostvariti.

Ovaj tjedan dolazi s fizičkim naporom, kao i mentalnom izdržljivošću.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: mađioničar

Što god radili, ovaj tjedan ćete dobro raditi. Ovaj tjedan je potvrda vaše sposobnosti i to će se pokazati u obliku pohvale za svoju vještinu ili novčane nagrade ili promocije.

Zaista ste majstor svog zanata i zaslužujete pohvale koje ćete dobiti tijekom tjedna.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Car, obrnuto

Ako postoji netko tko će se pojaviti na vrijeme, to ste vi, a tijekom ovog tjedna vi ćete biti osoba koja čisti zrak za nekoga drugoga kome je potrebna jasnoća i smjer. Vi ste koristan vodič i primjer strpljenja i izdržljivosti.

Postavljate ton za tjedan tako što ste dobri, a oni koji vas gledaju osjećaju poriv da budu jednako dobri kao i vi. Vi ste inspirativni i vjerni sebi.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Petica mačeva, obrnuto

Ovo je tjedan u kojem ćete jednom zauvijek prekinuti svađu. Ovaj tjedan za vas donosi konačnost; kraj nečega za što vi osobno osjećate da je trajalo predugo.

Konačno ćete napraviti sljedeći korak prema vlastitom mentalnom oslobođenju, i osjećat ćete se dobro, ali trebat će raditi, a to je ono što je ovaj tjedan. Radite posao koji vam oslobađa um.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Sedam pentakla, obrnuto

Nema ništa novo u ovom tjednu u smislu kako se osjećate, a kako se osjećate je tjeskobno kada je novac u pitanju. Možda nekome dugujete novac, a još niste platili dug, a to vas muči.

Ili, ovaj dug se nazire kao jaka glavobolja i ne možete pronaći načine da se otresete lošeg osjećaja. Na kraju, sve se svodi na tjeskobu oko financija i iako to možda neće pomoći, imajte na umu da je to jedini novac.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: As pehara, obrnuto

Pripremite se prihvatiti ružnu istinu ovog tjedna, jer će vam nešto što niste znali postati poznato. Lagali su vam, i proveli ste vrijeme u toj laži, misleći da je to istina.

Kada se laž otkrije ovog tjedna, možda ćete doživjeti depresiju jer je istina ozbiljno razočaranje. Ovaj tjedan nosi veliko razočaranje za vas, jer ste saznali informacije za koje ste mislili da su istinite, ali nisu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Kolo sreće, obrnuto

Tijekom tjedna doživjet ćete nalet moći koji će vam bez sumnje dati do znanja da ste vi odgovorni za svoju sudbinu i da bi to definitivno moglo postati lijepa stvar ako odlučite da bude tako.

Drugim riječima, ovaj tjedan imate izbor: učiniti ga sjajnim ili užasnim. Sve je na vama, ali imajte ovo na umu: ODLIČAN je bolji izbor. Samo napred.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Tarot karta: Osmica mačeva

Možda ćete tijekom ovog tjedna dobiti neke manje nego prekrasne vijesti jer se čini da se u vašem životu događa neka vrsta sukoba koji još uvijek nije dovršen.

Pazite na leđa i pobrinite se da pokrijete svoje baze na ovoj; još uvijek niste izašli iz šume, kako se kaže, i ako ne budete oprezni, mogli biste na kraju donijeti mnogo boli. Pazite na korak i držite se svojih principa.