KARMA UPOZORAVA: Teški i bolni dani dolaze za OVA 2 znaka, morat će se DOBRO paziti LAŽNE LJUBAVI i LAŽNIH PRIJATELJA!

KARMA UPOZORAVA: Teški i bolni dani dolaze za OVA 2 znaka, morat će se DOBRO paziti LAŽNE LJUBAVI i LAŽNIH PRIJATELJA!

4 prosinca, 2023 0 By Admin 2

Prijatelji nisu uvijek onakvi kakvim ih smatramo. Ponekad se zapitamo da li su nam oni zaista prijatelji ili smo dobri dok imaju koristi od nas. Ovaj znak morat će se suočiti sa lažnim prijateljima i okončati takvo “prijateljstvo”!

Ovom će znaku prijatelji ostati pravi i iskreni prijatelji, ali problem će se pojaviti u ljubavi. Lažna ljubav zadat će mnogo boli i patnje jer će ostati razočarani i sami…

 

DJEVICA

Vi ste svoje prijateljstvo gradili na iskrenim osjećajima i iskrenost vam je vrlo bitna kod vaših prijatelja. Međutim, neki vaši prijatelji su učinili neke stvari koje im ne možete oprostiti. Smatrate da si prijatelji takvo što ne mogu raditi i tu ste u pravu.

Zapitate se da li su vam takvi ikada bili iskreni prijatelji ili su samo tražili neku korist iz tog tobožnjeg prijateljstva. Događaji koji slijede dovest će do preispitivanja vaših osjećaja prema takvim ljudima i do raskida takvog prijateljstva.

Lažno prijateljstvo će vas dovesti do velikog razočaranja u takve osobe, ali i u ljude općenito. Više nećete znati kome možete vjerovati i to će vas jako opterećivati.

Ipak, s vremenom će se sve razjasniti i vidjet ćete tko vam je prijatelj, a tko ne. To će vas potaknuti da opreznije sklapate prijateljstva i da pokušate bolje čitati ljude.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U nekim ljudima ste pogriješili jer nisu onakvi kakvim su se predstavljali, ali ćete ujedno i shvatiti da ipak imate nekoliko iskrenih prijatelja. Sa takvim iskrenim prijateljima moći ćete s vremenom zaboraviti na one lažne.

ŠKORPIJA

Ljubav vam znači puno u životu jer u ljubav iskreno vjerujete. Smatrate da ljubav pobjeđuje sve i tako uvijek bude, samo ako je ljubav obostrana i iskrena, a ne lažna.

Vi ćete, na žalost, uskoro spoznati da je osoba koju ste zavoljeli sve samo ne osoba za vas. Ta osoba ne gaji nikakve iskrene osjećaje prema vama, iako ste tako smatrali. Shvatit ćete da vas je ta osoba lagala i iskazivala vam ljubav, iako nije bila zaljubljena u vas.

Bit će to vrlo teško razdoblje za vas, razdoblje puno razočarenja i ogorčenja prema osobi kojoj ste toliko vjerovali. Prekasno ćete shvatiti da ta osoba ne gaji osjećaje ljubavi prema vama, već da se sve zasnivalo na običnoj razonodi bez obaveza.

Vi ste ona strana koja se obvezala na ljubav, jer ste ljubav osjetili i tako ste se i ponijeli prema partneru. Vaš partner će to iskoristiti i ostavit će vas bez trunke kajanja.

Dani koji dolaze nose vam tugu i gorčinu, osjećat ćete se izdano i razočarano. Takav osjećaj neće brzo nestati i vi ste toga svjesni. Ipak, pred vama su i bolji dani koji će jednom doći.

Doživjet ćete pravu i iskrenu ljubav sa osobom koja vas zaslužuje, u to budite uvjereni. Trenutna osoba u koju ste zaljubljeni vas nikako ne zaslužuje i to vam mora biti na umu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pronaći ćete svoju pravu ljubav i tada će sreća ponovo zakucati na vaša vrata. Sada to nije slučaj, ali iz toga možete mnogo naučiti za budućnost.