3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA tijekom Mjeseca u Škorpionu od 8. aprila

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA tijekom Mjeseca u Škorpionu od 8. aprila

6 travnja, 2023 0 By Admin

Izgleda da su ludi večeras vani. Sljedeće što znate, stari ludak bivši će se vratiti i pokucati. Ups! Progovorio prerano.

Ovdje je izazov: imamo vrlo čudan tranzit koji se nazire, a njegova glavna značajka je kaos. Ovo je vrsta tranzita koja sve lude poslove iz drvarije vraća u naše živote. Dovraga, ne.

Energija koja je povezana s ovim posebnim tranzitom natjerat će određene ljude da pomisle da je u redu gaziti preko tuđih granica.

Zapravo, nepoštivanje granica bit će glavni događaj. Za slučaj da ste mislili da je sigurno vratiti se u vodu … dun dun … dun dun … dun dun …

Vaš ludi bivši se vratio u grad i što on želi? Da ne poštuje vaš novi život, da vas unervozi, da vam pokvari mir i, naravno, da vas vrati u svoj živote.

3 horoskopska znaka čiji se ludi bivši vraća:

JARAC

Posljednja stvar s kojom se ikad želite ponovno baviti, do kraja života, je ta osoba koju sada smatrate ludim bivšim. Ova osoba je opasna, neodgovorna i arogantna i želi vas natrag. Uf, kako se planete igraju i navode ovu osobu da misli da je zapravo dobrodošla natrag u vaš život.

Toliko su u krivu, toliko su u krivu. Očekujte poziv ili bilješku na društvenim mrežama. Igrat će svoje stare šarmantne trikove i učiniti da se osjećate kao da mu ponovno možete vjerovati, što vas je iskustvo naučilo da nikada ne činite.

Posljednje što vam treba u životu je ovaj vaš ludi bivši, i ako dođu do vas. Blokirajte ga. Neka zna da je ovoj stvari došao kraj.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2