U NAREDNA 3 DANA: Ribe saznaje VELIKU TAJNU, Ovnu i Lavu se u život vraća OSOBA IZ PROŠLOSTI, Vodoliji stiže POZIV, a OVOM znaku VIJEST koja mijenja život!

U NAREDNA 3 DANA: Ribe saznaje VELIKU TAJNU, Ovnu i Lavu se u život vraća OSOBA IZ PROŠLOSTI, Vodoliji stiže POZIV, a OVOM znaku VIJEST koja mijenja život!

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Netko koga već dugo poznajete, ali niste vidjeli neko vrijeme, mogao bi se iznenada vratiti u vaš život. On ili ona bi mogli prisustvovati nekom društvenom događaju ili zapravo svratiti u posjet vašoj obitelji. Prijateljstva i grupne pripadnosti mogu se sada pokazati kao podrška i zadovoljstvo i trebali biste se osjećati prilično sigurno s njima. Ovo je sjajno vrijeme za prijavu na tečajeve, posebno one koji uključuju umjetnost.

 

 

BIK

U naredna tri dana: Ovih dana bi vi i vaša obitelj ili grupa prijatelja mogli provesti većinu dana vani. Možete provesti dane na otvorenom ili možda prisustvovati koncertu ili festivalu neke vrste. Ovo bi trebali biti vrlo sretni dani za vas, jer ćete se vjerojatno osjećati posebno bliskim onima oko vas. Čini se da su vaši odnosi prilično sigurni, kao i vaša karijera i financijska situacija. Uživaj u danu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sat, predavanje ili radionica mogli bi se pokazati fascinantnim i poticajnim za vas. Planovi za putovanje u daleku državu ili stranu zemlju, možda u društvu prijatelja ili članova obitelji, mogli bi se potvrditi, zbog čega bi se trebali osjećati jako dobro! Čini se da su vaši odnosi topli, podržavajući i stabilni, čak i oni s ljudima koji žive daleko od vas. Zabavite se!

 

 

RAK

Ako ste razmišljali o kupnji kuće ili na neki drugi način kupiti nekretninu, ovo je dan za početak ili finaliziranje posla, ovisno o vašoj situaciji. Ulaganja u nekretnine planirana u ovom trenutku trebala bi nastaviti stalno rasti u vrijednosti. Međutim, prije nego što se na bilo što obvezate, provjerite je li ovo prava investicija za vas. U suprotnom, možda ćete dugo biti zaglavljeni s nečim što vam se ne sviđa.

 

 

LAV

Svečani društveni događaj mogao bi započeti ili učvrstiti ljubavnu vezu, koja bi mogla trajati dugo vremena. U vaš život, mogli bi doći novi i zanimljivi ljudi, donoseći poticajan razgovor i korisne informacije. Netko koga niste vidjeli neko vrijeme također bi se mogao pojaviti na sceni, što bi priredilo radostan ponovni susret. Projekt na kojem ste radili, bilo vezan za posao ili osobni, konačno bi mogao biti dovršen. Uživaj u danu.

 

 

DJEVICA

Ovih dana biste trebali doživjeti snažan osjećaj zadovoljstva svojim životom. Poslovna i financijska pitanja i dalje idu dobro, a vaš se život u kući posebno čini sigurnim i stabilnim. Možda razmišljate o ulaganju nekih svojih sredstava u svoj dom. Svaka nova romantična veza započeta u ovom trenutku mogla bi potrajati dugo vremena, stoga provjerite da li vam se osoba stvarno sviđa prije nego što se posvetite!

VAGA

Poslovne transakcije koje se odvijaju u vašem susjedstvu bi se trebale pokazati razumnim i zadovoljavajućim. Trenutačno biste se trebali osjećati prilično financijski sigurni, jer vam karijera i novac i dalje idu dobro. Kontakti s prijateljima, susjedima i rođacima trebaju biti otvoreni, prijazni i iskreni. Odnosi svih vrsta su prilično stabilni. Navečer brzo prošetajte u blizini svoje kuće.

 

 

ŠKORPIJA

Ako se bavite vrtlarstvom ili na bilo koji način radite sa zemljom, ovih dana ćete vjerojatno provesti dosta vremena radeći to. Prijatelj ili član obitelji mogao bi vam doći nenadano u posjetu. Moguće da će do vas doći velika vijest koja bi vam mogla promijeniti život. No, sve primite sa rezervom, možda nije sve onako kako se čini.

 

 

STRIJELAC

Topla komunikacija puna ljubavi ovih dana bi mogla doći od dugogodišnjeg prijatelja ili romantičnog partnera. Ovo bi mogao biti vrhunac vaših dana, pogotovo jer pismo ili isporuka koju ste čekali neko vrijeme još uvijek možda neće doći. Na vrata bi vam mogao doći stariji rođak ili susjed tražeći savjet o nečemu. Djeca bi se mogla pokazati posebno inspirativnom u ovom trenutku, jer ste im sada posebno prilagođeni. Uživati!

 

 

JARAC

Sumnje u svoju financijsku sigurnost možda su vam na umu. Vjerojatno su na pogrešnom mjestu, jer biste trebali nastaviti raditi dobro. Međutim, vaše sumnje mogu poslužiti svrsi jer bi vas mogle potaknuti da poduzmete korake kako biste osigurali da se vaša situacija nastavi. Idite na to!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Obitelj i prijatelji mogu se okupiti na intimnom druženju u vašem domu ili možda kod susjeda. U nekom trenutku očekujte uzbudljiv telefonski poziv. Trebali biste se osjećati prilično sigurno u vezama svih vrsta, od poslovnih partnerstava preko bliskih prijatelja do ljubavnih partnera. Informacije koje je dao netko drugi mogle bi vam dati neke ideje o tome kako urediti svoju kuću na nov i drugačiji način.

 

 

RIBE

Bliski prijatelj ili ljubavnik danas bi mogao podijeliti tajnu s vama. U vijestima bi mogla biti starija osoba, možda autor ili političar kojem se posebno divite. I sami biste se mogli osjećati inspiriranim za rad na nekakvom kreativnom projektu, iako bi loša strana mogla biti to što radite na njemu predugo i mogli biste se iscrpiti. Ne zaboravite napraviti pauze. Morate se malo opustiti i ne zaboravite odvojiti vrijeme za jelo.