PROLJETNI HOROSKOP: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, naredna tri mjeseca vam neće manjkati ni LJUBAVI, ni SREĆE, ni NOVCA!

PROLJETNI HOROSKOP: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, naredna tri mjeseca vam neće manjkati ni LJUBAVI, ni SREĆE, ni NOVCA!

17 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovan

Daješ sve od sebe da smisliš uspješan plan u teškim okolnostima. Nažalost, ne dobivate puno korisnih smjernica. Kao da pokušavate učiti za veliki ispit bez udžbenika i bilješki. To je razlog više da radite s onim u što ste apsolutno sigurni. Vaši intuitivni talenti će vas izvući kroz nadolazećih mjeseci. Vaša nesigurnost je uglavnom neopravdana. Super ti ide.

 

Bik

Uskoro bi se moglo nešto proslaviti — barem tako osjećate duboko u svojim kostima. Ipak, teško je povjerovati da će doći kada se osjećate kao da vas okružuje tolika napetost. Nakon duge, emotivne zime, sada smo u novoj sezoni nade i rasta. Na vaše olakšanje, nesuglasice i stari sukobi prirodno će krenuti prema rješenju. Na putu ste u bolju budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

Srdačno si se razbolio od statusa quo. Došlo je do odsutnosti svjetla u ključnom području vašeg života, ali baš kad se čini da je sve beznadno, sunce će ponovno zasjati. Zima je bila duga, a vi ste spremni donijeti velika, trajna poboljšanja. Sada, vaša energija raste, vaša frustracija jenjava i možete jasno vidjeti gdje ste pogriješili. Najmračniji čas je pred zoru.

 

Rak

Došlo je vrijeme da prizovete svoju kreativnost i maštu. Možda još nemate sve sastojke koji su vam potrebni da ostvarite svoje snove, ali neće proći puno vremena prije nego što to učinite. Svi elementi su dostupni. U nadolazećim mjesecima krenut ćete u akciju skupljajući sve što vam treba i provodite planove. Jednom kada pronađete svoju inspiraciju, neće vas zaustaviti. Zaobilazit ćete sve što vam se čini teškim, zastrašujućim ili depresivnim s aplombom.

 

Lav

Svaki dan donosi novu lekciju. Ali nije kao da svaki put ulazite u novi teritorij, već se vaša percepcija mijenja. U narednim mjesecima vidjet ćete svoje postojeće stanje drugačije. Skrivene prilike bit će vam skrenuti pozornost. Niste znali da su vam već godinama točno pod nogama. Nemojte se osjećati glupo što im nedostajete – budite sretni što su konačno došli u fokus. Za sve postoji vrijeme.

 

Djevica

Ako ste ikada prepješačili veliku udaljenost noseći težak ruksak, sjetit ćete se prekrasnog osjećaja olakšanja koji dolazi kada ga konačno skinete. Već duže vrijeme nosite emocionalni i materijalni teret. Kao da nevidljiva sila djeluje protiv vas, tjerajući vas da prekomplicirate jednostavne probleme. Sljedećih nekoliko mjeseci pružit će vam priliku da otresete dio ove težine sa svojih ramena. Nema više brige oko problema – utjeha i sreća su na putu.

Vaga

Automobili nam omogućuju da udišemo čist, filtriran zrak dok sjedimo u gustom prometu. Ali povremeno moramo proći kroz njega i neizbježno udišemo odvratne ispušne plinove. Neki aspekti situacije s kojom se nosite čine vam se pogrešnima, ali trenutno nemate puno izbora – morate se uhvatiti za nos i nositi se s njima dok prolazite kroz to. Znajte da će vam nadolazeći mjeseci donijeti nešto što jako želite: slobodu!

 

Škorpion

Postoji određena roba koja vam je mnogo više potrebna u životu. Pa, dok čekate, možete početi fokusiranjem na ono što trenutno imate. Mora postojati način da se to sačuva. Ako ste zabrinuti zbog iscrpljivanja zaliha, jednostavna promjena stava može pomoći. Postoje naznake promjene na bolje. U nadolazećim mjesecima imat ćete priliku nabaviti mnogo više tog resursa. Možda ćete ga pronaći čak i kako raste na drveću.

 

Strijelac

Nedavno su vaša očekivanja dovedena u pitanje. Uložili ste puno vremena i truda u projekt koji nije urodio plodom — a trebao bi uspjeti, budući da ste sve učinili kako treba. Možda ste nestrpljivi. Vrlo je vjerojatno da je potrebno malo više vremena. Naredni mjeseci donijet će pozitivne promjene. Led će se probiti, sve će teći, a vi ćete i dalje imati veliku dobit.

 

Jarac

Morate sagledati stvari do kojih vam je duboko stalo, jer se čini da vaša najstrastvenija preokupacija može imati popriličan utjecaj na vaše emocije. Postoji nešto što želite više od svega. Bojite se da ga možda nikada nećete dobiti, ali morate zanemariti ovaj strah. Pokušajte se ne opterećivati. Veliki dobronamjerni izvor obasjava vas. Nastavite tražiti dobro. U nadolazećim mjesecima shvatit ćete da postoji manje razloga za brigu nego što trenutno mislite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak

Potrebna vam je određena razina harmonije i sreće da bi vaše potrebe bile zadovoljene. Ali to je u posljednje vrijeme teško postići jer vjetrovi sudbine udaraju na vaš brod. Budući da nemate vremena čekati čudo, morat ćete stvoriti svoje. Sljedeći mjeseci zahtijevat će rast u pogledu vašeg samopoštovanja. Kako se skuplja, pojavit će se jasan plan za budućnost. Bavite se teškim i delikatnim pitanjem, stoga morate biti osjetljivi, ali i razumni. Konstruktivna odluka se može — i hoće — donijeti.

 

Riba

Trenutno postoji nekoliko suprotstavljenih zahtjeva za vašim vremenom i energijom. Nije u vašoj prirodi da odsiječeš ljude, ali kidaš sebe pokušavajući igrati sve te nespojive uloge. Vaša nesigurnost i neodlučnost samo pogoršavaju stvari. Ključno je posvetiti više pažnje vlastitim potrebama. U nadolazećim mjesecima vidjet ćete da će vašu zbunjenost zamijeniti jasnoća i sigurnost. Nešto produktivno će se pojaviti kako vaš osjećaj sebe raste.