OVIH DANA: Ovna će skupo koštati pogreška, Blizanci će biti iskorišteni, Strijelac prevaren, Vaga i Ribe će se zaljubiti, Škorpiju čekaju velike promjene

OVIH DANA: Ovna će skupo koštati pogreška, Blizanci će biti iskorišteni, Strijelac prevaren, Vaga i Ribe će se zaljubiti, Škorpiju čekaju velike promjene

8 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovih dana: Bolje ptica u ruci nego dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vašeg trenutnog partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se brinuti o tome! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka života, stoga bolje izbjegnite ovo iskušenje i nastavite!

 

BIK

Doživjet ćete promjenu u sebi u pogledu onoga što želite od romantičnog partnera. Dok ste uživali u laganoj površnoj romansi, počet ćete ozbiljno razmišljati i početi ozbiljno tražiti svoju srodnu dušu. Ovo će uzrokovati neugodna vremena jer srodne duše ne dolaze bez romantičnih iskušenja, ali sada ste emocionalno spremni prihvatiti se svih ovih izazova.

 

BLIZANCI

Dan je dobar samo za piće i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu radi neke koristi, nitko od njih nije vrijedan ozbiljnog angažmana! Međutim, netko od njih može se pokazati dobrim prijateljem s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dani su idealni za kvalitetno provođenje vremena s obitelji. Sada možete obaviti i neke važne obiteljske obveze. Odvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Večeri su posebno pogodne za romantiku i intimna druženja. Možete duboko istražiti osjećaje jedno drugoga.

 

LAV

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno toga za raditi osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svoj život ako ste trenutno potpuno slobodni!

 

DJEVICA

Vrijeme je baš pravo da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas besposleni flertovi više ne zanimaju. Umjesto toga, prirodno ćete težiti ka ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima i možda ćete čak početi poduzimati prve korake prema dugoročnoj obvezi.

VAGA

Ovih dana možete upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i pustolovna poput vas. Dugo ste se nadali da ćete upoznati nekoga poput ovoga. Ovih dana će frcati iskre i možda ćete razmišljati o toj osobi. Ne zaboravite suptilno nagovijestiti koliko vam se ta osoba sviđa.

 

ŠKORPIJA

Ovih dana su vam naznačene promjene, revolucija i strast. Odbijate više sjediti na ogradi i odbijate dopustiti sudbini da ide svojim tijekom, a da se ne potrudite usmjeriti je prema onome što želite. Vaš intenzitet osjećaja može čak i zaslijepiti vašeg partnera. Dopustite svojim instinktima da vas vode u donošenju romantičnih odluka i oni će vaš život odvesti u novom smjeru.

 

STRIJELAC

Budite oprezni jer prijevara brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti.  Sada je malo teško vrijeme, ali slučajevi će samo učiniti vašu ljubav snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Ovih dana izbjegavajte previše izražavanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vrijeme je da napravite korak unatrag i ispitate svoj odnos u hladnom svjetlu razuma. Ignorirali ste neke informacije o svom partneru, ali morate shvatiti da to neće učiniti da nestanu. Umjesto toga, morate to uzeti u obzir dok analizirate dinamiku vaše veze. Možda ćete morati donijeti neke teške odluke u ovom trenutku.

 

VODOLIJA

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje o vašoj trenutnoj ili budućoj vezi okupirale su vaš um. Ovih dana će sve sumnje biti otklonjene i moći ćete jasno sagledati svog partnera, ali i vezu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu.

 

RIBE

Dani su posebno povoljni za slobodne osobe koje će vjerojatno upoznati nekog posebnog tko će imati istaknuto mjesto u vašem budućem životu. Ako ste već u vezi, možda ćete danas dobiti naznaku jeste li u njoj na duge staze ili ne. Vjerojatno ćete napraviti korak prema ozbiljnoj vezi.