OVI znaci NE MOGU da ZABORAVE SVOJU PROŠLOST i neće NIKADA MOĆI!

Ono što je sigurno je to da svatko od nas ima iza sebe nekakvu ljubavnu prošlost. Vjerojatno i sretnu i nesretnu prošlost. Gotovo svatko od nas ima iza sebe situaciju kada mu je srce bile ranjeno, povrijeđeno i na kraju slomljeno.

Svakome od nas nekada ljubav nije bila uzvraćena. Mnogi od nas su voljeli, nadali se, iščekivali, ali im ljubav nikada nije bila uzvraćena.

Isto tako, vjerojatno svatko od nas ima u djeliću srca osobu sa kojom ste nekada bili i koju i dalje na neki način volite, a ima i onih koji nikada do kraja života neće prestati voljeti bivšeg partnera i ni jedna druga osoba neće moći nadomjestiti to nedostajanje.

Prema astrologiji i istraživanjima, te mišljenjima astrologa, ovi znaci nikada  neće moći prestati voljeti bivšeg partnera i nikada ga neće preboljeti…

 

RAK

Vjerojatno se niste previše iznenadili što ste baš vi, odnosno ovaj znak odabran za one koji ne mogu preboljeti bivšeg partnera. Vi spadate u onu vrstu osoba koja kroz život nema previše partnera. Iz vrlo jednostavnog razloga: ne zanimaju vas površne veze, već želite pored sebe imati osobu koja će vas voljeti svim srcem i na neki način živjeti za vas.

Ništa manje od toga ni vi ne dajete svome odabraniku, nego istom mjerom volite i nema toga što ne biste napravili za voljenu osobu. Kada zavolite, brzo se vežete i svaki rastanak vam jako teško pada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo zato ne možete preboljeti bivšu ljubav i uvijek jedan dio vas voli tu osobu, čak i onda kada ste sa novim partnerom, odnosno kada nastavite dalje sa svojim ljubavnim životom.

Nastavak na idućoj stranici…

OVI znaci NE MOGU da ZABORAVE SVOJU PROŠLOST i neće NIKADA MOĆI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top