LJUBAV TOKOM VIKENDA: Dva dana bit će prožeta LJUBAVNIM IZNENAĐENJIMA – sreća u najavi, a evo i kome!

LJUBAV TOKOM VIKENDA: Dva dana bit će prožeta LJUBAVNIM IZNENAĐENJIMA – sreća u najavi, a evo i kome!

30 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom vikenda: Možete pokazati da cijenite tu posebnu osobu u svom životu kupnjom nečeg lijepog za dom. Bez obzira dijelite li kuću ili ne, neka ovaj dar bude posebno lijep, možda neka ukusna umjetnina, skulptura ili nešto iz druge zemlje. Ovo ne samo da će vašeg ljubavnik učiniti radosnim, već ćete se i vi osjećati stvarno dobro.

 

 

BIK

Planetarna konstelacija sa sobom donosi osjećaj da imate mnogo razloga za slavlje. Ako želite ovaj osjećaj sreće podijeliti s voljenom osobom, učinite nešto posebno za nju. Tražite li romantičan dar, možda ćete ga pronaći na mjestima gdje vlada jaka umjetnička atmosfera. Razmislite o provjeri virtualne umjetničke galerije ili kulturne izložbe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete danas biti pomalo zbunjeni jer je jedno od onih vremena kada stvari jednostavno ne idu kako bi trebale. Možda se osjećate nesigurno oko pogodbe koju ste sklopili. Problem je u tome što se ne možete sjetiti jeste li rekli da hoćete ili nećete ili uvjeta koji idu uz dogovor. Morat ćete gaziti vrlo pažljivo.

 

 

RAK

Svatko ima dašak romantike u sebi, čak i ozbiljne akademske osobe. Samo što postoji na drugom planu ili se na drugi način iznosi na vidjelo. Danas ćete možda morati razgovarati o nekoliko stvari o kojima nemate pojma, ali ako uspijete uvjeriti tu posebnu osobu da imate funkcionalan mozak, imate priliku.

 

 

LAV

Kvaliteta optimizma prožima dane. Imate prekrasnu priliku za komunikaciju s drugima koji dijele vaše interese u području umjetnosti i kreativnosti. Prisustvovanje internetskoj izložbi ili možda druženje na daljinu uz piće prije večere moguće su aktivnosti u kojima možete razgovarati s tom posebnom osobom. Puno je smijeha u zraku, stoga se dobro zabavite!

 

 

DJEVICA

Danas se osjećate dobro u sebi, izgledate sjajno i tako ste popularni! Dnevna planetarna konstelacija otkriva vaše najatraktivnije osobine. Ali ako ste slobodni i tražite romantičnu vezu, morat ćete pronaći način da razjasnite svoje namjere. Čini se da ste malo intenzivni i možda ćete se morati malo ohladiti kako ne biste nekoga prestrašili.

VAGA

Čini se da ste danas uhvaćeni između vraga i dubokog plavog mora. Imate jake osjećaje prema određenoj osobi, ali o svemu tome šutite. Ne želite da vas vide u ičemu osim u poziciji snage i kontrole. Dnevna planetarna konstelacija nameće pitanje koga zavaravate. Biti ranjiv dio je povjerenja u drugoga.

 

 

ŠKORPIJA

Danas bi za vas i vašu voljenu osobu mogao biti vrlo privatan dan. Nije da će to biti problem – vjerojatno će biti puno smijeha. Ali oboje zaslužujete malo vremena nasamo. Ovo će regenerirati odnos, zbližavajući vas. Ponekad morate isključiti druge na neko vrijeme kako biste otkrili koliko toga zapravo dijelite.

 

 

STRIJELAC

Volite ideju da možete zbuniti ljude riječima. Upravo sada, imate priliku potpuno prevariti svog ljubavnika da povjeruje u malu shemu ili plan koji ste skuhali. Možda ćete ih uspjeti prevariti i biti zaista zadovoljni sobom, ali nemojte izgledati tako samodopadno. Možda će se još uvijek posljednji smijati, jer što ide okolo dođe.

 

 

JARAC

Tvoj problem je što koliko god se trudio, nemaš talenta za laganje. Možda ćete se potaknuti da se pokušate poigrati riječima koje se tiču ​​određene teme. Ali nikada ne možete dugo skrivati ​​istinu, pa ćete ili početi crvenjeti ili se hihotati, ili mješavinu obojega. Za predivno romantičnu večer, samo recite kao da je prvi put.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vjerojatno ćete danas puno vremena provesti samo u smijehu. Dnevna planetarna konstelacija tako je poletna! Ako ste prolazili kroz poteškoće s trenutnom vezom, onda možete puno doprinijeti iscjeljivanju svih rascjepa tako što ćete se dobro zabaviti zajedno, a također iskoristiti ovu priliku za razgovor o problemima. Kasnije ćete imati puno svjetliju perspektivu.

 

 

RIBE

Prijatelji se mogu pitati gdje ste danas. Dnevna planetarna konstelacija vas također tjera da se zapitate. Čini se da ste intenzivno uključeni u pokušaj da privučete tuđu pozornost, topite se pod njihovim pogledom i klecate na koljenima kada govore. Prijatelji bi željeli da se izvučete iz ovoga, jer jednostavno niste svoji i provodite većinu vremena gledajući u daljinu.