KARMA KUCA NA VRATA: OVA 2 znaka će DRHTATI u očekivanju OSVETE zbog događaja iz prošlosti!

KARMA KUCA NA VRATA: OVA 2 znaka će DRHTATI u očekivanju OSVETE zbog događaja iz prošlosti!

20 ožujka, 2024 0 By Admin 2

VODOLIJA

Karma će uskoro pokucati i na vaša vrata, jer karma ne prašta već daje prema zaslugama. Iako ste uglavnom dobri prema drugima, nešto iz vaše prošlosti vas muči i ne da vam mira.

Postoji jedan događaj koji se davno zbio u kojem se niste dobro ponijeli prema vama bliskoj osobi. Možda je bolje reći da ste jako povrijedili tu osobu, možda ne namjerno, ali ste ju ipak povrijedili. Sa tom osobom od tada više nemate kontakt jer ta osoba ne može prijeći preko onoga što ste učinili.

Vas opterećuje taj nemili događaj, često mislite kako ste mogli i drugačije postupiti, ali tu više ništa ne možete učiniti. Prošlost ne možete vratiti, kao što ne možete ispraviti svoju grešku.

Živite sa tim i nije vam lako, ali kako vrijeme prolazi, sve manje razmišljate o tome. Međutim, karma ne prašta i ona uskoro kuca na vaša vrata. Karma ne zaboravlja, ona dijeli po zaslugama, a vi ćete osjetiti što to znači.

Upravo kako ste se vi nekada ponijeli prema bliskoj osobi, jedna vama sada bliska osoba će se na isti način ponijeti prema vama. Jako će vas povrijediti i bit ćete razočarani i ljuti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nećete moći vjerovati da se to vama događa. Tada ćete se sigurno sjetiti i vašeg istog postupka pa ćete znati da ste tako nešto i zaslužili, na vašu žalost. Od toga nećete moći pobjeći, sa tim ćete morati živjeti.

BLIZANCI

Vi nemate loše namjere prema nikome i nikome ne želite učiniti nešto loše. Ipak, vi ste samouvjereni i želite ostvariti sve što si zacrtate u životu.

Tada vam je samo bitno uspjeti u svom naumu i tada se ne obazirete previše na druge. Možda ste u jednoj takvoj situaciji povrijedili nekoga važnog u vašem životu, ali to tada niste primjetili.

Tada je bilo bitno uspjeti, bez obzira na sve. Netko je možda i patio zbog vas, ali se na to niste obazirali previše. Dolazi vrijeme da na svojoj koži osjetite kako je to kada vas netko gazi da bi ostvario neki svoj interes.

Tada ćete shvatiti da ste i vi možda učinili isto. Postavit ćete si pitanje da li je vaš cilj vrijedan toga da netko ispašta. To je ljudski, to je humano od vas, ali na žalost malo prekasno. Dok god ne osjetite izdaju bliske osobe zbog njenih interesa, do tada nečete vidjeti svoje greške.

Vama predstoji unutarnja borba samog sa sobom jer ćete osjetiti kako je to kad karma uzvrati udarac. Tada se najbolje vide svi vaši pogrešni postupci iz prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda vam to bude pouka za budućnost da uvažavate druge ljude više nego do sada. Vi ste bitni i vi želite ostvariti svoje ciljeve, to je u redu. Ali nije u redu da zbog toga drugi ljudi budu povrijeđeni, zapamtite to.