HOROSKOP RASTANKA: Vrijeme je za OPROŠTAJ od VOLJENE osobe! OVE znakove čeka velika BOL i TEŠKI TRENUTCI!

HOROSKOP RASTANKA: Vrijeme je za OPROŠTAJ od VOLJENE osobe! OVE znakove čeka velika BOL i TEŠKI TRENUTCI!

30 ožujka, 2023 0 By Admin

STRIJELAC

Veza u kojoj ste sada imala je puno uspona i padova, ali na to se niste puno obazirali već ste ju uzimali zdravo za gotovo. Taj vaš stav će vam se obiti o glavu i zbog takvog načina razmišljanja ćete patiti u bližoj budućnosti jer ćete ostati sami.

Ljubav je ono što smatrate da vas veže tolikom jačinom da je nemoguće ostati bez partnera.

Dolazi vrijeme kada ćete shvatiti da ste pogriješili i da vam slijedi tuga i razočarenje. Previše olako ste shvaćali vašu ljubavnu vezu i na njoj niste radili, niste ju njegovali pa vam zbog toga slijedi šok.

Možda s vremenom shvatite da ste griješili ali tada će biti kasno. Čekaju vas teški i bolni trenuci, čekaju vas trenuci rastanka.

Ljubav će se sakriti i na vidjelo će izaći sve ono loše, sve ono negativno što se gomilalo kroz vrijeme. Tu pomoći više neće biti i što se prije s tim pomirite, tim bolje za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Saćuvajte lijepe trenutke u svom sjećanju jer lijepe uspomene su uvijek ono lijepo čega se volimo sjećati. Sa vremenom ćete pronaći novu ljubav i tada vjerojatno više nećete raditi takve greške. Do tada, budite hrabri i izdržite dane tuge koji su pred vama.

Stranice: 1 2