U NAREDNIM DANIMA: Ovnu se prošlost vraća, Lavu će biti potrebna pomoć, Strijelac će imati razlog za sreću, a evo tko će se riješiti financijske krize…

U NAREDNIM DANIMA: Ovnu se prošlost vraća, Lavu će biti potrebna pomoć, Strijelac će imati razlog za sreću, a evo tko će se riješiti financijske krize…

15 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

U narednim danima: Komunikacija svih vrsta je naglašena. Možda ćete primiti pismo ili telefonski poziv od davno izgubljenog prijatelja. Ili ste možda vi ta koja će odlučiti podići telefon i kontaktirati nekoga tko vam je u zadnje vrijeme u mislima. Vaš će duh podići kontakt. Ovdje je poruka za vas. Pazite da se ne upustite u posao toliko da zanemarite svoje najmilije. U konačnici, oni su ti koji pružaju pravu radost i ispunjenje.

 

BIK

U narednim danima:   Imate dobre društvene i jake prezentacijske vještine. To vas čini poželjnim javnim govornikom, jer ste u stanju prenijeti informacije na topao i koherentan način. Pazite, međutim, da se svaki govor ili prezentacija koju održite ne pretvori u rutinu komedije! Vaša publika neće pamtiti ništa od sadržaja vašeg govora ako je zauzeta kotrljanjem po prolazima! Budite šarmantni, ali profesionalni. Novčani dobitak mogao bi vas spasiti financijske krize.

 

BLIZANCI

U narednim danima: Oko vas moglo bi doći do nekih izljeva agresivnog ponašanja, stoga pokušajte ne ulaziti u sukob. Vaši suradnici možda raspravljaju o problemima koji su se nagomilavali već neko vrijeme i možda koriste ljutiti ton. Pokušajte ostati smireni i usredotočeni, jer nema potrebe da se uzrujavate. Kod kuće bi voljeni mogli biti malo nervozni ili neraspoloženi, stoga pokušajte imati razumijevanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Imaš na čemu biti zahvalan. Zašto ne izaći već večeras i proslaviti s prijateljima? Zaboravite na posao i obiteljske nevolje i podignite svoje pete i dobro se provedite. Zaslužili ste odmor. Ako ne iskoristite ove trenutke kada imate priliku onda riskirate postati previše jednoumni pojedinac koji razmišlja samo o radu nauštrb drugih, većih životnih zadovoljstava.

 

LAV

Velikodušne ste naravi i često se trudite pomoći ljudima. Dok to činite iz dobrote svog srca, sada je vrijeme za vraćanje. Vjerojatno se nešto dogodilo, bilo na poslu ili u vašem osobnom životu, što je poremetilo uobičajeni red i mir. Ako su vam ikada bili potrebni prijatelji, to je sada. Nemojte se bojati pozvati ih da vam pomognu na bilo koji način koji vam je potreban. Oni će biti tu za vas, bez sumnje.

 

DJEVICA

Imate nevjerojatnu sposobnost razumijevanja pravila društvene igre. To je dio ljepote vašeg horoskopskog znaka. Planetarni aspekti jačaju ovu prirodnu tendenciju i čine je da napreduje. Ovo ne znači da ste beskrupulozni ili makijavelistički, ali pripazite na svoje unutarnje računalo i ne dopustite da vas nadvladaju njegovi proračuni. Ljudi ipak nisu pijuni!

VAGA

Obratite pažnju na ono što se događa na domaćem planu. Vjerojatno će doći do svađe među članovima obitelji, a vi ste ti koji ćete najbolje moći posredovati u sporu. Svakako zakopajte duboko u pravi uzrok svađe. Možda je borba samo maska ​​za pokrivanje nekih dubljih problema. Budite ljubazni i suosjećajni i vjerojatno ćete biti iznenađeni onim što ćete saznati.

 

ŠKORPIJA

Ovo će sigurno biti prekrasni dani. Izgledate i osjećate se odlično i, vjerujte nam, to se vidi! Ovo su dani ljubaznosti i suradnje. Možda ćete otkriti da se vaša obitelj uključuje kako bi pomogla kod kuće, a da ne morate biti zamoljeni. Vaš romantični partner može se dobrovoljno javiti da očisti garažu, a vaša djeca čiste svoje sobe. Ovo definitivno nisu vaš tipični dani! Uživajte u harmoniji koja vlada.

 

STRIJELAC

Ovo će vjerojatno biti intenzivni dani s vašim romantičnim partnerom. Možete očekivati ​​da će se vaš odnos dramatično okrenuti na bolje, jer su planetarne energije takve da se vas dvoje osjećate bliže nego što ste već duže vrijeme. Možda je vrijeme da se ovaj odnos pomakne na sljedeću razinu. Ako još niste u braku, možda je vrijeme da “postavite pitanje”. Ako ste u braku, možda ćete odlučiti da je došlo vrijeme za osnivanje obitelji. Uživajte u strasti i energiji koju donosi ovaj dan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovo su dobri dani za uživanje s voljenom osobom i pregledavati stare obiteljske albume fotografija. Tijekom godina poznavali ste neke zanimljive i divne ljude, a sada su vam određeni članovi obitelji jako na umu. Iako su prošli, nema razloga da ih još uvijek ne osjećate sa sobom. Istina, oni su bili dio vašeg života i imali su dubok utjecaj na vas. Nije ni čudo što vam nedostaju. Dopustite sebi da se prepustite svojim sjećanjima.

 

VODOLIJA

Romantični partner mogao bi predložiti da vas dvoje zajedno odete na putovanje, možda na mjesto gdje ste umirali od želje. To je sigurna mogućnost, ali u ovom trenutku vaš prijatelj samo opušteno izbacuje tu ideju. Ako vam se sviđa ideja, nemojte odmah reagirati previše entuzijastično, jer bi se vaš prijatelj mogao osjećati ugroženo i odustati. Zapravo, uopće ne pričajte puno. Poslušajte i kimajte glavom!

 

RIBE

Ovo je dobar dan da isprobate malo drugačiju osobnost za veličinu. Zašto ne biste bili odvažniji u svom romantičnom životu? Morate priznati da bi vaš ljubavni život mogao koristiti infuziju začina i energije. Zahtijevajte više uzbuđenja! Večera i kino više neće biti dovoljni. Tamo je veliki svijet koji samo čeka da ga otkrijete. Pa što će to biti? Posjet lokalnom klubu? Večernje volontiranje u prihvatilištu za beskućnike? Domaći obrok sa stolom za dvoje privučenom do vatre? Uzbuđenje je tu, samo ga trebate odabrati.