U NAREDNIM DANIMA: Ovnu se prošlost vraća, Lavu će biti potrebna pomoć, Strijelac će imati razlog za sreću, a evo tko će se riješiti financijske krize…

OVAN

Komunikacija svih vrsta je naglašena. Možda ćete primiti pismo ili telefonski poziv od davno izgubljenog prijatelja. Ili ste možda vi ta koja će odlučiti podići telefon i kontaktirati nekoga tko vam je u zadnje vrijeme u mislima. Vaš će duh podići kontakt. Ovdje je poruka za vas. Pazite da se ne upustite u posao toliko da zanemarite svoje najmilije. U konačnici, oni su ti koji pružaju pravu radost i ispunjenje.

 

BIK

Imate dobre društvene i jake prezentacijske vještine. To vas čini poželjnim javnim govornikom, jer ste u stanju prenijeti informacije na topao i koherentan način. Pazite, međutim, da se svaki govor ili prezentacija koju održite ne pretvori u rutinu komedije! Vaša publika neće pamtiti ništa od sadržaja vašeg govora ako je zauzeta kotrljanjem po prolazima! Budite šarmantni, ali profesionalni. Novčani dobitak mogao bi vas spasiti financijske krize.

 

BLIZANCI

Oko vas moglo bi doći do nekih izljeva agresivnog ponašanja, stoga pokušajte ne ulaziti u sukob. Vaši suradnici možda raspravljaju o problemima koji su se nagomilavali već neko vrijeme i možda koriste ljutiti ton. Pokušajte ostati smireni i usredotočeni, jer nema potrebe da se uzrujavate. Kod kuće bi voljeni mogli biti malo nervozni ili neraspoloženi, stoga pokušajte imati razumijevanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Imaš na čemu biti zahvalan. Zašto ne izaći već večeras i proslaviti s prijateljima? Zaboravite na posao i obiteljske nevolje i podignite svoje pete i dobro se provedite. Zaslužili ste odmor. Ako ne iskoristite ove trenutke kada imate priliku onda riskirate postati previše jednoumni pojedinac koji razmišlja samo o radu nauštrb drugih, većih životnih zadovoljstava.

 

LAV

Velikodušne ste naravi i često se trudite pomoći ljudima. Dok to činite iz dobrote svog srca, sada je vrijeme za vraćanje. Vjerojatno se nešto dogodilo, bilo na poslu ili u vašem osobnom životu, što je poremetilo uobičajeni red i mir. Ako su vam ikada bili potrebni prijatelji, to je sada. Nemojte se bojati pozvati ih da vam pomognu na bilo koji način koji vam je potreban. Oni će biti tu za vas, bez sumnje.

 

DJEVICA

Imate nevjerojatnu sposobnost razumijevanja pravila društvene igre. To je dio ljepote vašeg horoskopskog znaka. Planetarni aspekti jačaju ovu prirodnu tendenciju i čine je da napreduje. Ovo ne znači da ste beskrupulozni ili makijavelistički, ali pripazite na svoje unutarnje računalo i ne dopustite da vas nadvladaju njegovi proračuni. Ljudi ipak nisu pijuni!

Nastavak na sljedećoj strani…

U NAREDNIM DANIMA: Ovnu se prošlost vraća, Lavu će biti potrebna pomoć, Strijelac će imati razlog za sreću, a evo tko će se riješiti financijske krize…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top