Slijede tri sjajna dana; nekome za ljubav, nekome za financije, a nekome nova poslovna prilika…

Slijede tri sjajna dana; nekome za ljubav, nekome za financije, a nekome nova poslovna prilika…

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Vidite da vam vaša osjetljivost više ne koristi u određenim situacijama, kao da su vremena mira prošla. Udahnite i pokušajte biti ljubazni, tražeći sredine i rješenja od kojih svi mogu imati koristi, umjesto da uskačete u bilo kakav sukob.

Iako je potrebno postaviti jasne granice, trebali biste održavati ravnotežu između svojih emocija i racionalnog prosuđivanja.

 

 

BIK

Zahvalni ste što su neke stvari krenule kako treba, ali još je dug put do vašeg odredišta. Ovo je dobro vrijeme da udahnete, izdahnete i usredotočite se na ono što je već učinjeno. Ne morate pod svaku cijenu slijediti cilj kada vam je potreban trenutak za odmor i razmišljanje o do sada učinjenom.

Previše promjena dogodilo se odjednom. Vaš mozak i vaše srce više nisu sinkronizirani i trebat će vam neko vrijeme da se prilagodite novim okolnostima, a da pritom zadržite mir u srcu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne biste željeli vršiti pritisak oko stvari za koje drugi nisu spremni, ali vaša budućnost ovisi o tome kako ćete se nositi sa situacijom. Vrijeme pritišće i rokovi i pritiska na neke tipke koje biste željeli ostaviti nedirnutima još neko vrijeme.

Postavite jasne i precizne granice, ali ostanite fleksibilni za proces evolucije i vlastitog rasta. Moguće je da morate pustiti nešto mračno u svoj svijet kako biste se mogli nositi sa svojim sjenama. Samo budite sigurni u bilo kojem procesu.

 

 

RAK

Emocije su u posljednje vrijeme kao roller coaster. Ono što ste očekivali pretvorilo se u nešto drugačije, a niste sigurni je li vaš sud danas na mjestu ili znate gdje se skriva istina. Nešto je izvan granica, ali ste sigurni da postoji ispravan način da komunicirate, izliječite i popravite ono što je pokvareno.

Ako vam nešto nije u redu, otiđite, barem za sada. Uvijek postoji dobro vrijeme za djelovanje, a ako to nije to, ne biste se trebali prisiljavati na stvari za koje niste spremni.

 

 

LAV

Možda ćete izazvati probleme s bijesom djelima koja zapravo nisu tako drastična ili se ne čine s vaše točke gledišta. Nemojte se previše truditi cijeniti ili obezvrijediti važnost stvari koje zapravo nisu vaše.

Važno je zadržati svoje samopouzdanje i izbjeći osjećaj krivnje zbog tuđih imperativa. Istodobno, važno je poštivati ​​te imperative kako biste razumjeli što bi trebao biti vaš sljedeći korak.

 

 

DJEVICA

Znate što je vaše, a što nije. Ovo je vrijeme kada sve vrste granica i ograda postaju vidljive, čak i ako do sada nisu bile. Oslonite se na komunikaciju samo onoliko koliko morate i odlučite slijediti svoj predosjećaj i iskreno govoriti o tome ako je potrebno.

Temeljna vrijednost nekih iskustava nikada se ne može oduzeti. Naučili ste neke lekcije zauvijek i nikada nećete ponoviti pogreške koje su vas dovele do bolnih posljedica.

VAGA

Odradili ste svoj dio posla i trebate stajati na visokim osnovama, boreći se za istinu kada je to potrebno, a činite vrlo malo onih osnovnih, svakodnevnih stvari. Očekivanja su bila previsoka, a sada znate gdje su realne mogućnosti, tako da možete procijeniti svoje snage i ograničenja.

Ako nepoštenje stoji na putu, ispravite stvari. Važno je izreći svoje mišljenje i slobodno se izraziti ako nešto stagnira i opterećuje vas.

 

 

ŠKORPIJA

Ne znate kako će se vaša vlastita prošlost odraziti na vas i ispasti u budućnosti. Mjeseci koji su pred vama djeluju mutno i nejasno, jer iako imate ciljeve za kojima želite postići, imate i brojne smetnje i male planove koji bi mogli odgoditi.

Poštujte svoju vremensku liniju i zadržite fokus dok ne dođe trenutak za odmor. Samo pazite da idete prema tom trenutku umjesto da potpuno preskačete odmor.

 

 

STRIJELAC

Imate dobru ideju kako izbjeći dodatni pritisak, ali vrijeme je ono što jest, a neke stvari koje vas vode u nekom smjeru ne možete promijeniti. Iskoristite svoje trenutke za radosne i srdačne aktivnosti, birajući život koji je ugodan i ispunjen ljubavlju.

Bez obzira na uspjehe ega i pozitivne intelektualne moći, morate ostati utemeljeni, konstruktivni i zaljubljeni u stvari kojima želite težiti.

 

 

JARAC

Sada možete vidjeti da su neki simboli stajali na putu s razlogom. O njima se razmišljalo više nego što znate, i vrijeme je da priznate napore koji su uloženi u stvari koje vas okružuju.

Ako imate rezervni plan, možete nastaviti s idejom. Ako ne, najbolje je provjeriti postoje li alternative i rješenja o kojima prije niste razmišljali. Razmotrite nekoliko različitih putova.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Diskusije nisu tako slobodne kao što se čine i treba biti oprezan kada birate riječi, kako ne biste pretjerali među onima koji će se okrenuti tračevima čim ih ne pogledate. Budite vrlo oprezni i pri odabiru kruga društva i nemojte zanemariti one slutnje koje nikada nisu pogrešne.

Instinkt je tu s razlogom, ukazuje na neke nedostatke i mogućnosti pred vama. Vidite ih onakvima kakvi jesu i prihvatite nesavršenost samo u okviru svojih osobnih zdravih granica.

 

 

RIBE

Teško je reći kuda će put voditi, ali znate kamo idete. Promjena je već napravljena i niste imali puno izbora. Ostavite druge da se bave njihovim vlastitim aktivnostima i borbama dok ne budete spremni za odnose i sretni zbog svog unutarnjeg stanja.

Srce želi ono što želi, čak i kada informacije dolaze sa zakašnjenjem. Udahnite, izdahnite i opustite grč u prsima kako biste brže došli do odgovora.