U sedmici od 27.03. do 02.04. OVA 3 znaka će imati imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni

U sedmici od 27.03. do 02.04. OVA 3 znaka će imati imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni

28 ožujka, 2023 0 By Admin

Ljubav vlada tjednom za tri horoskopska znaka, ali to ne znači da dolazi lako; to ne znači. Zapravo, ono što ovu ljubav čini toliko velikom je to što se za nju borimo i pošteno je osvajamo. Svi znamo da nam se ništa ne daje na srebrnom pladnju, a za neke je znakove ideja da marljivo radimo i da smo nagrađeni za svoj trud odličan osjećaj. Lijepo je znati da su sve karte sada na stolu, a to implicira da ćemo u tjednu od 27. ožujka do 2. travnja 2023. pokazati ruku onome koga volimo…i to će se isplatiti isključeno.

Mnogima od nas se ne sviđa pomisao da se pred osobom koju volimo doimamo ‘previše’ ranjivima. Poistovjećujemo ranjivost sa slabošću i na nekoj paranoičnoj razini mislimo da bi, ako znaju nešto o nama, to jednog dana mogli iskoristiti ili pokušati iskoristiti svoje znanje o nama protiv nas. Mogli bismo otkriti da smo na rubu između suzdržavanja i davanja svega. Želimo iznevjeriti naše obrane, ali bit će to teško učiniti…

Ipak, želimo i hoćemo.

Venera u konjunkciji s Uranom pomoći će nam da učinimo skok vjere. Shvatit ćemo ovaj tjedan da je to stvarno sad ili nikad. Našim partnerima, ljubavnim partnerima ili simpatijama dajemo do znanja da smo doista ranjivi i da im doista želimo povjeriti svoje srce. Osjećamo da je život bolji kada se samo prepustimo i pustimo da ljubav vodi put. Pa nam ovaj tjedan za tri horoskopska znaka pokazuje točno od čega smo sazdani, u ljubavi i romantici.

Ova tri horoskopska znaka su ‘najsretnija u ljubavi’ u tjednu od 27. ožujka do 2. travnja 2023.:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Iako ste se već dokazali kao najposvećeniji i najpouzdaniji partner, znate da još uvijek imate nekoliko trikova u rukavu, što znači da znate da niste dali sve od sebe… još uvijek. Možda ste samo čekali pravo vrijeme ili pravu priliku da svojoj osobi date do znanja koliko su duboki vaši osjećaji prema njoj, a čini se da ćete ovaj tjedan imati priliku. Vas dvoje poduzimate nešto – događaj ili neku vrstu ekskurzije – I to će vas staviti u istu prostoriju na dulje vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Biti ovako blizu svojoj ljubavi je lijepo, ali je i pomalo nervozno, a ti živci će biti ono što će vas odvesti od stoičnog i rezerviranog do slobodnog i divljeg s vašim emocionalnim izražavanjem. Upravo ćete oduševiti osobu s kojom ste i ona će vas VOLJETI zbog toga.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2