DNEVNI HOROSKOP za 29. Mart: Netko će danas imati velikih financijskih problema i možda posudi novac…

OVAN

Dnevni horoskop: Odgovornosti kod kuće možda vas danas opterećuju i mogu ometati druge obveze. To bi moglo uzrokovati neki unutarnji sukob, ali imate osobni život i važno je voditi računa i o tim odgovornostima. Uznemirenja u vašem krugu prijatelja danas bi vam mogle odvratiti pažnju i stresti vas. Potrudite se da sve to uravnotežite i izdržat ćete kroz dan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Postoji velika šansa da danas sretnete osobu iz prošlosti koja će sa vama komunicirati kao da ste u nekom davnom vremenu. Koliko god ćete pokušavati izbjegavati takav način komunikacije, nećete uspjeti. Najbolje da pokušate izbjeći cijeli susret! – možda s izlikom da žurite!

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Zabavljat ćete se upuštajući se u lagane reparte. Možda ćete dati neke zanimljive komentare svojoj pratnji. Vaši prijatelji mogli bi se izgubiti od smijeha dok ih zabavljate. Možda čak i poprimite komični lik, zajedno s smiješnim glasom i pretjeranim pokretima. Oduvijek si bio klasičan klaun, a danas ćeš htjeti izraziti tu duhovitu stranu sebe. Samo nemojte varati nikoga tko ne dijeli vaš smisao za humor!

 

 

 

RAK

Možda imate vizije veličanstvenosti o tome kako možete spasiti svijet. Ovo je izuzetno plemenito od vas, ali pazite da sve što radite radite korak po korak. Shvatite da prije nego što spasite svijet, morate spasiti sebe. Pobrinite se da se pravilno hranite i brinete o svom fizičkom tijelu na takav način da vam pomaže u provođenju bilo koje vrste prepreka na koje naiđete.

 

 

 

LAV

Može se činiti da se dijelovi vašeg života mijenjaju izvan vaše kontrole. Više nego vjerojatno, ovo je prilično zastrašujuća stvar za vas jer možete osjetiti gubitak sigurnosti i udobnosti kada vam stvari iznenada izmaknu iz ruku. Pokušajte ne biti tako neurotični s važnim pitanjima u svom životu. Što ih čvršće pokušavate držati, veća je vjerojatnost da će se otrgnuti i otpasti.

 

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Možda ćete  čuti glas od starog prijatelja. Ako dugo niste razgovarali s prijateljem s fakulteta, mogli biste se iznenaditi kada vas nazovu. Ili ako neko vrijeme niste razgovarali sa svojom djevojkom iz srednje škole, ona bi vas mogla kontaktirati iz vedra neba. Možda ćete osjetiti ugodnu nostalgiju dok se povezujete s nekim iz svoje prošlosti. Odvojite malo vremena za razgovor s tom osobom i podijelite svoje nedavne vijesti.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 29. Mart: Netko će danas imati velikih financijskih problema i možda posudi novac…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top