Ako ste Vaga, Škorpija i OVAJ znak, 29. mart će biti brutalno težak dan za vas, a evo i zašto…

Ako ste Vaga, Škorpija i OVAJ znak, 29. mart će biti brutalno težak dan za vas, a evo i zašto…

28 ožujka, 2023 0 By Admin

Horoskopi za 29. mart pomalo su brutalni za nekoliko znakova zodijaka. U srijedu ćemo se svađati oko stvari koje ne smatramo vrijednima našeg vremena, a na kraju ćemo se dovoditi u situacije koje nismo tražili. Možemo otkriti da se zalažemo za stvari u koje ne vjerujemo. Kao da nas ovaj dan tjera da trčimo prazno, a ipak…trčimo i dalje. To znači da danas nismo posvećeni ničemu, da imamo svoje drutere, bili bismo kod kuće, u krevetu, gledali filmove, umjesto da se svađamo sa susjedima oko troškova života.

Pluton je sada u Vodenjaku, što pojačava ovu iracionalnu potrebu da se uplićemo u stvari koje nas ne zanimaju. Kao da je pritisnuto neko dugme zbog kojeg se osjećamo da dugujemo sebi ovo… argumentirano stanje uma, a opet, ništa od ima ikakvog smisla. Radimo stvari koje ne planiramo raditi, a  možda čak otkrijemo da smo učinili korak dalje pazeći da ono u što ne želimo biti uključeni traje mnogo duže od mi bismo ikada željeli.

Ako se danas posvađamo telefonom s prijateljem, ta će se rasprava sastojati od toga da ih slušamo kako lupetaju više od sat vremena. Bit ćemo rastreseni i povremeno ćemo se javiti s ‘Hmm’ ili ‘pa, ne slažem se baš, ali…’ I tako to ide. I opet i opet. Beskrajna uključenost i vrlo malo interesa. Zašto radimo ovakve stvari? Zar nemamo bolje stvari na koje se možemo usredotočiti? Pa, za neke znakove Zodijaka odgovor je ne. Barem ne tijekom Plutona u Vodenjaku.

Horoskopi za 29. mart 2023. su brutalno grubi za ova tri horoskopska znaka:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Općenito ste netko tko ima strpljenja sveca, dok vam se gumbi ne pritisnu i više ne možete tolerirati onoga tko vas gnjavi. Današnji dan,, stavlja vas u poziciju da budete vrlo otvoreni prema nekome u svom životu. Ova vam osoba stvarno ide na živce, ali dio toga je i vaša krivnja. Nikad ih nisi spriječio da dobiju privlačnu snagu u tvom životu, jer si takav ugađač ljudima. Vodite ih dalje i činite da se osjećaju ugodno u vašem životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ova vam se osoba nikada nije baš sviđala, a sada osjećate se kao da vam se posljednja nit strpljenja istrošila. Preći ćete od onoga koji ugađa ljudima do nepristojnog odbijanja; nije te briga što će se dogoditi. Dalje, jednostavno želite da ta osoba nestane iz vašeg života, a ako to znači da morate biti nepristojni, neka tako i bude.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2