LJUBAV od 1. do 15. Aprila: Prva polovina mjeseca bit će savršena za OVE znakove; ljubavna patnja će postati samo ružna prošlost…

LJUBAV od 1. do 15. Aprila: Prva polovina mjeseca bit će savršena za OVE znakove; ljubavna patnja će postati samo ružna prošlost…

31 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda ste zauzeti pogrešnim stvarima u svojoj vezi. Vaši napori da održite pedantan imidž za ljubavnika mogu vas stresti. Možda ćete imati mnogo problema da izgledate pouzdano, ali moguće je da bi on jednostavno više volio da mu se posveti više pažnje. Budite iskreni u vezi sa svojim namjerama i one vam mogu pomoći da se oslobodite dijela tereta.

 

BIK

Vaša ideja o romantičnom uživanju možda neće uspjeti. Partner može imati vlastitu uzbudljivu viziju, ali to vam je sada malo previše. Obično ste prilično avanturistički nastrojeni, ali biste željeli istraživati ​​tempom koji vam oboje odgovara. Ako ste slobodni, mogli biste se obratiti prijatelju za savjet za vezu samo da biste to shvatili beznačajno. Možda vam ne mogu reći što biste željeli čuti. Pregledajte svoja očekivanja prije nego što odlučite dodatno ispitati situaciju.

 

BLIZANCI

Ljubav možda ima svoje granice. Možda ćete prsnuti od optimizma za budućnost veze, nadajući se da najbolje tek dolazi. Ljubavnik bi, s druge strane, mogao naglasiti detalje i radije uvesti praktične promjene, stavljajući vas u problematično mjesto. Ako ste slobodni, zamišljanje romantike može biti teško kada imate zaostalih obaveza. Zatvorite jaz iskrenim razgovorom s ljubavnikom ili dijalogom sa samim sobom i rješavajte svoje brige jednu po jednu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Želja da se duboko uđe u važnu temu možda neće zainteresirati partnera ili ljubavni interes na način na koji ste se nadali. Možda ćete pokušati odgovoriti na ovaj izazov, što bi potencijalno moglo uzrokovati porast napetosti. Ne dopustite da ovo umanji vašu znatiželju. Raspoloženje je zbunjujuće, stoga čvrsto sjedite ili pažljivo smirite situaciju.

 

LAV

Problemi kod kuće mogli bi utjecati na ljubavni odnos. Partner može dati svoje mišljenje o nečemu što se tiče vašeg prebivališta – ili pokušati promijeniti stvari. Možda biste radije da on prizna trenutni napor koji ulažete kako biste osigurali nesmetano odvijanje kućanstva. Iako se vjerojatno ne pokušavate nametnuti, cijenili biste jednostavnu gestu. U redu je da pokrenete tu stvar, jer to može dovesti do drugih važnih rasprava koje je potrebno voditi.

 

DJEVICA

Iskrena romantična interakcija sada je potencijalno izazovna. Vaše ozbiljno razmišljanje o prirodi veze moglo bi vas isprovocirati da istražite način razmišljanja partnera ili ljubavnog interesa, ali on se može činiti prevrtljivim i manje zainteresiranim za temu, što stvari čini neugodnim. Ako ste slobodni, “pravi” put naprijed u romansi mogao bi biti nejasan. Želja za puštanjem može vas mučiti ako pokušavate ići naprijed s odlučnim samopouzdanjem. Odvojite vrijeme koje vam je potrebno da pronađete najskladniji način za obavljanje stvari.

VAGA

Intimno povezivanje možda nije ono što sada očekujete. Mogli biste žudjeti istražiti vezu, iskopati do dna nečega ili odabrati ljubavnikov mozak – dok se on uporno bavi praktičnim stvarima. Kao da ste trenutno na dva odvojena aviona. Ipak, nemojte se spustiti oko toga. Gledajte naprijed za druge prilike da se zbližite kada ste oboje dobro raspoloženi.

 

ŠKORPIJA

Vjerojatno se vode razgovori između vas i ljubavnika, ali to ne znači da se razumijete. Mogli biste im pristupiti s iskrenom znatiželjom i pokrenuti zanimljivu temu, ali bi mogli postati nepotrebno argumentirani kada dijele svoja mišljenja. Ako ste slobodni, komunikacijski blokovi vas mogu spriječiti da iskoristite svoju prirodnu inventivnost, ostavljajući vas zaglavljenim u spojevima i nesigurnim na svom putu. Iako to možete ostaviti na miru i nadati se da će se rješenje pojaviti, možda bi iskreno izražavanje bilo katarzično.

 

STRIJELAC

Stabilnost sada može poprimiti različita značenja u vezi. Zanimanje voljene osobe za promjenu vaše životne situacije moglo bi izazvati praktične brige dok pokušavaju učvrstiti planove. Ovo usredotočeno kopanje moglo bi otkriti da imate različite motivacije, što je za vas možda čak i novost. Ako ste slobodni, vaš romantični fokus može biti posvuda dok nastojite održati svoju autentičnost s potencijalnim spojevima. Pazite da se realno procijenite dok nastavljate svojim dosadašnjim putem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Samo vi možete odlučiti koga stvarno želite. Vjerojatno ćete si izboriti svoje mjesto u romantici. Umjesto da se oblikujete tako da se uklapate u ljubavni interes, prestanite razmotriti kvalitete koje želite u partneru. Njegovo prepoznavanje moglo bi vam pomoći da promišljeno odlučite pristupiti nekome. Bez obzira jeste li trenutno u paru ili samac, nemojte se udaljavati od svoje moćne intuicije. Umjesto toga, ojačajte ga uz pomoć svoje analitičke strane.

 

VODOLIJA

Intimnost nije laka. Možda biste željeli postati ranjivi i izraziti svoju strast prema posebnoj osobi, samo da biste otkrili da ne cijeni tu vrstu veze. Možda jednostavno nije u pravom razmišljanju da se trenutno usredotoči na odnose. Ako ste slobodni, mogli biste čeznuti za bliskom vezom, ali se bojati mogućeg odbijanja ili povrijeđenog ponosa. Umjesto da se izolirate ili zatvorite, odredite svoje prioritete i radite na mirnom rješenju.

 

RIBE

Povezivanje može biti teško. Mogli biste poželjeti ići duboko s partnerom, ali možda vam se samo dosađuje, kao da niste dovoljno mentalno stimulativni za njega. To može biti zbunjujuće, pogotovo ako pokušavate odraziti njegovu energiju. Ako ste slobodni, romansa bi se mogla činiti besplodnom ako se osjećate blokirano da se iskreno izrazite na potencijalnim spojevima. Suočavanje s problemom i iznošenje svega na vidjelo vjerojatno će vam pomoći da jasnije vidite stvari.