LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 1. do 15. Aprila: Bivša ljubav unijet će nemir u sadašnjost OVIH znakova…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 1. do 15. Aprila: Bivša ljubav unijet će nemir u sadašnjost OVIH znakova…

1 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

E**tske fantazije bi vam sada mogle izaći na vidjelo. Možda ih sami otkrivate – ili, ako ste u paru, može pomoći da ih upoznate s partnerom. Čak i ako ne znate kamo krenuti odavde, može biti katarzično otvoriti se. Možda ste zapeli u organiziranju svojih misli, ali postoje prilike da riješite stvari, pa čak usput i naučite više o svom partneru.

 

BIK

Jačanje vaše vitalnosti moglo bi vam pomoći da dođete do svog romantičnog odredišta. Možda ćete biti potaknuti da uklonite sve štetne obrasce koji odugovlače blisku vezu dok pobjeđujete svoje strahove. Razvijanje dinamičnog samopouzdanja može otvoriti nova vrata – i, ako ste u paru, dovesti do novih i intrigantnih užitaka. Pokažite svoju naelektriziranu iskru, i sigurno ćete impresionirati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Romantika bi sada mogla imati nekonvencionalnu iskru. Možda ćete biti voljni prihvatiti pozive prijatelja u nadi da ćete dočekati uzbudljiv datum. Bez obzira na sve planove, vjerojatno nećete biti zadovoljni ostati na jednom mjestu. Ako ste privrženi, vaši optimistični pogledi mogu se odraziti na partnera na najbolji mogući način, a možda ćete se osjećati ohrabreno njihovim zanosom. Zakopčaj se i spremi se za vožnju.

 

RAK

Priroda bliske veze se ispituje. Možda ćete uspoređivati ​​partnera s idealima koje ste stvorili u svojoj glavi. Možda će biti teško utvrditi gdje on zapravo stoji s vama, pa ste u iskušenju da popunite praznine. Vjerojatno je najbolje pristupiti stvari izravno — umjesto da se beskrajno pitate i nagađate, što bi moglo dovesti do iritacije. Budite realni u vezi sa situacijom, iskreno izrazite svoje stajalište i smislite kako zajedno krenuti naprijed.

 

LAV

Ljubav bi zaista mogla krenuti.  Vaš kreativni njuh koji voli zabavu može vas odvesti daleko u romantiku upravo sada dok se veselite očaravajućim susretima. Možda se spremate izložiti se i otkriti mogućnosti koje vas okružuju. Potencijalne prepreke oko ranjivosti mogu se pojaviti na tom putu, ali ne dopustite da vas previše usporavaju.

 

DJEVICA

Ljubav vam može baciti krivulju, ali to nije loše. Možda vas osnaži da pristupite svom partneru u vezi sa zajedničkim ciljevima i razgovarate o područjima u kojima se razilazite. Ostati otvoren za sve mogućnosti može ostaviti prostora za neočekivani put naprijed. Ako ste slobodni, vjerojatno ste zainteresirani za istraživanje i eksperimentiranje, a da ne budete kruti u svom romantičnom smjeru. Ne postoji način da te sada zaključam, zato se ohrabri.

VAGA

Svakodnevni život sa dragim sada može doživjeti neke promjene. Karta ljubavi vas potiče da razmislite o vrijednim poboljšanjima načina života i za vas i za partnera. Možda želite smanjiti stres, ali možda ćete se raspršiti i preplaviti mogućnostima, pogotovo ako nije u potpunosti suočen s onim što radite. Vjerojatnije je da će biti otvoreni prema vašoj viziji ako budete spremni na to, stoga dajte do znanja svoje namjere.

 

ŠKORPIJA

Intimna veza može rasti i cvjetati. Mogli biste se usredotočiti na razvoj vaše veze sa značajnom drugom osobom. Možda pokazujete svoju iskrenu strast jedno prema drugome, a istovremeno priznajete teže aspekte privrženosti. Moglo bi se puno raditi, ali možete nastaviti sa znanjem da ste oboje na istoj stranici. Vidi kamo stvari idu.

 

STRIJELAC

Ljubav blista s prekrasnim prilikama za vas. Možda ćete se oduprijeti tome da se ograničite na okvir dok tražite uzbuđenja koja izazivaju razmišljanje i zanimljive sastanke. Ako ste u paru, mogli biste se osloboditi mentalnih ograničenja i usuditi se razmišljati više s partnerom. Možda se veselite uzbudljivim događajima koji otvaraju oči i ne odustajete od prilike. Živi!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Zanosne mašte trenutno mogu zaokupiti vaše srce. Mogli biste upoznati ili sanjati nekoga. Vaš bi um mogao plivati ​​s potencijalnim scenarijima, ali je od vitalnog značaja da ne skočite odmah u zaljubljenost. Ako ste povezani, topli trenuci s ljubavnikom mogu postati uzbudljivi dok tražite čudesne užitke koji su sada dostupni. Uživajte u ovom sjajnom trenutku, ali držite glavu uspravno.

 

VODOLIJA

Bliska veza može postati još bliža. Mogli bi se dogoditi prijeko potrebni razgovori, dajući vama i nekom značajnom drugom ili ljubavnom interesu priliku da iznesete sve dugotrajne frustracije. Ovo je produktivna – a ne borbena – energija, jer ste u stanju izraziti svoje misli sažeto i izravno. Vjerojatno ćete doći do dna svojih problema i izaći jači i ujedinjeniji. Dotaknite se svojih prirodnih istraživačkih sklonosti, i shvatite kako riješiti probleme u vezi.

 

RIBE

Bliska veza sada može ubrzati. Karta ljubavi nadahnjuje vas da preoblikujete dinamiku odnosa. Možda vas svrbi da posegnete dalje i istražite drugu stranu svoje veze. Možda je čak došlo vrijeme da otkrijete tajnu koju držite u sebi. Ako ste slobodni, vaša bi opojna prisutnost mogla izazvati pažnju mogućih spojeva dok ih uključite u poticajan razgovor. Ne bojte se izložiti se i zablistati.