FINANCIJSKI i POSLOVNI HOROSKOP za mjesec APRIL: OVIM znacima APRIL donosi USPJEH, PUNO NOVCA i nove POSLOVNE PRILIKE!

FINANCIJSKI i POSLOVNI HOROSKOP za mjesec APRIL: OVIM znacima APRIL donosi USPJEH, PUNO NOVCA i nove POSLOVNE PRILIKE!

24 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Tranziti planeta daju vam naslutiti da vam dolaze neki troškovi vezani za vašu djecu. Također je vjerojatno da ćete potrošiti na svoje voljene, za darove ili čak na kratko putovanje. Možda ćete uspjeti uštedjeti ovaj mjesec, ali to bi zahtijevalo odgovarajuće financijsko planiranje. Ovo vjerojatno neće biti povoljan mjesec za planiranje velikih ulaganja ili čak u smislu burze. Za ovaj mjesec mogu se predvidjeti troškovi za imovinu i vozila. Iznenadni financijski izdatak za vaše prijatelje također vas može staviti u škripac. Ako imate prethodno planiranje, ta se tjeskoba može izbjeći. Postoji mogućnost da se vaš životni standard poboljša. S vašim poslom možda ćete dobiti ruku pomoći od svog supružnika. Sunce i Jupiter mogu vas navesti da nešto potrošite i na vjerski rad.

 

BIK

Od početka mjeseca istaknuti su novčani dobici. Jupiterovi blagoslovi će vam vjerojatno donijeti sreću i bogatstvo u vašem životu. Možda ćete biti zadovoljni načinom na koji vam život napreduje, a to bi vam moglo dati samopouzdanje. Ovog mjeseca možda ćete čak biti dovoljno velikodušni da uložite u tuđe poslove. Međutim, pobrinite se da preuzmete autoritet udjela kako biste osigurali svoju poziciju u tvrtki. Ovaj mjesec izbjegavajte previše rizičnih poslovnih ulaganja. Može vam otežati vraćanje ne samo kamata nego i glavnice. Jupiterova naklonost dopušta vam da dobijete novac i iz stranog izvora. Kao rezultat toga, osigurajte da su vaši zapisi pohranjeni na mjestima koja bi mogla biti korisna u budućnosti. Ovaj mjesec izbjegavajte posuđivati ​​novac nikome. Moguće je da će povrat sredstava biti težak.

 

BLIZANCI

Tranzit planeta ukazuje da mogu postojati neizvjesne prepreke u smislu novca i financija, stoga morate raditi sa strpljenjem. Umjesto da se zanesete svojim iracionalnim impulsima, pokušajte odrediti prioritete svojim potrebama. Može doći do financijske krize, a dug može postojati. Nemojte velika ulaganja.
Možete snositi troškove putovanja kao i školovanja djece. Neki od vas možda će moći osigurati veleprodajne poslove, što bi vam trebalo dobro isplatiti u narednim mjesecima. Oni od vas koji rade u okultizmu ili u veleprodaji mogu imati veliki povrat novca ovog mjeseca. Tranzitom Marsa možete naslijediti imovinu od svoje obitelji, ali može doći do sukoba koji zahtijeva pravni postupak.
Mogućnosti napredovanja, što bi moglo pružiti financijski predah uz povišicu. Međutim, postoji mogućnost da bi se stvari mogle promijeniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaša će se financijska situacija vjerojatno povećati ovog mjeseca. Neočekivani porast prihoda može ukazivati ​​na želju da potrošite i reinvestirate svoj novac u svoj posao. Možda ćete imati koristi od strane valute ili stranih projekata. Poslovanje sa stranom valutom također može biti korisno jer možete ostvariti velike koristi raznim metodama. To bi vam moglo pomoći da poboljšate svoj financijski položaj. Također, prema vašem financijskom horoskopu za mjesec, imate velike šanse zaraditi na burzi. Izbjegavajte riskirati špekuliranjem na rizičnim tržištima s kojima ćete se nositi. Ako ste nepažljivi sa svojim novcem, on se možda neće vratiti. Dakle, preporučljivo je napraviti pravi izbor u pravo vrijeme.

 

LAV

Ovog mjeseca možda ćete morati uložiti mnogo truda da poboljšate svoju financijsku situaciju. Možete upasti u poteškoće ako zanemarite svoje financijske aktivnosti. Neki ljudi mogu pronaći previše novca za neozbiljne kupnje. Vaša obitelj vas može tražiti novac. Iako bi moglo doći do određenih financijskih poteškoća ako im date novac koji im je potreban, one vam ne bi trebale biti preteške.
Na kraju krajeva, obitelj dolazi za nas u trenucima potrebe, a vi i vaš brat ste itekako svjesni te istine. S druge strane, neki mogu postati žrtve uredske politike i zbog toga mogu biti prisiljeni napustiti posao. Gospodarska situacija kod kuće, međutim, mogla bi se pogoršati kao rezultat ostavke. Oni koji su posudili novac i pristali ga vratiti ovog mjeseca možda to neće moći učiniti.

 

DJEVICA

Ovo je izvrstan mjesec za raspravu o kritičnim problemima koji se odnose na bilo koja financijska pitanja ili transakcije na čekanju jer bi rasprave mogle biti uspješne. Možda će vam sredinom ovog mjeseca biti dobar trenutak da investirate ili kupite dragocjenosti za svoju obitelj. Može pružiti šanse za napredovanje, kao i veće materijalne nagrade. Međutim, planeti u drugoj polovici mjeseca mogu vas malo opteretiti obavezama. Međutim, preporučljivo je izbjegavati pretjerano agresivne poteze financijskog rasta. Povoljan utjecaj planeta krajem ovog mjeseca mogao bi vas zaštititi od većine negativnosti i potaknuti vas u nove visine. Vjerojatno ćete ostvariti dobru zaradu, a vaša financijska situacija može ostati stabilna. Osim toga, ulaganja napravljena tijekom tog vremena mogu dati pozitivne rezultate u budućnosti.

 

VAGA

Kako mjesec odmiče, planeti vas mogu voditi prema financijskom uspjehu, a istovremeno vam omogućuju da uživate u svim životnim zadovoljstvima i luksuzima. Ipak, mogli biste biti prenagli u svojim izdacima. Da biste ostali na pravom putu sa svojim proračunom, morate odoljeti iskušenjima. Budući da mjesec odmiče, ovo bi bilo izvrsno vrijeme za raspravu o značajnim problemima koji se odnose na sve nerešene financijske probleme ili pregovore, jer bi rasprave bile isplative. Možda će vam sredinom ovog mjeseca biti dobar trenutak da investirate ili kupite dragocjenosti za svoju obitelj. Druga polovica ovog mjeseca može donijeti izglede za napredovanje, kao i veće materijalne nagrade. Možda ćete moći učinkovito upravljati svojim financijama i možda povećati svoju poziciju. Budite oprezni kako se mjesec bliži kraju, jer treperi crveno svjetlo za špekulacije na burzi i rizično trgovanje.

 

ŠKORPIJA

Što se tiče novca, pripadnici vašeg znaka bi mogli imati financijsku korist ovog mjeseca. Unatoč nekoliko zastoja, moći ćete postići značajan financijski napredak. Mogli biste čak moći vratiti svoj novac od dužnika. Možete ostvariti ogromnu zaradu od prethodnih ulaganja. Po potrebi možete dobiti i kredit u banci. Ako ste svjesni promjenjivih tendencija na ovim tržištima, sada je izvrstan trenutak za manja ulaganja u dionice ili burze. Također možete uložiti svoj novac u nekretnine. Međutim, trebali biste ograničiti svoju potrošnju ako ne želite nailaziti na financijske poteškoće u nadolazećim mjesecima. Mjesec može biti tipičan za one od vas koji su radili sa svojim partnerom. Do novca bi bilo teško doći. Ako ste popustljivi u povratu zapetljanih sredstava, ovo možda neće biti ugodna faza.

 

STRIJELAC

Ovo je mjesec za vas da ostanete prizemljeni. Također biste morali zadržati fokus kako biste mogli dosljedno zarađivati. Nemojte posuđivati ​​novac za loše svrhe jer ćete izgubiti glavnicu i završiti s radom samo na kamati. Kao rezultat toga, budite oprezni pri donošenju odluka. Osim toga, za neke od vas vaša se financijska situacija čini uzbudljivom. Osobito ako tijekom ovog mjeseca uspijete plaćati svoje račune prema rasporedu, vaš prihod će se vjerojatno povećati. Dobici se mogu ostvariti na dionicama i dionicama. Neki od vas mogu ponuditi financijsku pomoć svojim prijateljima ili braći i sestrama kojima je potrebna. Morat ćete platiti djetetovo školovanje i ostale potrepštine. Svakom novom ulaganju treba pristupiti oprezno i ​​pažljivo. Da biste bili sigurni, klonite se bilo koje vrste špekulativnog poduzeća.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovog mjeseca možete ostvariti značajne financijske dobitke kao rezultat vaše izuzetne sposobnosti da uravnotežite svoje prihode i rashode. Novac koji imate možete uložiti u konstruktivnu upotrebu i zadovoljiti potrebe svoje obitelji. Vaše komercijalno poslovanje moglo bi se značajno poboljšati ovog mjeseca, prema vašem mjesečnom horoskopu. Možete slobodno kupiti onaj jedinstveni predmet koji ste imali na oku, ali ste oklijevali s kupnjom. Samo naprijed i učini to; možda ćete biti zadovoljni što jeste. Prema vašim mjesečnim predviđanjima novca, postoji i vjerojatnost neočekivanog novčanog povrata na kraju ovog mjeseca. Ako ste rođeni i tražite pomoć od banke ili organiziranog sektora za dobivanje zajma, vaš zahtjev će vjerojatno biti obrađen. Međutim, dobre vijesti će možda morati pričekati do druge polovice mjeseca. U suprotnom, možete imati tjeskobu, koja može biti uznemirujuća.

 

VODOLIJA

Ovaj mjesec nije povoljan za pitanja bogatstva i financija, prema mjesečnom Financijskom horoskopu. Ovisno o situaciji, možete doživjeti neočekivane dobitke ili gubitke. To je zbog Jupiterove konjunkcije s Kućom bogatstva, što može rezultirati neočekivanom zaradom i akumulacijom bogatstva. Stvari bi se mogle postupno vratiti na pravi put, a i vaša bi se financijska situacija mogla poboljšati. U stresnom scenariju, savjetuje se da ostanete mirni. Jedini savjet koji mogu dati je da ostanete usredotočeni na svoje ukupne ciljeve, jer vas to može dovesti u tešku situaciju. Neki od vas bi mogli biti zainteresirani za primanje novca od prethodnih ulaganja. Međutim, pobrinite se da vaša ulaganja budu na sigurnom mjestu. Ovo sigurno nebo omogućilo bi vam da zaradite povratom, a istovremeno vam omogućuje da pohranite gotovinu za opće dobro.

 

RIBE

Ovomjesečno financijsko povećanje može biti prisutno, a možda ćete imati priliku uštedjeti. Ispravna priprema i lista prioriteta za izdatke mogu vam pomoći u ovom nastojanju. Poslovni čovjek mora zaštititi svoje ulaganje. Pokušajte dobiti savjet stručnjaka o novim investicijama jer Mars može stvoriti nestrpljivost i dovesti do loših odluka. Planetarni tranziti pogoduju predviđenoj financijskoj dobiti kada su pravilno planirani. Možete snositi troškove putovanja kao i školovanja djece. Mogućnosti napredovanja, što bi moglo pružiti financijski predah uz povišicu. Mogu postojati zdravstveni troškovi, kao što je pridruživanje satu vježbanja ili meditacije, što može koristiti vašem fizičkom i mentalnom blagostanju. Ugovor poduzetnika sa stranom državom može se zaključiti. Ako vodite tvrtku koja se bavi vjerskim proizvodima, bolnicom, područjem vezanim uz zdravlje ili duhovnošću, vaš posao može rasti.