DO KRAJA SEDMICE: Ovi dani bi nekome mogli PROMIJENITI OSTATAK ŽIVOTA i budućnost, a OVAJ znak će GORKO ZAŽALITI što je izdao osobu koju nije smio!

DO KRAJA SEDMICE: Ovi dani bi nekome mogli PROMIJENITI OSTATAK ŽIVOTA i budućnost, a OVAJ znak će GORKO ZAŽALITI što je izdao osobu koju nije smio!

10 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Niste sigurni kome se obratiti za pomoć, ali sada ste svjesni da morate delegirati neke od svojih odgovornosti kako biste se mogli pomaknuti s točke stagnacije. Vaš profesionalni svijet zadire u važne osobne teme, ali nemate potpunu kontrolu nad tim da se preklapaju i zauzimaju prostor u vašem životu.

Dajte si trenutak da udahnete i razmislite o stvarima koje su pod vašom kontrolom. U određenim situacijama možete imati veliku prednost u odnosu na određene ljude koje smatrate natjecateljskim ili prijetećim.

 

BIK

Do kraja sedmice: Neke odgovore već imate, ali treba proći još dosta vremena prije nego što ih možete primijeniti i vidjeti stvari u drugom svjetlu. Informacije koje ste prikupili još nisu zrele da postanu dio vaše dnevne rutine.

Čini se da se svi vaši izbori zaokružuju i stvaraju jednu veliku sliku koju do sada niste mogli vidjeti cijelu. Upijte iskustvo i prilagodite se kako biste mogli napraviti sve potrebne prilagodbe i promjene u načinu na koji ulažete svoju energiju.

 

BLIZANCI

Do kraja sedmice: Čini se da je ovo savršeno vrijeme za šutnju i tišinu s nekim tko vas razumije s vrlo malo riječi. Ne morate se objašnjavati i samo s osnovnim informacijama imat ćete priliku pomoći nekome da ponovno izgradi ili izliječi svoj svijet.

Važno je biti ponosan na sebe i svjestan svojih mogućnosti. Samo zato što vas je povijest naučila o nečijim manama, to ih ne definira kao cjelinu i trebali biste razmisliti o tome da toj osobi date još jednu priliku.

 

RAK

Željeli biste sanjariti o nekim svojim dobrim idejama, sve dok ih ne možete zamisliti sa svim posljedicama koje bi mogle donijeti u vašem svijetu. Vrijeme će pokazati kako bi se stvari mogle odvijati, ali vaš mozak može uhvatiti veću cjelinu i uputiti vas u pravom smjeru.

Tamo gdje su pozitivna uvjerenja potrebna, naći ćete ih i vaš profesionalni svijet može puno dobiti od vašeg skupa uvjerenja koji omogućuje napredak čak i kada je stagnacija nešto na što su svi navikli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Vidite da neki napori ne donose rezultate koje biste inače očekivali, ali to vam je u redu sve dok se borbe s egom ostave po strani i izbjegavaju sukobi kada nisu konstruktivni. Razmislite o svom pristupu nekome koga volite i o riječima koje birate kako biste osnažili njegov duh.

Što više nježnosti daješ u svijet, to će tvoje srce biti mirnije u danima koji dolaze. Ovo nije vrijeme lakih dijaloga, ali neki od njih moraju se dogoditi za dobrobit svih.

 

DJEVICA

Možete pronaći način da uživate u trenutku, povežete se s pravim ljudima i ponašate se kao odrasla osoba koja je konačno spremna za skok vjere. Ipak, možda bi bilo mudro pričekati još malo, dok situacija u partnerstvu ili na vašem radnom mjestu ne bude dovoljno stabilna da podrži vaš veliki potez.

Provjerite druge ljude, birajte brojeve onih koji ni ne znaju što vam se dogodilo u prošlosti. Samo zdrav, prijateljski dijalog mogao bi raspetljati mnoge stvari.

VAGA

Niste sigurni kako se zaštititi, ali postoji jednostavan način koji niste razmatrali. Dvaput razmislite prije nego što dodatno zakomplicirate stvari ili pokušate razgovarati s nekim tko nije voljan surađivati ​​ili slušati.

Poznavajući vlastitu povijest, može biti teško ne prepustiti se tjeskobi i strahu. Udahnite, izdahnite i nemojte donositi velike odluke ako vaše srce nije u miru s njima.

 

ŠKORPIJA

Niste baš usredotočeni i stabilni, ali znate svoju vrijednost i nećete se zadovoljiti rješenjima koja vas čine tjeskobnima. Povreda koju su uzrokovale nečije riječi neće izblijediti preko noći i morat ćete se suočiti s njima ako želite nastaviti vezu ili stvoriti odgovarajuću distancu kako biste se bolje osjećali u vezi s vlastitim izborima.

Ako dobro obratite pozornost, vidjet ćete rane drugih koje se vide kroz njihove bolne riječi. Neke stvari ne treba shvaćati osobno jer jednostavno ne nose dovoljno ljubavi prema vama u svojoj srži.

 

STRIJELAC

Iako možda mislite da je veličina određenih stvari bitna, čini se da vam brzina razvoja i dijalozi koje ćete voditi oduzimaju puno energije i drže vas zainteresiranima iz dana u dan.

Niste raspoloženi otkrivati ​​nečije osjećaje samo da biste ih odbacili. Kako biste im prišli, zamolite svoje najmilije da naprave mjesta kako biste pomogli dragom prijatelju na par dana. Sretno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Htjeli biste nešto dokazati, ali to trenutno neće biti moguće. Ne zato što ne možete baratati informacijama, već zato što mislim da mi je promakla njihova hitnost i njihove naizgled transparentne metode. Odlučite se protiv bilo kakvog nepoštenja, čak i ako ne dijelite svoje mišljenje naglas.

Želite da promjene dođu brzo, ali zapravo ne vidite razinu predanosti koja je bila potrebna da biste došli tu gdje ste danas. Vjerujte procesu i pokušajte ne povrijediti druge ljude.

 

VODOLIJA

Želite da neke stvari budu jednostavnije kako biste mogli zadržati određeni položaj ili stil života… Ali više ne želite rješavati probleme koji vas prate. Prvo udahnite i izdahnite prije nego poduzmete velike korake za koje vaše srce nije spremno. Iako odbacujete staro i prekidate veze s poviješću koje vas opterećuju, ovaj proces neće biti lak ni tako brz kao što možda mislite.

Ne želite stajati na putu promjenama. Koliko god vam to trenutno bilo teško. Oprezno preispitajte svoje mogućnosti i nemojte slijediti ideje koje stvaraju previše otpora u vašem srcu. Sretno!

 

RIBE

Samo zato što su neke stvari ostavljene iza vas, to ih ne čini zanimljivijima od života koji živite svaki dan i svih onih situacija koje usput možete voljeti i cijeniti.

Ljudi iz vaše  povijesti imali su svoju ulogu u vašem životu, pokazavši ti tko ste  doista bez obzira na bilo čije utjecaje i uvjerenja koja su vam nametnuta tijekom odrastanja. Zaslužujete biti sigurni, viđeni i voljeni takvi kakvi jeste. I bit ćete. Sretno!