CIGANSKE KARTE od 1. do 15. Aprila donose sreću OVIM znacima sada, kada im je to najpotrebnije…

CIGANSKE KARTE od 1. do 15. Aprila donose sreću OVIM znacima sada, kada im je to najpotrebnije…

1 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Pretjerano razmišljanje i prikupljanje više informacija vjerojatno neće imati negativne posljedice, ali također morate osjetiti situaciju i pustiti tok. Previše je iznenađenja na ovoj planeti koja bi vam mogla odvratiti pažnju svakog trenutka.

Srce ima svoje potrebe, bez obzira na pametne i dobro ispitane opcije. Ispitajte vodu prije nego što zaronite, ali nemojte se držati tvrdoglavih izbora ako je vaš emocionalni svijet već uložen u put koji se čini riskantnim.

 

BIK

Čak i ako nekome pružite ruku pomoći, morat ćete prepoznati trenutak kada mora nastaviti sam, koristeći sve što mu je dano da postane stabilan na svojim nogama. Nemoguće je podučavati ili širiti svoju dobru volju ako niste spremni prepustiti se i dopustiti drugima da učine isto.

Otvoren um će vas držati u skladu sa svim vrstama različitih mišljenja i zahtjeva. Manje govorite, a više činite, kako ne biste rasipali svoju energiju na planiranje kada možete živjeti u ovom trenutku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Život vam stalno dokazuje da ste u krivu kada su u pitanju određene stvari. Očito je da imate nešto puno bolje za što želite težiti i da morate pustiti. Zatvorite jedna vrata kako biste mogli proći kroz druga i vidjeti što će život tada smisliti.

Ako osjećate da se ne možete pomaknuti iz neke vrste stagnacije, ovo je dobro vrijeme da usporite i malo se odmorite. Neki znakovi upozorenja nisu nužno tu da vas potpuno zaustave, već da vas podsjete da se morate opustiti.

 

RAK

Možda mislite da je prerano za neka djela, ali vrijeme dokazuje da ste u krivu. Samo ostanite u skladu sa svojim moralnim kompasom i pokušajte. Nakon što napravite prvih nekoliko koraka, mogli biste se iznenaditi rezultatima koje ćete dobiti.

Ostati u kontaktu s nekim pojedincima jednostavno više nije dobro. Nemojte biti prestrogi prema sebi jer ste se udaljili ili stvorili distancu tamo gdje je to vašem srcu bilo potrebno.

 

LAV

Prije ste bili u krivu, ali ovaj put vas instinkt upozorava i znate da ste učinili dobro. Neke greške morat ćete ispraviti retroaktivno, ali ovo nisu dani kada važne ljude i ciljeve za budućnost treba prepustiti slučaju, izgubiti se u prošlosti.

Uzmite si vremena za rješavanje trenutno akutnih stvari, kako biste ih mogli riješiti kako treba. Nakon što to učinite, dopustite sebi da odlutate u situacije koje su nekoć pobudile tako važne osjećaje u vašem srcu.

 

DJEVICA

Mješavina emocija koje bujaju ispod površine baš se i ne raščišćavaju. Možete razgovarati o njima s ljudima koji vas vole i podržavaju ili ih pokušati razriješiti svojim umom, ali čini se da morate poduzeti određene korake kako bi se ti napori računali.

Ima istine u neredu koji je jednom napravljen, u povijesti koja vas još uvijek čini nemirnim, i sigurno ćete pronaći odgovore koji vas muče. Uzmite si vremena i strpljivo pristupite problemima koji su se gomilali dugo vremena.

VAGA

Strastveni odabiri su možda malo na rubu razuma, pogotovo u životima slobodnih predstavnika i onih koji su nedavno odlučili promijeniti karijeru. Ono što ste pustili iza sebe nema razloga da vas proganja sve dok znate kamo vas vaše instinktivne potrebe vode.

To je zapravo jedini trenutak na koji možete utjecati, čak i ako se nalazite u okruženju koje se osjeća pogrešnim i s ljudima koji se ne ponašaju ispravno ni prema sebi ni prema bilo kome drugome.

 

ŠKORPIJA

Jedna loša ideja odvest će vas u čudnom smjeru i iako može biti smiješna, ipak biste se trebali brinuti o sebi i ostati sigurni što god odlučili učiniti.

Neke stvari su stvar principa. Budite čvrsti kada su u pitanju stvari koje su vam vrijedne i koje vas čine sretnim. Težite za radošću i smijehom čak i ako to znači da drugim ljudima izgledate smiješno.

 

STRIJELAC

Kreativnost je pojačana posebno ako imate partnera u zločinu, nekoga s kim možete raditi i nekoga s kim se možete slobodno izražavati. Što više razmišljate o nekim ljudima, to će se njihova energija činiti mračnijom. Učinite nešto lijepo za sebe i provedite vrijeme tamo gdje je zabavno i radosno.

Ne želite protratiti svoj život na poteškoće i mračne stvari koje su vas kočile. Postoji pozitivan, konstruktivan ton atmosfere prihvaćanja i nekih opterećujućih stvari iz vlastite povijesti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Planirali ste stvari koje su trenutno daleko od stvarnosti, iako ste poduzeli sve potrebne korake i učinili ono što ste mislili da je potrebno da postignete cilj. Nemojte biti prestrogi prema sebi zbog očekivanja koja nisu realna.

Da biste nastavili s vjerom i odanošću, potrebno vam je nadahnuće i shvatiti da umjesto slušanja tuđih riječi, trebate provjeriti svoje srce za pravu istinu koju tražite.

 

VODOLIJA

Brojne stvari bi mogle poći po zlu, a vi biste se dugoročno i dalje osjećali dobro u pogledu svojih opcija. Budućnost se čini puno svjetlijom od prošlosti. Vaše srce je okrenuto prema nečemu što želite i vaše želje će vas odvesti u pravom smjeru ako zadržite svoj fokus i optimizam.

Kreativan rad najbolje se obavlja unutar tima ili partnerstva, sve dok je atmosfera zdrava i produktivna. Ako ne, možda trebate ponovno procijeniti uloge koje morate preuzeti na putu za rezultate koje tražite.

 

RIBE

Spremni ste iskazati poštovanje onima koji su uložili mnogo truda u stvaranje budućnosti kakvu su željeli. Ipak, ne znate biste li krenuli na slično putovanje ili su stvari u vašoj prošlosti bile drugačije. Razmotrite konverzije i njihove posljedice prije nego što požurite.

Netko tko vas je iznevjerio stvarno vam je pokazao što tražite u svijetu. Ostati kod kuće s onima koji razumiju vaš duboki intimni svijet mogla bi biti najbolja opcija za sada.