Čak 4 horoskopska znaka koji su samci će upoznati osobu sa kojom će započeti vezu, a jedna veza bit će za čitav život…

Čak 4 horoskopska znaka koji su samci će upoznati osobu sa kojom će započeti vezu, a jedna veza bit će za čitav život…

4 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Dugo se nekom duboko divite. Ali nekoliko vas slučajeva može natjerati da pokajete što ste gubili vrijeme na njega. Zaljubljenost u koju želite pasti nije vrijedna pažnje i brige! Prijeđite na neki bolji i nevjerojatniji plan. Zaslužujete nekoga tko vas tjera da se veselite sutrašnjici i ima visoku mentalnu razinu.

 

BIK

Dani su najpogodniji za počinak starih duhova jer katarzični utjecaji stupaju na snagu. Novi počeci su naznačeni na svim frontama. Možda ćete obnoviti svoje obećanje da ćete voljeti jedno drugo ili ćete možda upoznati nekoga tko će otvoriti novo poglavlje u vašem životu. Morate prepoznati što vas koči kako biste mogli otpustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

BLIZANCI

Ovih dana su naznačene velike promjene na planu odnosa. Neki događaj ili informacija pomoći će vam da shvatite motive koji stoje iza zbunjujućih postupaka vašeg partnera u prošlom tjednu i moći ćete procijeniti svoju vezu u svjetlu tih informacija. Samci će vjerojatno upoznati nekoga zanimljivog, ali preporučljivo je nastaviti s oprezom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Oni koji su bili u vezama uskoro će svjedočiti početku nove faze u privatnom životu! Možete vezati čvorove sa svojim partnerom ili preseliti zajedno. To može uključivati ogromna ulaganja jer je kuću potrebno preurediti u bilo kojem od dva slučaja. Oni koji su slobodni mogli bi pronaći nekoga vrućeg i intimnog.

 

LAV

Ovih dana ćete uživati u potpuno novoj i osvježavajućoj romantičnoj atmosferi. Toplina iz vaših najbližih odnosa prožimat će vaše dane. Možda se osjećate posebno zaljubljeno. Iskoristite ovu priliku da uživate u kvalitetnom vremenu sa svojim partnerom i stvorite lijepe uspomene. Možete učiniti nešto posebno za svog partnera i to će biti visoko cijenjeno. Samci će vjerojatno upoznati nekog posebnog.

 

DJEVICA

Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na vidiku. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. Možda se ispostavi da je to istina ili možete saznati nešto što ste ignorirali.

VAGA

Vjerojatno će se rasplamsati nesuglasice između vas i vašeg partnera. Problemi mogu biti vrlo mali ili vitalni, ali svi tinjaju već neko vrijeme u vašoj vezi. To je rezultat nedostatka odgovarajuće komunikacije između vas. Trebat će vam velika količina strpljenja da se nosite sa situacijom ako želite spasiti ovu vezu.

 

ŠKORPIJA

Svaki pojedinac je jedinstven i želi sebe istražiti u potpunosti! Ali vi ste svog partnera sputavali u tome! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog i rizik koji ste preuzeli možda neće biti uspješan. Samo se opustite i pustite svog partnera da istražuje sebe. Jako mu je potrebna vaša podrška. Poklonite mu podršku i začinite i vi s malo romantike!ᅠᅠᅠ

 

STRIJELAC

Možda ste nesigurni i nemirni i možda će vam biti teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli taj osjećaj. Nakon ovog puta analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Dani su savršeni da podignete svoju vezu na višu razinu. Ako ste slobodni, možete se odlučiti za ekskluzivnu vezu, a ako već idete stabilnim, onda je ponuda za brak u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pokrenuti ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati inicijativu.

 

VODOLIJA

Uzbuđenje je u zraku. Vjerojatno ćete upoznati nekoga prilično blistavog s kim ćete provesti vrlo ugodno vrijeme. Kako su vam zvijezde trenutno naklonjene, osoba ima potencijal da vam postane netko vrlo blizak. Držite sve svoje brige vezane uz posao za sada u pozadini i samo uživajte u uzbudljivom vremenu otkrića s vrlo vitalnom osobom.

 

RIBE

Dani su posebno povoljni za druženje s roditeljima. Ako ste u zadnje vrijeme bili previše zauzeti, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno olakšati stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i gledajte kako se razvija toplo obiteljsko vrijeme. Ako ste slobodni, možete upoznati posebnu osobu preko svojih roditelja.