Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 28. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 28. mart

26 ožujka, 2023 0 By Admin

Ako imamo jednu stvar na našoj strani 28. marta to je tranzit Sunčevog sekstila Mjeseca, koji apsolutno donosi nadu u sve ljubavne veze i omogućuje nam da konačno ostavimo po strani naše razlike. Ako cijelo vrijeme razmišljamo o svim stvarima koje su strašne, kao što smo skloni, završit ćemo jadno i tužno… A iskreno, kome to treba? To već znamo, ali ne slušamo svoje dobre savjete, što završava donošenjem loših odluka i govorenjem ružnih stvari ljudima koje stvarno i istinski volimo.

Ali! Ne danas. O ne. Nećemo moći zanijemiti pozitivne učinke Sunčevog sekstila Mjeseca, a možda ćemo se i nasmijati. Velik dio onoga što činimo da stvorimo te negativne situacije leži isključivo u našoj nesposobnosti da shvatimo koncept da ‘mi smo ono što mislimo’. Danas, idemo tamo…na to filozofsko mjesto gdje shvaćamo stvari, a za znakove zodijaka odgovor je jasan: mi smo ti koji čine ili kvare svoje živote, a danas je dan kada ih odlučimo NAPRAVITI.

Iako će svi imati koristi od tranzita Sunčevog sekstila Mjeseca, mi koji stvarno volimo ideju biti sretni idemo za tim sa svom iskrenošću koju možemo prikupiti. Želimo da naši partneri osjećaju radost, stoga dajemo sve od sebe da im pomognemo. Danas ostavljamo po strani svoju agresiju i odričemo se potrebe da budemo u pravu. Zadovoljni smo da smo u krivu, u pravu ili u sredini, jer jedino što je važno sada, danas, je biti sretan i zaljubljen u ljude s kojima smo odabrali provesti život.

3 horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 28. marta:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Trebao vam je cijeli život da postanete opuštena osoba kakva ste sada, a kada slučajno naiđete na tranzit kao što je Sunce sekstil Mjesec, koji dolazi na današnji dan, osjećate se kao da ste definitivno na pravom mjestu u pravo vrijeme…sa pravom osobom. Ne iskorištavate dobre stvari; kao što znate, sve što se dobro dogodi može isto tako lako nestati. Idete u korak s vremenom, ali to ne znači da predviđate negativnost samo zato što su vremena dobra.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne, vi poštujete dobrotu vjerujući u nju, a to se danas pokazuje u vašem ljubavnom životu. Vi i vaš partner prošli ste mnogo toga zajedno, a za vrijeme Sunca u sekstilu Mjeseca ovo putovanje doživljavate kao jedno od najboljih. Uživajte u svom prekrasnom danu, Biku. Sve je tvoje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2