Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 27. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 27. mart

26 ožujka, 2023 0 By Admin

Pobjeda u ljubavi danas je doslovna stvar; izgledi su protiv nas jer mnoge ‘neprijateljske’ sile rade kako bi poništile naše najbolje napore u ljubavi i romantici na današnji. Prave pobjede bit će u rješavanju stresa; ako uspijemo pronaći put do svjetla nakon što smo proveli toliko vremena u mračnim jarcima, rasturajući naše ljubavne živote, ustat ćemo kao pobjednici.

Između tranzita Marsa u Raku, koji će iznijeti gotovo nestvarnu vrstu preosjetljivosti, i Mjesečevog trigona s Plutonom, koji će poraditi na našoj sposobnosti da budemo zli, bezosjećajni i okrutni, pred nama je pakleni dan.

Nekoliko odabranih znakova zodijaka moglo bi se složiti s tim, jer zlobnost prema partneru nije u našim kartama. Međutim, među nama postoje horoskopski znakovi koji vole izazove. I, što je čudno, žude za neprijateljstvom jer im to daje nešto preko čega moraju prijeći. Sve je to igra za tri horoskopska znaka u astrologiji. Iako to može zvučati grozno, to je zapravo samo strategija preživljavanja. Svi smo različiti, a neki od nas dolaze do dobrih stvari na užasne načine.

Danas se možemo posebno posvađati s našim partnerima kako bismo se mogli ‘poljubiti i pomiriti’. Kao da su bačene okrutne riječi dio predigre… Koliko god to suludo zvučalo. Ali nekima ovo održava vezu živom. Neki ljudi vjeruju da se trebaju iskaliti kao bijesni – na svojim partnerima, samo da ispuste paru kako bi mogli nastaviti s ljubavlju i mirom u srcu. Istina je da će za vrijeme Marsa u Raku ljubav pobijediti. Bitka je ta koja nas dovodi tamo.

3 horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 27. marta:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Krv će ti danas proključati, Ovan, dok budeš davao sve od sebe da nađeš nešto što ćeš izdvojiti kada je u pitanju tvoja voljena osoba. Ne volite priznati da nešto nije u redu s vama. Čak i ako je neznatno ili sitno. Pa svoj bijes usmjeravate na onu koju najviše volite jer ste je istrenirali da uzima sve što vam jelo. Iako ovo ne zvuči kao sretna, zdrava veza, tijekom Mjesečevog trigona s Plutonom, osjećate da se ne možete pretvarati da ste bilo tko drugi osim sebe i znate da ste pomalo… zli ponekad .

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Umjesto da potiskuješ tko si, ti se boriš sa svojim partnerom, ali nitko drugi ne zna da je tvoj partner jednako sklon borbi kao i ti, a ovo je njegov način zabave. Svađat ćeš se, pomirit ćeš se i nazvat ćeš to drugim danom u životu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2