U naredna tri dana: Nekome slijede FANTASTIČNI DANI,  a nekome SUSRET koji će PAMTITI DUGO!

U naredna tri dana: Nekome slijede FANTASTIČNI DANI, a nekome SUSRET koji će PAMTITI DUGO!

20 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Eksperimentiranje na svim razinama današnja je krilatica. Ne postoji način da vi ili vaša draga provedete dan na bilo koji drugi način osim isprobavajući sve vrste novih stvari. Jedite drugačiju hranu, nosite drugačiju odjeću, razgovarajte jedni s drugima na nove načine. Rutine mogu biti poput luđačkih košulja i kockati svaku spontanost, posebno u vašem ljubavnom životu. Samo jednom budi malo lud!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U naredna tri dana: Ljubav se neće naći u istim restoranima, klubovima ili kafićima kao inače. Danas ćete vidjeti da jedenje mora biti potpuno novo i drugačije iskustvo. Iako obično niste oduševljeni ljutim, začinjenim ili stranim jelima, dobro bi vam bilo da probate barem nešto malo avangardno. Krumpir možda neće imati isti okus, ali vaš ljubavni život može se poboljšati.

 

 

BLIZANCI

Neke vrlo originalne pick-up linije danas neće pogriješiti. “Bok, stranče!” neće biti jedan od njih. Možete isprobati originalni citat mnogih talentiranih dama koje su se u prošlosti ponašale kao prvorazredni uzori. Još bolje, samo govorite iz srca, čak i ako zvuči malo čudno. Netko će sigurno cijeniti vaš trud.

 

 

RAK

Iako to nećete priznati mnogima, imate vrlo eksperimentalan pristup ljubavi na određenoj razini. Imat ćete želju istražiti ovu mogućnost malo dalje. Vi i voljena osoba možda ćete uživati ​​u isprobavanju nekih uzbudljivih novih tehnika, a budimo iskreni, kad ste ovako raspoloženi, niste ni sramežljivi. Samo naprijed i zabavite se!

 

 

LAV

Možda ćete biti dovedeni do točke da gotovo prekinete određenu romantičnu vezu. Ako je to ono što želite, samo naprijed i napravite čistu pauzu. Ali ako samo trebate ispustiti paru ili otpustiti napetost, onda postoje drugi načini da to postignete bez izlaganja cjelokupnoj vezi riziku. Dobro razmislite prije nego što poduzmete bilo kakvu iznenadnu akciju.

 

 

DJEVICA

Mnogo toga što vam se romantično događa danas ovisi o tome kako komunicirate određene stvari sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) ili budućim ljubavnim interesom. Po ovom pitanju imate izbor. Možete ih ili potpuno otuđiti tako što ćete raspravljati o određenom pitanju na način da misle da ste poludjeli, ili možete pokušati vidjeti njihovo stajalište i razgovarati u skladu s tim.

VAGA

Imat ćete priliku izraziti neke svoje ekstremnije i kontroverznije stavove o svom ljubavnom interesu. Kako obično niste poznati po tome što radite nešto originalnije od isprobavanja najnovijeg filera za pečene krumpire – ovo bi moglo biti potencijalno uzbudljivo. Ako imate bilo kakve pretenzije da budete nekonvencionalni – svakako, samo naprijed! Nemate što izgubiti i vaš će vam partner (sadašnji ili budući) biti vječno zahvalan.

 

 

ŠKORPIJA

Kako će se vaš romantični život odvijati doista ovisi o tome može li vaš partner (sadašnji ili budući) razumjeti neprestani tok besmislica koje vam se čini odlučnim da izlete iz vaših usta. Još ste nervozniji i impulzivniji nego inače i možda ćete izluditi svoje najbliže dok slušaju vaše neprestano bubnjanje prstima i kuckanje nožnim prstima. Kad biste se mogli opustiti, možda biste imali smisla.

 

 

STRIJELAC

Nešto bi moglo napraviti veliku razliku u vašem ljubavnom životu. Ako ste se pitali hoćete li napraviti skok iz afere u partnerstvo, onda, ovisno o načinu na koji otvarate temu, možete napraviti neke zanimljive promjene. Svoj ljubavni interes možete odbiti tako što ćete reći pogrešnu stvar na pogrešan način ili odvojiti malo vremena da isplanirate svoj govor i budete uspješni.

 

 

JARAC

Kako općenito obožavate biti u središtu pozornosti, možda ćete se iznenaditi kada saznate da bi ovo danas moglo biti prilično opasno mjesto za vas. To može značiti da, umjesto da pokažete svoj pravi zvjezdani potencijal, osramotite sebe i svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) govoreći nešto napola promišljeno i potpuno netaktično. Možda je najbolje šutjeti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Osjećate se nervoznije i razdražljivije nego inače, što bi moglo imati popriličan učinak na vaš ljubavni život. Ako ste nekoga tek nedavno upoznali, možda bi bilo dobro objasniti da inače niste takvi. Ako vaš partner (sadašnji ili budući) već razumije vaša različita raspoloženja, možda je najbolje provesti neko vrijeme sami i pokušati se opustiti.

 

 

RIBE

Obično uživate u nježnom romantičnom pogledu, što se vašeg ljubavnog života tiče. Situacije u koje upadate mogu se činiti lišenim pravog osjećaja koji bi na vas ostavio značajan dojam. Međutim, uživat ćete u susretima s drugima koji imaju eksperimentalniji pristup ljubavi, i iako to možda neće dovesti do ničega dubokog i intimnog, mogli biste steći neke tople i divne prijatelje.