Zadnji dani Marta OVOM znaku donose nešto ČAROBNO, a OVOM znaku LJUBAV i NOVAC!

OVAN

Spremni ste za promjene o kojima do sada niste ni razmišljali, ali čini se sasvim prirodnim slijediti određeni put s novim spletom okolnosti u vašem životu. Upali ste u kolotečinu, jedva idete prema budućnosti koju priželjkujete, vezani emocijama koje nisu konstruktivne i guraju vas u željenom smjeru.

Ljubav nikada nije greška, ali ne treba se žrtvovati ni za koga drugog. Imate svoj život za živjeti, bez obzira na tuđe mišljenje ili prosudbu.

 

BIK

Trudili ste se uklopiti u određena očekivanja i norme društva, ali ne možete dopustiti da vaši prioriteti skliznu zbog bilo koga ili bilo kojeg vanjskog sustava vjerovanja.

Nemojte se prepustiti utjecajima onih koji nikada nisu imali slična iskustva. Iako vam je potrebna zdrava i drugačija perspektiva, zapravo nema mjesta tuđem strahu ili osudi.

 

BLIZANCI

Željeli biste zadržati kontrolu nad situacijom, ali to zapravo ovisi o ljudima koji su u nju uključeni, a na njih nećete moći utjecati onoliko koliko biste željeli. Prepoznajte pravi trenutak prije nego jednostavno pogurate ideju koja još nije zrela. Ako nemate čvrst plan, bolje ga je izraditi prije nego što krenete dalje.

Kada nešto osjećate pogrešno, to je važna poruka iz vašeg unutarnjeg svijeta koju ne smijete zanemariti. Uzmite u obzir svoje predosjećaje što god činili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možete zamisliti određene scenarije koji uključuju mnogo ljudi, ali trebali biste ih suziti na one do kojih vam je uistinu stalo. Danas se stvari svode na kvalitetu, a ne na kvantitetu.

Ako prema nekome gajite jake osjećaje, ovo je dobar trenutak da mu sa što manje riječi pokažete što osjećate. Ne morate previše objašnjavati kada je netko emocionalno povezan s vama.

 

LAV

Iako je nešto u vašem životu novo, čini se vrlo starim i poznatim. Ne možete a da se ne zapitate jeste li bili u sličnoj situaciji i na što vas ovaj trenutak stvarno podsjeća. Prošlost je spremna da bude razotkrivena u svom svom sjaju, stoga se odmaknite korak unatrag da je bolje pogledate.

Pokušavate se držati svojih prirodnih granica. Ipak, čini se da vas okolnosti razoružaju i čine situaciju čudnom koju je nemoguće izbjeći. Pažljivo birajte svoje bitke.

 

DJEVICA

Strast vas vuče u smjeru za koji niste mislili da ćete se ikada vratiti. Prošlost vas sustiže, pokazujući vašem srcu gdje su njegovi komadići dugo bili ostavljeni i ukazujući na rupe u prosudbi koje još uvijek zahtijevaju novi unos i malo vremena da se otopi u zdravijoj rutini.

Nemoguće je reći koliko će dugo ljudi ostati i kada bi mogli odlučiti otići, ili iz nekog razloga nestati. Uživajte u vremenu koje trenutno imate umjesto da brinete o budućnosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Zadnji dani Marta OVOM znaku donose nešto ČAROBNO, a OVOM znaku LJUBAV i NOVAC!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top