Vaš SEDMIČNI TAROT do 31. Marta: Evo kome karte predviđaju neslućenu sreću i mnogo novca!

Vaš SEDMIČNI TAROT do 31. Marta: Evo kome karte predviđaju neslućenu sreću i mnogo novca!

23 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kolo sreće, obrnuto

Vaš sedmični tarot: Obrnuta ili izravna, ova tarot karta uvijek znači uspjeh i obilje. Što želiš, to i dobiješ, pogotovo ako ono što želiš da drži stvari pozitivnim.

Nema loše strane ove tarot karte. To je karta vrhunske manifestacije i ako odlučite stvoriti nešto za sebe, ovog tjedna, što je nevjerojatno i ambiciozno, tada je svemir apsolutno na vašoj strani. Podržani ste i opravdani u svojim postupcima tijekom ovog tjedna.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Devet pentakla

Ono za što radite lako se pretvara u uspjeh. Ova kartica nije kartica ‘lakog novca’, već ona koja predstavlja ono što trud čini za osobu koja je stavi.

Uspjeh vas neće iznenaditi jer vam je to cijelo vrijeme bio cilj. Planirali ste ovo i ostvarilo se; ovaj tjedan činite sve prave stvari kako biste bili sigurni da ćete moći primiti dobrobiti svog teškog rada i vještog truda.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Zvijezda, obrnuto

Ovo je zeznuta karta jer predstavlja napad zbog nesigurnosti. Osjećat ćete se kao da ste na neki način omalovaženi ovog tjedna.

A budući da je vaš ponos prevelik, nabacit ćete se na nekog drugog kako biste se oslobodili boli od svega što razbija vaš ego. Budući da se ne možete šaliti, pobrinut ćete se da se nitko drugi ne nasmije. Vi ste preuzimatelj okoliša i dok se tako osjećate, nitko drugi ne može disati.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: četvorka pentakla, obrnuto

Ono što započne kao neslaganje zapravo se pretvara u to da čekate da nešto dovršite, a ne dobijete. Ovo je za vas Igra čekanja, ovaj tjedan, dok ostajete uokolo tražeći nekoga tko će vam pomoći u nečemu.

Vaš prethodni argument vas izbacuje s kursa, i iako to nije tragična stvar, dovoljno je da svoje raspoloženje bacite u kontejner. Ovaj tjedan čekate odgovor koji nećete dobiti. Ali zato ćete dobiti nešto drugo što će vas vjerojatno više razveseliti; pripremite se na veliki novčani dobitak!

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Dvojica mačeva

Vi i netko tko vam želi biti blizu imat ćete priliku upravo to ovog tjedna. Možda će biti potreban kompromis, ali ako želite biti s tom osobom onda morate naučiti da to ne može uvijek ići samo na vaš način.

Ipak ćete imati uspjeha jer ste spremni naučiti lekciju kompromisa; dobar je tjedan za vas i uživat ćete u ljubavnom životu za koji ste se nadali da će se dogoditi. Kompromis vam donosi nagradu.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Đavo

Nalazite se na putu sudara za uništenje, a to bi moglo biti zato što ste nedavno bili ozlijeđeni. Sada kada je povrijeđenost izblijedila i slomljenost srca se smanjila, ostali ste s ljutnjom i osjećajem da želite osvetu.

Svi vaši potezi ovog tjedna vrtjet će se oko toga da povrijedite nekog drugog. Znate da je to pogrešno i da će to samo dovesti do novih problema, ali nećete si moći pomoći.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Trojka štapića, obrnuto

Ovo je ovdje slatka tarot karta i ona koja za vas predstavlja kraj jedne ere i početak onoga što biste samo vi nazvali svojom slobodom. To može biti otplata duga ili svojevrsni oprost.

Ova je karta vaše oslobođenje, i iako je možda trebalo fino doći do ovog mjesta, sada je ovdje i bit ćete sretni kada saznate da više niste dužni nešto platiti ili nastaviti s dugom.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: As pentakla

Čini se kao da sve što se karte bacaju za horoskopske znakove, uvijek dobijete ovu određenu kartu, a to toliko govori o vama, Jarcu. Ovo je uvijek kartica ‘ding ding ding’.

I logično je da ako ste ovu karticu već primili, stanje obilja i financijske nagrade će se nastaviti svojim tempom. Još jednom, novac će vam pristizati, zbog dobrog, vrijednog rada i pažnje prema detaljima.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Sedam mačeva

Ako ništa, pokušao si. Ovaj tjedan ne obećavamo neuspjeh, ali postoji određena vrsta slijepog optimizma koji dolazi zajedno s vama.

Ne dopuštate nikome da vam stane na put ostvarenju snova, jer, na kraju krajeva, oni su vaši i nitko drugi, a želite li se baviti nečim što nitko ne vidi što je moguće, onda je to vaša stvar. Zaslužujete pohvale za vašu kontinuiranu predanost onome na što mislite.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Toranj

Pa, svi mi imamo ovakve tjedne ovdje ili tamo i čini se da ste vi taj koji će doživjeti uistinu trulu katastrofu tjedna kakav ovaj obećava. Toranj predstavlja urušavanje. To bi se u vašem svijetu moglo odigrati kao plan za odlazak na jug ili jednostavno prepečen obrok.

Ono što se ovdje zapravo događa je da vas guraju na mjesto gdje stvari shvaćate ozbiljno. Sve što ste nedavno učinili uzrokovalo je ono što se događa ovaj tjedan, i morate to ispraviti prije nego što se potpuno raspadne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Hijerofant, obrnuto

Ovaj tjedan možete se osjećati zatvoreno, ali ne i zarobljeno. U vezi ste s nekim za koga se osjećate kao da ste zauvijek vezani i to vam se uvlači pod kožu. Nije kao da im želite loše, ne želite im, zapravo, želite sve najbolje za njih, ali jednostavno ih ne želite u svom životu.

Ono što će vam donijeti ovaj tjedan je svijest o tome kako ste se dospjeli u ovu poziciju i kako je na vama da se maknete iz nje, ako je to ono što stvarno želite.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Tarot karta: Mjesec, obrnuto

Ovaj tjedan vam sprema bijele laži i obmane. Ono što je dobro je da ništa od toga nije previše štetno, dok je ono što je negativno to što će vaša vlastita naivnost pokazati malo više nego što biste željeli.

Donijet ćete nekoliko odluka koje će dokazati da niste u stanju shvatiti sve što je previše ozbiljno. Pouka je u tome da promatrate kako se vaše greške događaju i da ih ispravite kako se ne bi ponovile. Vrijeme je za pamet.