DO kraja Marta slijedi ljubavni preokret; bivše ljubavi će postati sadašnje, a samci će započeti vezu… evo i kome

OVAN

Intimnost sada možda nije usklađena. Vaš voljeni bi mogao poželjeti začiniti stvari, ali možda ćete više voljeti jednostavno zadovoljstvo raditi ono što znate. Ako ste slobodni, pomisao da svu svoju energiju ulijete u intenzivnu vezu zastrašujuća vas može smatrati zastrašujućom, umjesto toga žudite za prizemnijom vezom. Ne vrši pritisak na sebe – objasni odakle dolaziš i to treba poštovati.

 

BIK

Sada bi bilo teško pronaći recipročan razgovor. Možete pokušati pokrenuti lagano ugodnu raspravu s nekom značajnom osobom, samo da biste otkrili da se čini nemirnim i nepažljivim. Možda bi više voljeli uzbudljiviju interakciju i to otvoreno izražavaju. Ako ste slobodni, normalna romantična iskustva mogu vam se činiti dosadnima, jer se vaše misli utrkuju sa svim mogućnostima koje nisu odmah dostupne. Ispitivanje ovog prekida može vam pomoći da se sinkronizirate i ugodno se provedete.

 

BLIZANCI

Komunikacija sa sadašnjim ili potencijalnim partnerom bi mogla udariti u zid. Započinjanje razgovora od srca do srca može se činiti nezgrapnim ako otkrijete njihov otpor. Možda niste sigurni jesu li u pravom prostoru da postanu ranjivi, jer bi mogli slati mješovite signale. Može se činiti kao da se spotičete u mraku, boreći se razumjeti njihov sadašnji smjer. Pametno je ne forsirati raspravu, nego im pristupiti iskreno – trebali bi biti prijemčivi ako im je stalo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

U vezi može doći do sukoba. Sitna nesuglasica ima potencijal da se produži kada vas ljubavnik izazove. On se može razljutiti i odlučiti iznijeti svoje pritužbe, a vi ste možda više zabrinuti da preuzmete kontrolu i zaštitite se od razdora nego da ga saslušate. Lako bi moglo doći do nesporazuma, stoga budite strpljivi da to riješite. Kompromis je bitan.

 

LAV

Obnova veze vjerojatno nije vaša ideja sada. Možda ćete imati poteškoća u povezivanju s ljubavnikovim željama. Možda želi dodati malo poleta, ali radije biste se držali skladne veze koju ste već izgradili. Ako ste slobodni, napuštanje vaše zone udobnosti može vas uplašiti, čak i ako vidite prednosti drugačijeg pristupa izlasku. Ne dopustite da vas suzdržanost pošalje u krivom smjeru.

 

DJEVICA

Vaša uvjerenja o vezama sada mogu biti upitna. Sigurnost vam je vjerojatno glavna briga, jer radite na njegovanju mira sa značajnom osobom. Međutim, mogao bi vas uhvatiti nespremnu i zagovarati različite planove i ideje, što rezultira neusklađenim očekivanjima. Ako ste slobodni, praktični pristupi ljubavi mogli bi se početi osjećati ustajali, ali istraživačka radoznalost možda nije ni privlačna. Pronađite način da označite sve okvire spajanjem različitih želja u novo i ugodno rješenje.

Nastavak na sljedećoj strani…

DO kraja Marta slijedi ljubavni preokret; bivše ljubavi će postati sadašnje, a samci će započeti vezu… evo i kome

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top