OVIM znacima sljedeća sedmica će biti SAVRŠENA za LJUBAV, ali jednom zodijaku će PUĆI SRCE zbog LJUBAVNE IZDAJE!

OVIM znacima sljedeća sedmica će biti SAVRŠENA za LJUBAV, ali jednom zodijaku će PUĆI SRCE zbog LJUBAVNE IZDAJE!

11 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Držite se onoga koga volite, jer vam sljedeća sedmica predstavlja nekoliko prepreka na putu. Možda ćete se naći u sukobu s prijateljem i trebat će vam ljubav svog sigurnog partnera kako biste osjećali da se sve ne raspada.

Međutim, ovo je jedno mjesto o kojem se ne trebate brinuti. Vaš ljubavni život je čvrst i možete se obratiti svom partneru, znajući da će vas prihvatiti bez obzira kroz što prolazite.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Taj Pun Mjesec nije mogao doći prije, jer ste vi i vaš partner potpuno nestrpljivi za romantičnu večer uz radove. A u vašim mislima nije romantično bez ‘radova’, što naravno znači, večera, noćni izlazak, boca vašeg omiljenog vina i naravno ozbiljnih maženja.

Ono što počinje kao ljubavni tjedan postaje samo bolje kako tjedan odmiče. Možda ćete početi planirati i zajednički odmor da ga iskoristite u svrhu ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Možda ćete osjetiti pritisak nekoga u vašem životu tko želi više od vas nego što ste ‘prije’ bili spremni dati. Jao, stvari su se za vas promijenile i počinjete razmišljati o sebi kao o nekome tko je možda ‘pravi’ za ovu osobu, a sada, tijekom ovog tjedna, možda čak razmislite o zaključivanju ugovora uz čvrstu obvezu. Zvuči poslovno, zar ne? Ne, to je samo ljubav i zahtjevi koje ona postavlja. Samo nastavi.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

To bi mogao završiti vrlo sretan tjedan za vas, u ljubavi i prijateljstvima. Ono što počinje sporo i pomalo klimavo postupno se pretvara u spoznaju da ne samo da niste sami, već ste i voljeni i poštovani. Vaš partner ili spoj vrlo su izražajni i ne suzdržavaju se kada vam treba dati do znanja što mu je na umu, a, kako se čini, ono što mu je na umu je ljubav, slatka ljubav.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što ćete možda primijetiti ovog tjedna je da što više uzimate sebe u sebe, postajete privlačniji onima oko sebe. Ako ste u partnerstvu, vaša će se osoba prelomiti zbog promjena u vama, ako unesete pozitivu, to će biti magnetično za vašeg partnera, a on će vas obuzeti ako je to ono što želite. I suočite se s tim, to je upravo ono što stvarno želite. Očekujte da će kraj tjedna biti radostan.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Flert bi ovog tjedna mogao postati ozbiljan, stoga se pobrinite da znate što radite prije nego što pregurate tu omotnicu.

Ti si velika zafrkancija i znaš to. Koketirate sa svima, ali znate da će vas ovaj netko shvatiti o vašoj koketnoj prirodi i možda ćete jednostavno morati priznati. Ono što je jako cool u ovome je da ste spremni na sve što može doći. Volite uzbuđenje zbog neznanja i na neki način ste spremni pozdraviti ga kada stigne.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Postoji samo jedna stvar koja će vam ovaj tjedan imati prednost. To je počastiti svog partnera svim luksuzima koje možete raskošiti na njega. Zaista uživate u darivanju darova i sada kada vaš bankovni račun izgleda puno bolje nego ikad prije, možete dati sve od sebe i potrošiti ludo na osobu koju volite. Vjeruj mi. On je više nego spreman pustiti vas da podivljate.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

To je trenutak u godini kada vas počne svrbjeti oko planiranja. Vaš partner je tu s vama, grize se, sugerirajući da je ovaj tjedan jednako dobar za trošenje novca i stvaranje planova za budućnost.

Razmišljate o egzotičnim lokacijama i šopingu u stranim gradovima. Ovaj tjedan pruža vam izvrstan prozor da uskočite, rezervirate letove i zamislite kako se čvrsto grlite s voljenom osobom u naručju na udaljenom mjestu.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Znate da vam je potrebna ravnoteža, a nedugo nakon dolaska Punog Mjeseca, osjetit ćete da je vrijeme za pauzu i posvetiti više pažnje svom ljubavnom životu. Predugo ste zanemarili ovu stranu sebe – čak i ako ste partner.

Voliš svog partnera, ali mu nisi obraćao pažnju. A onda, pogodi vas tijekom ovog tjedna. Ako je ravnoteža ono što vam treba, onda se morate pobrinuti za posao kod kuće. Probajte, svidjet će vam se.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ah, čini se da pritisak konačno nestaje. Ono što će kulminirati tijekom ovog tjedna i izgledati  kao da imate smirujući živčani slom, ali stvari će ubrzo postati mirnije.

Ponovno ćete se osjećati slobodni, spremni obratiti pažnju na važne stvari u svom životu, poput partnera, tijela, zdravlja. Nikada niste prestali izgledati dobro svom partneru, a on je tu, samo čeka da ga prihvatiš na taj izgled.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Volite provoditi vrijeme sami, ali također zaista uživate provoditi dane sami sa svojim ljubavnim interesom. Ovo je sjajan tjedan za ponovno druženje s osobom koju volite. To ne znači da ste ikada bili razdvojeni, ali mentalno ste na neki način napustili sobu prije nekog vremena.

Ovaj tjedan vraća osvježenu inspiraciju u vašu vezu, a budući da znate da ovoj osobi možete vjerovati, ostalo bi trebalo biti kolač. Sjeti se tko te voli, i drži ih blizu.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Vi ste jedan od vrlo sretnih znakova koji će iskusiti intenzivan ocean ljubavi tijekom ovog tjedna. To je kao da su vas kozmički bogovi pogledali s visine i rekli: “Da, taj. Dajte im potpuni ljubavni tretman.

Zabavljat ćete se radeći stvari koje volite najbolje prolazeći kroz stara vremena sa svojim partnerom, zajedno kuhajući, praveći planove za budućnost. Jednostavne stvari čine vas sretnim, a ovaj tjedan ćete sve dobiti.