Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 24. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 24. mart

23 ožujka, 2023 0 By Admin

Ako danas osjećamo malo poleta u svom koraku, to je zato što nas je Mjesec u konjunkciji s Jupiterom doveo u stanje uma u kojem se osjećamo energično i sretno zbog svojih ljubavnih života.

Kao da su dobili odgodu, iznenada, i čini se kao niotkuda, određeni znakovi će imati osjećaj da su najsretniji ljudi na svijetu. A sve zbog neke promjene perspektive koja se nedavno dogodila u kontekstu njihove ljubavi živi.

Za one od nas koji smo zaljubljeni, Mjesec u konjunkciji s Jupiterom pojačava fantastični aspekt ove ljubavi. A nama koji smo se možda kolebali, ta gore spomenuta ‘promjena perspektive’ donosi nam nadu. Sada vidimo da ništa nije neizvodljivo i da sve što stvarno moramo učiniti je obratiti pozornost na detalje naših odnosa kako bismo došli do dna bilo kojeg ili svih problema kako bismo mogli živjeti sretno s osobom koju stvarno i istinski želimo nastavi s.

Imamo vatrenu moć Ovna da podupre naše pozitivne namjere. Te namjere čine da se osjećamo velikodušno, širokogrudno i otvoreno za nove stvari i iskustva. Vidimo budućnost s osobom s kojom smo i radosno prihvaćamo ideju da se sve može dogoditi i da bismo ipak mogli biti potpuno zadovoljni, zaljubljeni.

Tri horoskopska znaka koji imaju horoskop ‘sretni u ljubavi’ 24. marta:

1. Ovan
21. ožujka – 19. travnja)

Sezona je rođendana za vas, pa se već osjećate kao milijun dolara, a to se vidi iu vašem ljubavnom životu. Odlučili ste oprostiti i zaboraviti, a kao Ovan već znate koliko vam to teško pada. Ipak, ne možete se otresti pozitivnog utjecaja koji dolazi od Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom, jer vam omogućuje da vidite da je život jednostavno bolji kada se ne poistovjećujete sa stotinama tisuća zamjerki koje držite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom,  jednostavno ćete ih ‘pustiti’ u svemir, što otvara potpuno novo carstvo mogućnosti koje možete podijeliti sa svojim partnerom. Konačno možete vidjeti svog partnera kao dobru osobu. Osobu s kojom želite biti. Prošli su dani okrivljavanja i optuživanja. Sada ste spremni krenuti naprijed u ljubavi i romantici.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2