DO KRAJA MARTA : OVA 2 znaka će PATITI jer će im SRCE BITI SLOMLJENO

OVAN

Period pred vama neće vam biti lak. Osoba ste koja vjeruje u sreću i trudi se pronaći svoju sreće, ali u zadnje vrijeme vam baš i ne ide po tom pitanju. Željni ste da u svom životu uspostavite mir i harmoniju, ali za sada ništa od toga vas neće zadesiti.

Vaše srce bit će uskoro slomljeno jer nećete pronaći od svog partnera ono što tražite od njega. Osjećat ćete se izdano i bit ćete jako razočarani. Postupci vama voljene osobe  bit će neshvatljivi zbog silnog vašeg truda da oživite vašu vezu. Međutim, slijedi vam gorko razočaranje u partnera i jedna vrlo teška odluka.

Dešavanja koja vam slijede u vašoj vezi jako će vas uznemiriti i nagnati vas da donesete teške odluke. Pred vama su teški dani jer do sada niste dobili ono što ste željeli od svoga partnera. To će vas jako rastužiti i morat ćete razmisliti što dalje.

Pitanja koja će vam se motati po glavi bit će teška. Razočarenje nekim postupcima partnera bit će ogromno. Pitat ćete se da li ste to zaslužili i da li je vrijedno nastaviti vašu vezu. Kada potrošite sve prilike koje ste dali voljenoj osobi tada je jasno da ta veza ne može funkcionirati.

To će vam biti glavna preokupacija naredni period, razmišljanje da li uopće nastaviti vezu koja nema budućnost. Morat ćete donijeti veliku odluku, ta odluka bit će najteža samo vama jer vaš partner očito ne mari previše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bit će vam slomljeno srce, ali dobit ćete priliku da sa nekim drugim tražite svoju sreću. Ta misao će vas voditi i pomoći vam da prebrodite teško razdoblje koje je pred vama.

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA MARTA : OVA 2 znaka će PATITI jer će im SRCE BITI SLOMLJENO

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top