VLADAVINA/SEZONA OVNA počela je jučer, 21. marta i traje do 20. aprila – Otkrivamo kome će ona donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE!

VLADAVINA/SEZONA OVNA počela je jučer, 21. marta i traje do 20. aprila – Otkrivamo kome će ona donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE!

22 ožujka, 2023 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Nikada se niste osjećali ugodno tijekom Ovnova utjecaja, a ovaj put neće promijeniti taj obrazac. Ovan izvlači ono najgore iz vas, i primijetit ćete. Promijenit ćete se na bolje jer sebe vidite kao osobu s velikim potencijalom za dobro, ali Ovan će iznijeti ono loše, a to je nešto s čime ćete morati raditi. Pokušajte ostati optimistični. Izađite iz svoje ljušture i dajte nekome kompliment. Bit će ti lijepo biti ljubazan.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ovan djeluje na vas poput rata i kuge u jednom žustrom pokretu. Rekavši to, glavu gore: ovo će iznijeti vaše najmračnije misli. Pripazite na depresiju tijekom ovog vremena, ali također pokušajte izbjeći iskaljivanje frustracije na nevinim promatračima. Sada ćete se osjećati neprijateljski raspoloženije nego ikad prije. Oslonite se na svoju duhovnost da vas provede do lakših, sretnijih dana.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Nikada niste imali problema s prihvaćanjem utjecaja drugih vatrenih znakova, a ni ovo nije ništa drugačije. Ovan otkriva vašeg unutarnjeg ratnika, i iako je taj unutarnji ratnik sklon biti lijen, ne ovaj put. Branit ćeš slabe i boriti se protiv tlačitelja. Jasno ćete vidjeti što je dobro i što nije, te ćete donijeti ispravne odluke o tome kako postupiti. Svijet te sada treba — ne spavaj nam!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ako ste se prije osjećali ambicioznim i orijentiranim na uspjeh, pričekajte dok ne osjetite snagu Ovna u toj svojoj hrabroj duši. Očekujte veće projekte i veće ciljeve koje ćete stvarati i raditi na njima tijekom ovog tranzita. Bit ćete vatreni i strastveni u svemu u što se uključite, a da ne spominjemo da će vaša zarazna želja utjecati na druge na produktivan način. Uvijek ste bili naklonjeni, a s Ovnom koji vas podržava, u osnovi ne postoji ništa što ne možete postići.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tijekom sezone Ovna, vodit ćete dobru borbu, jednostavno zato što je to ispravno – i vrijeme je. Kako god se ovo odnosilo na vas, pred vama je borba, za koju ste dobro pripremljeni i u kojoj ćete pobijediti. Dobra je sezona za vas, ali shvatite da neće dugo trajati. Zgrabite što možete od Ovnove supermoći prije nego završi.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Iako je Ovan vrlo različit od vas, ova dva znaka su također vrlo bliska u Zodijaku, što znači da postoje križne osobine koje ćete jako iskusiti tijekom ove sezone zodijaka. Shvatit ćete da nećete tako lako odustati i da ćete, ako trebate nešto reći, i reći. Komunikacija će vam biti lakša u ovom razdoblju, stoga recite ono što mislite i mislite ono što kažete. U ovom trenutku imate uši naroda, pa nam recite nešto dobro.

Stranice: 1 2