Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 23. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 23. mart

22 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Možete osjetiti potrebu da posao zamijenite…ljubavlju. To je težak zadatak s vaše strane jer ste definitivno najvrijedniji radnik na svijetu, ali također ste počeli primjećivati da vam nedostaje ljubav. Za vrijeme Mjeseca u Ovnu, dobit ćete naslutiti da možda trebate posvetiti malo više vremena svom partneru, a manje vremena uključenom u sve stvari vezane uz posao. Najduže ste vjerovali da, eto, to ste vi: vi ste radnik.

Prvo posao, a zatim ljubav. Kako vrijeme prolazi, ovo je počelo prokletstvo vašeg postojanja, jer ste gledali kako se vaš vrlo stvarni ljubavni život pretvara u posao, a ne u zadovoljstvo. Današnji dan donosi novo uvažavanje u vaš život i shvatit ćete da ste bili toliko sretni što imate osobu u svom životu koju imate i da je vrijedno vremena utrošenog da je usrećite. Posao može čekati. Stvarno može.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Danas je nevjerojatan dan da zgrabite priliku i iskoristite je. Kad god imamo mladi Mjesec, imamo priliku promijeniti svoje živote na bolje. Na nama je hoćemo li unijeti promjenu u svoj život, a za vrijeme Mjeseca u Ovnu ta je promjena još važnija. Vaša se promjena i prilika vrte oko veze u kojoj se nalazite. Možda biste je željeli podići na višu razinu; možda ste predugo oklijevali, a sada se osjećate kao da ste propali svoju priliku. Pogodi što?

Dobivate drugu priliku, tako da se nemate čega bojati. Ako postoji nešto što želite reći svom partneru, recite to sada jer  kozmos vam se smiješi i olakšava vam život. Iskoristite snagu koju donosi Mjesec u Ovnu, jer je ovdje za vas.

Stranice: 1 2